john barnes написа:Milkoy написа:Хаха, отдавна не бях влиззал, защото знаех, че "реалистите" ще се развихрят. Джони, особено е уникален с двойния си стандарт и пословичната омраза към Роджърс и няколко му последователчета. Джони хем Роджърс е виновен, че не се затваря срещи Челси, хем е виновен, че затваря последните минути срещу Евъртън. Човекът не може да ти угоди на теб. Балотели не бил голаджия. Това ми напомня на изцепките на Боби Борисов. Аматьорско му било пласирането, казва друг. Ей, тоя футбол вие сте го измислили. Сигурен съм, че много от вас са твърдяли, че и Суарес не е голмайстор след първите му мачове. Кажи ми Джони, "даскалката" как игра днес? След това, което постигна Роджърс през последните 2 сезона, липсата на каквото и да е търпение от ваша страна е нелепа. Имаме проблеми с травми, имаме много нови изпълнители, трябва търпение. Както гледам другите отбори, с изключение на Челси също не са стартирали твърде убедително. Успокойте се малко, бе. Най-важното от днес е, че играхме добре. Създадохме положения. Загубихме заради малшанс. Това е. Стегнете се.
ти ми кажи,даскалката създаде ли положение,изведе ли някой сам срещу вратаря,отправи ли опасни удари(освен оня с глава),вкара ли гол? това,че първото полувреме стоеше добре,нищо не означава.срещу челси си беше длъжен да се затвори,това беше мач за титла! днес,срещу тия умрелите,дето нямаха положение-като ги затваря,да прави смяната,да бави,да убива темпото...така се пази резултата,ама кво да ти обяснявам.аз съм си взел почивка от ЛФЦ,само се забавлявам със вас-нямали сме късмет и разни такива оправдания,във стил А група и вили вуцов...![]()
![]()
Ами такъв гол на Джагиелка, освен късмет как да го нарека? Пропуска на Балотели? Лалана игра много добре. Отне много топки и даваше началото много опасни атаки. Не само ако си вкарал, извел някого или отправил поне 2 опасни удара, може да си играл добре. За Маркович съм съгласен. Далеч е от истината. Изплашен е много. Дано да влезе в час. Сусо от първата минута днес вместо него щеше да свърши повече работа. Не казвам, че Брендън е безгрешен, но да бъде обвиняван за всичко, не го приемам. Той създаде стил, създаде отбор, срещу който почти всички гледат първо как да се защитават. Не е в контрола му, че най-качествения играч напусна, а това неминуемо води до спад. За мен днес стояхме доста оптимистично на терена. Жалко за начина, по който загубихме точките.