Ливърпул - Евертън - 1:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Ливърпул - Евертън 27.09.2014, 14:45 ч.

Мнениеот Milkoy » 27 сеп 2014 17:32

john barnes написа:
Milkoy написа:Хаха, отдавна не бях влиззал, защото знаех, че "реалистите" ще се развихрят. Джони, особено е уникален с двойния си стандарт и пословичната омраза към Роджърс и няколко му последователчета. Джони хем Роджърс е виновен, че не се затваря срещи Челси, хем е виновен, че затваря последните минути срещу Евъртън. Човекът не може да ти угоди на теб. Балотели не бил голаджия. Това ми напомня на изцепките на Боби Борисов. Аматьорско му било пласирането, казва друг. Ей, тоя футбол вие сте го измислили. Сигурен съм, че много от вас са твърдяли, че и Суарес не е голмайстор след първите му мачове. Кажи ми Джони, "даскалката" как игра днес? След това, което постигна Роджърс през последните 2 сезона, липсата на каквото и да е търпение от ваша страна е нелепа. Имаме проблеми с травми, имаме много нови изпълнители, трябва търпение. Както гледам другите отбори, с изключение на Челси също не са стартирали твърде убедително. Успокойте се малко, бе. Най-важното от днес е, че играхме добре. Създадохме положения. Загубихме заради малшанс. Това е. Стегнете се.

ти ми кажи,даскалката създаде ли положение,изведе ли някой сам срещу вратаря,отправи ли опасни удари(освен оня с глава),вкара ли гол? това,че първото полувреме стоеше добре,нищо не означава.срещу челси си беше длъжен да се затвори,това беше мач за титла! днес,срещу тия умрелите,дето нямаха положение-като ги затваря,да прави смяната,да бави,да убива темпото...така се пази резултата,ама кво да ти обяснявам.аз съм си взел почивка от ЛФЦ,само се забавлявам със вас-нямали сме късмет и разни такива оправдания,във стил А група и вили вуцов... :) :) :)

Ами такъв гол на Джагиелка, освен късмет как да го нарека? Пропуска на Балотели? Лалана игра много добре. Отне много топки и даваше началото много опасни атаки. Не само ако си вкарал, извел някого или отправил поне 2 опасни удара, може да си играл добре. За Маркович съм съгласен. Далеч е от истината. Изплашен е много. Дано да влезе в час. Сусо от първата минута днес вместо него щеше да свърши повече работа. Не казвам, че Брендън е безгрешен, но да бъде обвиняван за всичко, не го приемам. Той създаде стил, създаде отбор, срещу който почти всички гледат първо как да се защитават. Не е в контрола му, че най-качествения играч напусна, а това неминуемо води до спад. За мен днес стояхме доста оптимистично на терена. Жалко за начина, по който загубихме точките.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 27 сеп 2014 17:36

Ето ги пак тези с розовите очила.Отбора може да не играе нищо, но не... естествено, че всичко в играта им харесва. Техния идол БР е затънал целия в лайна, но това не са лайна , а водица с виолетки.Мога да се обзаложа, че докато това дребно човече БР е треньор не титла, ами топ 4 няма да видим. Тоя хабер няма как се играе защитно - върнал целия отбор в наказателното поле и вика ела вълчо... е вълчо дойде. Ами кво да коментирам повече - само искам да гледате как ще ни издуха и Уест Бромич.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 27 сеп 2014 17:42

kadett1 написа:Ето ги пак тези с розовите очила.Отбора може да не играе нищо, но не... естествено, че всичко в играта им харесва. Техния идол БР е затънал целия в лайна, но това не са лайна , а водица с виолетки.Мога да се обзаложа, че докато това дребно човече БР е треньор не титла, ами топ 4 няма да видим. Тоя хабер няма как се играе защитно - върнал целия отбор в наказателното поле и вика ела вълчо... е вълчо дойде. Ами кво да коментирам повече - само искам да гледате как ще ни издуха и Уест Бромич.

Хаха, ти и миналата година ги говореше същите. Ама точно същите. Че и за изпадане се спомена... Отборът игра, трябва да си доста замаян, за да не го видиш.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 сеп 2014 17:50

Че отборът игра, това е така, смело дори мога да кажа, че това ни беше най- добрият мач от доста време насам, но защитата все още е несигурна и това трябва да се промени, а в нападение не можем с лека ръка да изтърваме такива положения като това на Бало, например..
Впрочем много добър мач за Лалана, но Маркович все още изглежда несигурен. За цял мач мисля, че имаше точно 1 удар от разстояние?!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 сеп 2014 17:57

Стегнете се малко, вярвайте в отбора си, наслаждавай те се, дори в трудните времена.Сега имаме лесна програма и след като Стъридж се върне трябва да направим добри мачове и да вземем максимално много точки. Сега гледам и другите отбори , които са считани за фаворити и те са доста далеч от това което би трябвало да са. Сити водеше 2:0 но допусан 2 гола. Юнайтед са нестабилни в защита. Челси въпреки многото точки не играят толкова впечатляващо.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 сеп 2014 18:06

john barnes написа:
iliev72 написа:И Луис в началото много пропускаше.Изчакайте с Марио.Второто полувреме играхме добре , само с един нападател не става !

кво да чакаме бе? за кво купи ламбърт и остави борини? нали и те са нападатели? или ще чакаме само на стъридж? сотон,дето ги разпродадоха,са пред нас в класирането,със сума ти и нови играчи...да съм чакал,да го гледам оня сръбския смешник,дето не може да си спре топката и струва 20млн.паунда...

Няма как да не се съглася.Не може да имаш претенции да си топ отбор а да нямаш 3-ма добри нападатели.Не може всичките резултати на отбора да са зависими от това дали 1-2 футболисти ще са на терена при положение че си похарчил 150 мн.Миналия сезон извадихме ужасен късмет с травмите на Суарез и Стъридж ама ако някой от двамата беше пропуснал част от сезона щяхме да гледаме края на сезона пак тъпо.Маркович определено доста разочарова, Балотели се представя засега както очаквах а именно зле Лалана може и да влезе в час ама и за него дадохме 2-на цена.Дори Моуриньо който много рядко би използвал 2-ма нападатели си осигури 3-ма макар и Дрогба да е на години е по - добре от Ламбърт или Борини.Ще трябва да се молим Стъридж и Стърлинг да са здрави щото без тях отпред нещата са много зле.
Разбирам да чакаме ама ако не бяхме дали една торба пари за футболисти които поне на този етап не оправдават и цент.Бих чакал ако се налагаха футболисти от школата които нямат опит и са млади ама да чакам хора дето струват по 20+ млн е смешно.
Лично аз смятам че докато играем с 1 нападател победа няма да видим.Целия минал сезон играхме с 2-ма, този имаме 1 мач с 2-ма (с Тотнъм) и не мога да разбера БР сляп ли е или прост че играта 4-5-1 не става....

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 27 сеп 2014 18:06

Milkoy написа:
kadett1 написа:Ето ги пак тези с розовите очила.Отбора може да не играе нищо, но не... естествено, че всичко в играта им харесва. Техния идол БР е затънал целия в лайна, но това не са лайна , а водица с виолетки.Мога да се обзаложа, че докато това дребно човече БР е треньор не титла, ами топ 4 няма да видим. Тоя хабер няма как се играе защитно - върнал целия отбор в наказателното поле и вика ела вълчо... е вълчо дойде. Ами кво да коментирам повече - само искам да гледате как ще ни издуха и Уест Бромич.

Хаха, ти и миналата година ги говореше същите. Ама точно същите. Че и за изпадане се спомена... Отборът игра, трябва да си доста замаян, за да не го видиш.

Е, да , играха срещу един уплашен отбор. Ако си играеха играта щяха да ни бият. И, от 6 мача досега сме изиграли на ниво 1( един) и то срещу отбора, който започваме да наподобяваме - Тотнъм. Ако миналата година имахме Суарес и доста късмет, сега всичко си идва на мястото - 5,6,7 място. Какво ти харесва - бързото , технично и скоростно изнасяне на топката ли или играта в защита. Ние можем ли да затворим играта въобще или БР не може да ги научи как да разцъкваме топката като Челси, Ман. Сити или Арсенал. Той вижда ли кой е във форма и кой не е? Защо държа Маркович толкова време като вижда, че сърбина си е глътнал езика 2,3 мача, а не пуска Сусо в полузащитата. Или и него е нарочил, както Агер. Всички дребни хора са с комплекси и нашия не прави изключение. До сега поне контраатаката вървеше добре,но вече и там ни няма никакви. Какво светло бъдъще виждате не знам.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 сеп 2014 18:20

След 6 мача вече имам представа накъде отиват нещата с любимия ни Ливърпул. Отборът е зле, беше адски зависим от Луис Суарес, който се връщаше в центъра, организираше играта, вкарваше откъдето си поиска колкото си поиска и след като той ни напусна, отборът се срина тотално. В страшна игрова криза сме, от която не знам как ще излезем. На всички ни надеждите са в Стъридж, но не вярвам той да успее да ни изкара целия сезон, това е абсурдно просто. И с тия ливади Маркович, Лалана, Борини, Ламбърт и Хендерсън, аз не виждам как ще влезем в Топ 4. Според мен напускането на магьосника ни върна в гадната и сурова действителност - 6-7-мо място...

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 сеп 2014 18:53

умрелите манафи ни изпревариха в класирането... :) :) :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 27 сеп 2014 19:17

Milkoy за мен Barnes за едно е много прав като водиш 1:0 и искаш да пазиш резултат и имаш останала 1 или 2 смени задължително в 89-90+ сменяш нападател/крило или атакуващ халф за защитник или дефанзивен халф в нашия случай вариянтите бяха 2 Лалана или Стърлинг за Лукас или Коло Туре ...... Няма право да пази резултат и да не направи смяна в края да жертва един офанзивен за един дефанзивен .... За мен това е грешка на БР, защото ако приемем, че беше направил смяна и беше пуснал Лукас играта щеше да се накъса и Лукас можеше да стой точно там пред Ягиелка и да не му даде да бие удар ..... Удара на Ягиелка, че беше уникален с 10000 % доза късмет, защото ако бие още 20 пъти съм сигурен, че и 1 няма да вкара така, но факт е, че успя.......
Яд ме е поредните подарени точки този път даже ги дарихме на отбор който с нищо не показа, че е излезнал за дерби мач ......
Маркович някой да го научи, че топката като си пред наказателното и няма човек пред теб се пробва удар, защото може да влезне ...... Отново Сусо беше изгаврен със Сусо титуляр вместо Маркович мисля, че можехме да поведем и по-рано в мача :)
Поредни загубени точки нищо не е станало ама този сезон серия от 10 поредни победи няма да можем да направим, а сегашните ни 5 мача като включа този с Евертън бяха за 15 точки, а не виждам как ще вземем другите 4 и да излезнем поне с 13 точки от тази серия от мачове .....
Единственото положително от мача беше добрата игра, хъса, борбеността и желанието за игра, но това за мен беше повече заради дербито с Евертън и не вярвам да го видя и с по-слабите отбори, а без него сме загинали ......
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”