wolf написа:Сега вдянахте ли колко беше жалко изказването на Джерард че Роджърс можел да направи онзи Ливърпул от около 2005та шампион?
То беше ясно, че Джерард го каза, за да смъкне малко напрежението, защото тогава положението беше страшно...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
wolf написа:Сега вдянахте ли колко беше жалко изказването на Джерард че Роджърс можел да направи онзи Ливърпул от около 2005та шампион?
Lubaka1892 написа:Нямаме треньор за големи мачове и това трябва да е ясно на всички вече!
На моменти може и да му се получава, но във важните моменти винаги се дъни с решенията си!
kileto написа:Едва ли някой ще Те разбереsoccerav написа:Роджърс осра мача.Той е единствената причина поради която загубихме. Защо извади Балотели? Защо вади Айб и пуска Манкийо при положение, че вече губим? Защо извади Стъридж толкова късно като вижда, че не му върви през целия мач? Даже си мисля, че трябваше да изкара Джан, човека може да се е контузил даже. Едвам дишаше. Поздравления за турчето от мен, пореден силен мач. Другия който заслужава поздравления и то най-много е отново Миньоле. Вече пети или шести мач чакам онзи дето си мисли, че е създал футбола да си признае, че бъкел не вдява. За жалост един Миньоле победа не прави. Слабо първо полувреме и ужасно(меко казано) второ. Продълженията същата работа. Хендо липсва ужасно много. Никаква стабилност няма в центъра без него. Дузпите са 50:50, така че Ловрен за мен не е виновен. Много съм разочарован, аз лично исках тази купа повече от ФА и топ 4, но Роджърс опропасти мача. Ако не спечели ФА и не ни класира в топ 4 да си вдига гълъбите, защото днескашния мач може да се окачестви само и единсвтено като провал.
Айде стига с ... ще влезнат хората и ще те разнищят "затваряй си устата"daduradam написа:Радвам се, че всички видяхте колко пари струва ирландското келеме.Дано и собствениците са вдянали, че с тоя некадърник нищо няма да стане.
kileto написа:Lubaka1892 написа:Нямаме треньор за големи мачове и това трябва да е ясно на всички вече!
На моменти може и да му се получава, но във важните моменти винаги се дъни с решенията си!
Да се заключва темата с това мнение!
boabbb написа:kileto написа:Lubaka1892 написа:Нямаме треньор за големи мачове и това трябва да е ясно на всички вече!
Да се заключва темата с това мнение!
Де да знам, според мен 1/16 финала от Лига Европа едва ли е голям мач, поне по мерките на ЛивърпулВсе пак говориме за клуб с големи успехи в Европа, който не беше играл в ШЛ от доста време, нужно е и време за аклиматизация на играчите. Иначе за мача - турците си заслужиха продължаването, само късмета ви спаси от загуба в редовното време
kileto написа:Джерард ще го изпратим ,ха познайте с какво?И тръгваме да коментираме какво са направили Пелегрини Венгер Почетино, не си гледаме нашата черга ,че сме тръгнали да дирим другите(какво са направили) мале мале до къде я докарахме![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта