Ливърпул - Тотнъм 10.02.2015 | 22:00

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Ливърпул - Тотнъм 10.02.2014 | 22:00

Мнениеот ralka_levskarka » 11 фев 2015 10:18

Фен на Ливърпул обеща да изяде ла*ното си, ако Балотели вкара на Тотнъм :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 фев 2015 10:57

Всеки от новите започват да влизат в час.Бало вкара точно тогава когато имаше нужда и той и отбора.
Надявам се с всеки мач головете на новите да се увеличават.За Айб няма смисъл да се коментира.И се надявам Ловрен също да влезе в час.
Някои още от лятото се чудеха защо взехме Джан се надявам вече да са намерили отговора и вече да не питат ;)
Колко и да е трудна програмата имаме отбора който да се бори на всички фронтове и да печели на тях.
И този път се надявам МЮ да не излезнат сухи като миналият мач.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

iznenada

Мнениеот iznenada » 11 фев 2015 11:27

Джони броиш ли ? хаха
Страхотен мач ,голяма победа .Тотнъм са много силен отбор ,за това победата е голяма . И те като нас ,търсят контрола над топката ,търсят доминацията ..търсят гола . Такива отбори харесвам ! Заради такива отбори ,хората стават фенове на тая игра . Пожелавам им да убият отборчето на Моуринката и да вземат купата на лигата ,но да са след нас в крайното класиране .
Харесаха ми всички от Ливърпул ,без Данчо и Сако .Слаб мач и за двамата . При Сако се случва рядко ,но тоя Хендерсън е най голямата ми болка .Това момче ,така и няма да стане голям играч а Роджърс го гласи за основна част от Ливърпул .
Ако аз съм треньор на тоя отбор,на секундата ще го изгоня от отбора и ще го заменя с Емре Джан .Джан е с класи над този посредствен играч. И се вижда ,че Джан още ще расте ,има още неразгърнат потенциал .Брендън ще го направи голям играч. Иска се още малко работа с този играч и ще стане топ играч . Страхотна селекция от Роджърс . Новите влизат в час и затварят усти. Радвам се за Балотели ,винаги съм казвал ,че го предпочитам пред Ламбърт и Борини.За това и не виждах смисъл тия двамата да останат . Много важен гол вкара .Показа добро чуство за пласиране .Това момче е играл голям футбол и пак ще играе .Определено ще помогне на Ливърпул до края .
Моя човек Ибе също расте от мач на мач . Харесва ми смелоста му да тръгне да се надиграва един на един .Той всъщност ,може да мине няколко човека без проблеми . Рязък е ,бърз .Много спокойно разиграва а е само на 19 г. Данчо стреса на 19 беше мнгоо стресиран ,той всъщност още е . Разликата между Данчо и млади играчи ,като Рахим ,Ибе ,Маркович ,Джан ,Морено е огромна в това отношение . Да не говорим и в техническо отношение . Такива играчи харесвам ,смели ,със самочуствие ,със спортна злоба ,с манталитет на победители ,с поглед ,техника .Играчи ,които мислят на терена .
И няма как да не отбележа и смелоста на Брендън ,че налага 19-20 годишни играчи в Ливърпул .
Капитана също ми хареса в тоя мач .Явно си е взел забележка и беше доста по концентриран и агресивен .И отново вкара важна дузпа ,изработена от другия големец Стъридж. Дани може много повече ,ако не беше толкова дълго извън терените ,тия подаръци които му направиха ,щеше да ги вкара.Много скоро ,отново ще е в топ форма .
Предстоят два мача за купите .Да се готвят Кристъл Палас ,че там много имаме да им връщаме..
Последна промяна от iznenada на 11 фев 2015 13:19, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 11 фев 2015 11:40

Gil-galad написа:
Liverpool FC 360 @LFC_360 · 1h 1 hour ago

Emre Can would be a stand-out candidate for Liverpool vice-captaincy, if he continues being so ridiculously, outrageously cool.

Напълно заслужено и в реда на нещата! Браво! Това е начинът!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

iznenada

Мнениеот iznenada » 11 фев 2015 12:19

iliev72 написа:Всеки от новите започват да влизат в час.Бало вкара точно тогава когато имаше нужда и той и отбора.
Надявам се с всеки мач головете на новите да се увеличават.За Айб няма смисъл да се коментира.И се надявам Ловрен също да влезе в час.
Някои още от лятото се чудеха защо взехме Джан се надявам вече да са намерили отговора и вече да не питат ;)
Колко и да е трудна програмата имаме отбора който да се бори на всички фронтове и да печели на тях.
И този път се надявам МЮ да не излезнат сухи като миналият мач.

Абсолютно.
А що се отнася до манафите ...тоя път ще ги разревем .Илиев ,гледа ли ги срещу УХ ? Честно ти казвам ,ако Ливърпул играе толкова отвратителен и грозен футбол ,аз няма да ги гледам .Ебати дългите подавания ,ебати центриранията ,ебати чудото .Никаква игра ,никаква идея в средата ,никаква креативност и никаква изненада в нападение ...само некви безадресирани центрирания .Това не може да е отбор от топ 4 на ВЛ. Така играят ,отборите в края на класирането .И отзад са слабички .Само вратаря им ,дето е на висота и ги спасява . И съдиите пак си ги подпират лекичко .Тоя убиец Ван Перси ,всеки мач е за червен картон .Всеки .Няма мач ,в който да не е влязъл лошо с бутоните напред или да удари в лицето с лакет. Но няма реакция.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 фев 2015 12:24

Изгледах мача на запис. Харесаха ми Ибе и Маркович, хареса ми скоростта в атаките ни, но също така имаше не малко брак в пасовете на Коу, Стъридж и Джерард. Грешиха се елементарни топки, които от центъра на терена трябваше да бъдат изнесени на фланговете. Доста от пасовете идваха къси и бековете на Тотнъм ги пресичаха. Както и да е, важното е, че спечелихме и Балотели най-сетне вкара. Дано да продължава и занапред така :)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 фев 2015 13:19

Тренер какво да им гледам на тези хубавци.Само като им видях халфовата линия ми стана ясно.
И да пуснеш еднотипни нападатели в атака като Фалкао и Ван Перси :lol: :lol: :lol:
Поне този показва , че и двамата май са свършили с големият футбол.И самият факт , че ги спаси от резил Блинд е достатъчен.
Да не говорим какво стана в техният форум след мача.Умрях си от смях само докато чета мненията на техните фенове.
Жалкото е само , че не попаднах на мнение на техният изявен "анализатор" Smoothc за да се посмея с глас :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 фев 2015 14:07

Gil-galad написа:
Liverpool FC 360 @LFC_360 · 1h 1 hour ago

Emre Can would be a stand-out candidate for Liverpool vice-captaincy, if he continues being so ridiculously, outrageously cool.

Кандидат може и да е, но при наличието на Шкъртел, Джонсън и Лукас, не вярвам да се сложи лентата.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

iznenada

Мнениеот iznenada » 11 фев 2015 14:53

iliev72 написа:Тренер какво да им гледам на тези хубавци.Само като им видях халфовата линия ми стана ясно.
И да пуснеш еднотипни нападатели в атака като Фалкао и Ван Перси :lol: :lol: :lol:
Поне този показва , че и двамата май са свършили с големият футбол.И самият факт , че ги спаси от резил Блинд е достатъчен.
Да не говорим какво стана в техният форум след мача.Умрях си от смях само докато чета мненията на техните фенове.
Жалкото е само , че не попаднах на мнение на техният изявен "анализатор" Smoothc за да се посмея с глас :)

Недей така говори за Фалкао -любимеца на феновете на Ливърпул . :) Аз винаги съм го казвал..не всеки играч става за силовото и динамично английско първенство . Нямам търпение другия месец манафите да дойдат на Анфийлд ..ще ги изнасилим !!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 11 фев 2015 16:16

l1v3rpool написа:Евала на момчетата за победата! Джан е машина и аз много го харесвам , но ако се загледате при първия гол на Тотнъм грешката беше точно негова. Този човек трябва да е халф и се надявам се да се пробват Джан и Хендерсън като двойка в центъра , а отзад да се даде шанс на Ловрен. Знам , че всички ще ми се нахвърлите , но тази почивка може да му се е отразила положително , както на Миноле. YNWA!

Няма какво да ти се нахвърляме, Ловрен дойде в клуба с отлична репутация и е въпрос на време да заиграе по начина, по който всички сме го гледали. Аз не помня някой тук да не го искаше или да каза, че цената му е висока. След няколко лоши мача и всички започнаха да му се нахвърлят. Роджърс реагира много адекватно, като го извади от състава и му даде дълга и според мен ползотворна почивка. Такива почивки той е давал и на Хендерсън и Даунинг в началото, след това на Шкъртел, после на Лукас. И всички до един се реабилитираха и се върнаха по-добри (Стю в Уест Хям, за щастие :lol: ). Ами Миньоле? Да не дърпаме дявола за опашката, но ако човек е гледал само последните 5 мача на Ливърпул ще реши, че притежават вратат от световна класа. Така че аз съм сигурен, че Ловрен ще си върне титулярното място (може би постепенно в рамките на няколко месеца) и ще имаме възможност да гледаме Емре там, където е най-силен.

Върни се в “Ливърпул”