Кристъл Палас - Ливърпул 05.05.2014 | 22:00 | 3-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Кристъл Палас - Ливърпул 05.05.2014 | 22:00

Мнениеот john barnes » 06 май 2014 02:36

аз само едно не разбрах-как така идола на тренера-великия и неповторим лебед средняк,не проумя цял сезон,че тоя джонсън за нищо не става,а продължава да го налага титуляр? и какво очаква от фланаган,който е на 19 години? купи бекове зимата бе,глупак.купи един истински дефанзивен халф,който да мачка и да отнема топки в центъра и щеше да стане работата.той ми взема илори за 7млн.-дава го под наем,взема ми алберто и аспас за 15млн. и не ги пуска в игра.за мен именно заради средняка изтървахме титлата,пролича си в последните два мача,че тоя е никакъв тактик,ама никакъв.със челси като ги виждаш,че са ти излезли да те дебнат-дебни ги и ти,а не се хвърляй сляпо напред.сега пък със палас съм без думи-при 3-0 ми пуска коутиньо и маха стърлинг,а при 3-2 ми пуска моузес,вместо да пази резултата на всяка цена.ми пусни агер и туре ако трябва бе,средняк нещастен...като ти е о.ран гъза.тия дето бучаха за 19-тата титла,искам да ги видя къде са? КЪДЕ СТЕ БЕ,МИШКИ И РАЗБИРАЧИ,ДЕТО НЯМАЛО КОЙ ДА НИ СПРЕ? КЪДЕ СТЕ БЕ,ЩО СЕ ПОКРИХТЕ? ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ МЕ СЛУШАТЕ,ЩОТО АЗ ПРЕДУПРЕЖДАВАХ КАКВО МОЖЕ ДА СТАНЕ,АМА НИКОЙ НЕ МЕ ЧУВАШЕ.ЗА ВАС ВСЕКИ,КОЙТО МИСЛИ РАЗЛИЧНО Е ПЕСИМИСТ.МАХАЙТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИЛА И ПРОГЛЕДНЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ,СЕКТАНТИ.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 06 май 2014 02:54

MASTER_COOL написа:Истината е, че олигофрена Моуриньо от злоба взе тази смешна победа на Анфийлд. Джерард сбърка фатално, но може ли да го вините ?!

Пич, ае да ми обясниш к'во трябва да значи това. :lol: Ако искаш тук, ако искаш на ЛС. Наистина ми е интересно какво искаш да кажеш с това.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 06 май 2014 07:12

john barnes написа:аз само едно не разбрах-как така идола на тренера-великия и неповторим лебед средняк,не проумя цял сезон,че тоя джонсън за нищо не става,а продължава да го налага титуляр? и какво очаква от фланаган,който е на 19 години? купи бекове зимата бе,глупак.купи един истински дефанзивен халф,който да мачка и да отнема топки в центъра и щеше да стане работата.той ми взема илори за 7млн.-дава го под наем,взема ми алберто и аспас за 15млн. и не ги пуска в игра.за мен именно заради средняка изтървахме титлата,пролича си в последните два мача,че тоя е никакъв тактик,ама никакъв.със челси като ги виждаш,че са ти излезли да те дебнат-дебни ги и ти,а не се хвърляй сляпо напред.сега пък със палас съм без думи-при 3-0 ми пуска коутиньо и маха стърлинг,а при 3-2 ми пуска моузес,вместо да пази резултата на всяка цена.ми пусни агер и туре ако трябва бе,средняк нещастен...като ти е о.ран гъза.тия дето бучаха за 19-тата титла,искам да ги видя къде са? КЪДЕ СТЕ БЕ,МИШКИ И РАЗБИРАЧИ,ДЕТО НЯМАЛО КОЙ ДА НИ СПРЕ? КЪДЕ СТЕ БЕ,ЩО СЕ ПОКРИХТЕ? ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ МЕ СЛУШАТЕ,ЩОТО АЗ ПРЕДУПРЕЖДАВАХ КАКВО МОЖЕ ДА СТАНЕ,АМА НИКОЙ НЕ МЕ ЧУВАШЕ.ЗА ВАС ВСЕКИ,КОЙТО МИСЛИ РАЗЛИЧНО Е ПЕСИМИСТ.МАХАЙТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИЛА И ПРОГЛЕДНЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ,СЕКТАНТИ.

+ 1000 и аз не разбирам как БР успя по време на сезона да осере всичко ,което изглеждаше толкова добре в защита в началото... почнахме с победи с по 1-0 ,здрава защита и си виках ,я ,най-после правилна философия: яка защита и 3 точки на всяка цена.... и в края на сезона какво :o :o куцо и сакато ни вкарва по 2-3 гола ,разхождайки се по терена и мач след мач гледам това недоразумение глен как се мъчи с топката...как коутиньо се плаши да не се изпоти,как цели мачове и суарез и стъридж се лигавят пред гола ,вместо да скъсат мрежата... е, резултатът е налице : НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ТИТЛАТА !! НЕ И С ТАЯ ТАКТИКА, ТЕ И С ТАЯ ПСИХИКА !!! ДОГОДИНА СЕ НАДЯВАМ С НОВО САМОЧУВСТВИЕ И НОВИ ИГРАЧИ ДА Я ВЗЕМЕМ !!!!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 май 2014 07:41

john barnes написа:аз само едно не разбрах-как така идола на тренера-великия и неповторим лебед средняк,не проумя цял сезон,че тоя джонсън за нищо не става,а продължава да го налага титуляр? и какво очаква от фланаган,който е на 19 години? купи бекове зимата бе,глупак.купи един истински дефанзивен халф,който да мачка и да отнема топки в центъра и щеше да стане работата.той ми взема илори за 7млн.-дава го под наем,взема ми алберто и аспас за 15млн. и не ги пуска в игра.за мен именно заради средняка изтървахме титлата,пролича си в последните два мача,че тоя е никакъв тактик,ама никакъв.със челси като ги виждаш,че са ти излезли да те дебнат-дебни ги и ти,а не се хвърляй сляпо напред.сега пък със палас съм без думи-при 3-0 ми пуска коутиньо и маха стърлинг,а при 3-2 ми пуска моузес,вместо да пази резултата на всяка цена.ми пусни агер и туре ако трябва бе,средняк нещастен...като ти е о.ран гъза.тия дето бучаха за 19-тата титла,искам да ги видя къде са? КЪДЕ СТЕ БЕ,МИШКИ И РАЗБИРАЧИ,ДЕТО НЯМАЛО КОЙ ДА НИ СПРЕ? КЪДЕ СТЕ БЕ,ЩО СЕ ПОКРИХТЕ? ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ МЕ СЛУШАТЕ,ЩОТО АЗ ПРЕДУПРЕЖДАВАХ КАКВО МОЖЕ ДА СТАНЕ,АМА НИКОЙ НЕ МЕ ЧУВАШЕ.ЗА ВАС ВСЕКИ,КОЙТО МИСЛИ РАЗЛИЧНО Е ПЕСИМИСТ.МАХАЙТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИЛА И ПРОГЛЕДНЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ,СЕКТАНТИ.

Уж само едно не си разбрал,апък задаваш 10 въпроса :roll: Май само не ти е ясно,че Ливърпул не е отбор за хора с лабилна психика :!:
И като предупреждаваше,КВО :?: Аре ние сме с очилата и не го видяхме,ами ти като го видя,КВО :?: Стана шампион на форума ли :lol: :lol: :lol:
Аман от фаталисти,песимисти и пророци...след края на мача :shock:
SUPPORT & BELIEVE остава още един финал...нали така беше лафа или бъркам...с пръст в раната?

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 06 май 2014 08:57

Брендън е млад и агресивен треньор. Човекът има стил, Ливърпул има стил и Брендън не иска да изневерява на стила, който той създаде с много труд и без чужда помощ. Това е Ливърпул на Брендън - много хора в атака, което предполага оголване и грешки в защитата. Той го каза вече многократно - Ливърпул избързва с графика си. Тази година целта беше ШЛ и я постигнахме. Сигурен съм, че догодина ще играем коренно различно в защита. Не си мислете, че той не вижда проблемите. Той просто иска Ливърпул да играе атакуващо и раздвижено, но все още нямаме необходимите изпълнители. Е, не става за толкова кратък период!
За този мач се начетох на обвинения към Джонсън и играта му в защита. Само, че той игра крило този мач. Крило, от което се очакваше да покрива целия десен фланг. Джонсън беше най-добрия ни футболист до 70 минута, заедно с Миньоле. После вече целият отбор рухна. Аз лично не видях нищо креативно от другия фланг, където беше Флано. на тоя човек все му се разминават критиките, а вече доста почва да ме дразни играта му. Очевидно е новият Карагър и ще трябва да го търпим години напред. Имаше до Джонсън един фигурант, който трябваше да го покрива и да му помага, ама той как една топка не отигра или не направи нещо креативно, а и в дефанзивен план беше трагедия - ЛУКАС. Най-слабият ни играч в този мач! Хендо е с класи над него. Суарес беше също много слаб.
Hala Madrid

john barnes

Мнениеот john barnes » 06 май 2014 09:09

Liverpool_EC написа:

Уж само едно не си разбрал,апък задаваш 10 въпроса :roll: Май само не ти е ясно,че Ливърпул не е отбор за хора с лабилна психика :!:
И като предупреждаваше,КВО :?: Аре ние сме с очилата и не го видяхме,ами ти като го видя,КВО :?: Стана шампион на форума ли :lol: :lol: :lol:
Аман от фаталисти,песимисти и пророци...след края на мача :shock:
SUPPORT & BELIEVE остава още един финал...нали така беше лафа или бъркам...с пръст в раната?

SUPPORT-цял живот BELIEVE-не и след този сезон. шампион на форума не станах,но се оказах прав за много неща,които вие спецовете отричахте...за психиката не ми говори,аз колкото нерви съм потрошил с тоя отбор,ти сигурно не предполагаш.момче,има мноооого по-важни неща от това,да си пилиш нервите с тия бездарници,които лапат милионите и ти се смеят...вярвай ми!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 06 май 2014 10:25

Ноел Галахър щастлив, че е видял Суарес в сълзи
Този винаги бил дребен злобен човек ! Може много да е постигнал като музикант , но си остава дребна душа !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 06 май 2014 10:45

Айде почна всичко живо да плюе по Брендън... Направо сте жалки! Човека възроди отбора и го вкара в борбата за титлата, а на всички прогнозите бяха 4-5-6 място нали? Джонка, на Бенитез колко сезона му трябваха за да вкара отбора в борбата за титлата? А на Роджърс колко му трябваха? Бенитез пое отбор с постоянно участие в ШЛ и имаше възможност да привлича класни играчи. Роджърс взе отбор от 8-ма позиция и без възможност да привлича класни играчи вкара отбора в ШЛ и ни вкара в борбата за титлата още втората година! Кой го е очаквал това? Ти ли? Айде спри с тоз твоя Бенитез. Каквото дал, дал. Няма да се върне, защото се изчерпа в Ливърпул. Вместо да ми го чакаш и боготвориш си отвори очите и виж прогреса на отбора ни и започни малко от малко да подкрепяш. Докажи че си фен от 30 години бе мама му стара!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 06 май 2014 11:27

Нищо страшно не е станало,догодина сме в шампионска лига,аз съм доволен от сезона понеже предричах 5 6-то място :)

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 06 май 2014 11:51

soccerav написа:Браво на модераторите. Благодаря, че изчистихте темата от всички насъбрали се лайна!
За мача нямам какво толкова да коментирам, в защита сме трагични и това го знае всяко хлапе. Ще се потретя, че Хендо липсва, не знам колко пари ще имаме за трансфери през лятото но ни трябват класни, наистина класни защитници. Щъркел, Сако и Глен право към конференциите да ги пращаме, Флано резерва! Трябва да се хвърлят бая пари за защитата, не е лошо да помислим и за средната линия, както и няма да е зле да привлечем още един класен нападател. Само, че то аз го изкарах, че трябва да останат 3-4 от настоящите ни футболисти, тъй че толкова пари от къде ще дойдат не знам. :mrgreen: Жалко за Джерард наистина, но има още 2 сезона с нас ще я вземем догодина. Ливърпул ще бъде шампион скоро, напук на всички дребни душички. Пък и шанса още си го има, Сити могат да се издънят много яко, футбол е, всичко е възможно!

+1

Направо не вярвах какво се случва снощи......много ми е мъчно за Стиви.

Върни се в “Ливърпул”