Logical person написа:
Утре срещу Уест Бромич, които са по-големи дървосекачи от Норич и също са заплашени от изпадане
п.п. Сити имат мач и с Евртън, които драпат за 4то място
Мисля, че Сити и те играят с Палас единия мач...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Logical person написа:
Утре срещу Уест Бромич, които са по-големи дървосекачи от Норич и също са заплашени от изпадане
mitko9311 написа:Logical person има къде да загубат точки Евертън е най-възможното място след това готуването на Палас и минимален шанс има да направат равен срещу Уба или ВилаВажно е да направат една издънка още !!!!
Gil-galad написа:Logical person написа:

Logical person написа:mitko9311 написа:Logical person има къде да загубат точки Евертън е най-възможното място след това готуването на Палас и минимален шанс има да направат равен срещу Уба или ВилаВажно е да направат една издънка още !!!!
Gil-galad написа:Logical person написа:
Имат мач с Палас, както и ние, но Палас вчера се спасиха и на теория, с 43 точки са и не са толкова опасни.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта