Сега ме е яд ,не мога да си намеря място . Проявихме характер ,обърнахме ги ..и след това имахме положения за трети гол да затворим мача,но не вкарахме . И тия корнери пак ?! Абе за какво са ни тия корнери и статични положения ,като не можем да се възползваме от тях ???
От миналата година още това ни е слабост. Не може да имаме над 10 корнера и още пряк свободни и да не можем да отбележим поне един гол .
Трябва да се работи .Да се работи . Имаме високи играчи ,не може така .
Аз казах ,преди мача ..Суонзи ще ни създадат много повече положения от мангалите и мача ще е по труден . Добър отбор са в офанзивен план ,но и много ГРУБИ ?! Ние сме техничен отбор ..опитваме се да играем красив футбол ..с много подавания ,с креативност ...но като излезе насреща един УБИЕЦ като Уилямс и ни ебава майката . И не само той ...и Шелви ни риташе и другите ...след контузията на Коутиньо нашите се изнервиха ,уплашиха и свалиха видимо гарда.
Ебах тая Виша лига...понякога съжалявам ,че Ливърпул играе в тая силова лига .Някои отбори играят не на ръба на грубостта а направо са си убийци.
Шелви искаше да докаже на Брендън ,че не бил прав ,като го освободи . Аз също бях против . Шелви ще стане голям футболист ...но мястото му не е на дефанзивния халф. Не е ошлайфан още да изнася всяка топка от защитата . Лаудруп трябва да го пуска малко по напред .Там му е мястото .Иначе има смелост и страшна физика и това ще му помогне във силовата английска лига.
Както и да е ..много ме е яд за тия пропуснати 2 точки ..много ! Мача беше наш .
Второто полувреме Брендън винаги си играе на контраатака и си печели мачовете .Казах ви не търсете красивите победи а само победите ,без значение начинът ,по който са постигнати . На Ливърпул не му трябват красиви победи ,с оглед 23 годишния срам .
Второто полувреме излезе Коутиньо ..с кой да тръгнем да се надиграваме с тях ? Няма кой да задържи топката ,няма кой да внесе изненадата в средата ?
Аспас се включи ужасно зле ..разочарован съм от това момче ..очаквах повече .Или от Хендерсън да чакаме да ни вързва играта ? Джерард и той пука гуми през второто .Няма въздух.
Алберто трябва да подобри физиката и да натрупа опит малко и той е човека.
Oсвен това и бековете помагат в схемата на Роджърс ,но сега не може със страхливия Уисдъм да тръгнем да се надиграваме ...не виждате ли ,че всяка топка я връща на вратаря . Нямахме нужните изпълнители .
Суонзи Сити - Ливърпул (16.09.13 г. ,, 22:00 ч.) 2-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
suareshampion
Re: Суонзи Сити - Ливърпул (16.09.13 г. ,, 22:00 ч.)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Liverpool_EC
- Контакти:
make76 написа:Тука по нагоре в коментарите прочетох мани го тоя Щкъртел,тоя Щкъртел може и да е првил грешки ама тоя мач беше най добрия в защитата,Сако също нш се справи зле слаби бяха Лукас и Джерард от там дойдоха тия пробиви от центъра.Този мач крайните ни бранители бяха слабички в атака а Уиздъм и в защита но там вина има и Роджърс защото трябваше да го смени на полувремето
Аз мнг се учудих от избора на Уиздъм,вместо Туре.Преди този мач имахме допуснати 3 гола и двата бяха груби грешки на Уиздъм.Сега пак закъсня да покрие Мичу и БР веднага го смени,ама беше късно.Момчето има качества,ама за централен защитник,хич не е за бека,няма качества да помага напред,а съвремените крайни защитници са си половин крила.Туре още с влизането си започна да ръководи цялата защита,нищо че е от 2 месеца в отбора,а Шкъртъл от 6г.Роден лидер е човека,беше задължителен титуляр този мач,вместо Уиздъм,ама уви...
- dedodekster
- Контакти:
Отдавна чета мненията, но чак сега се решавам и аз да почна да драскам тук. НЕ знам дали ще се съгласите с мен, но от това, което аз видях снощи най-голямо впечатление ми прави следното:
- 2рото полувреме излязохме с Тъпата идея да пазим резултат вместо да ги довършим
- всяко 2ро полувреме досега през сезона играчите ни май не им стигат силите, а смени и освежаване се правят чак в последните минути
- всяка топка върната към Миноле завършва с пас към тъч линията, където нито Хендо, нито Моузес имаха шанс за първа топка
- новия Сако си напуска зоната 4 от 5 пъти за да се хвърли в краката на противника без дори да помисли накъде и как може да отиде топката
- изравнителния гол, който ни вкараха беше точно такава ситуация - Сако скача напред и Шкъртел остава сам да пази Шелви и Мичу...
Накратко - не заслужавахме дори точката!
- 2рото полувреме излязохме с Тъпата идея да пазим резултат вместо да ги довършим
- всяко 2ро полувреме досега през сезона играчите ни май не им стигат силите, а смени и освежаване се правят чак в последните минути
- всяка топка върната към Миноле завършва с пас към тъч линията, където нито Хендо, нито Моузес имаха шанс за първа топка
- новия Сако си напуска зоната 4 от 5 пъти за да се хвърли в краката на противника без дори да помисли накъде и как може да отиде топката
- изравнителния гол, който ни вкараха беше точно такава ситуация - Сако скача напред и Шкъртел остава сам да пази Шелви и Мичу...
YNWA
dedodekster написа:Отдавна чета мненията, но чак сега се решавам и аз да почна да драскам тук. НЕ знам дали ще се съгласите с мен, но от това, което аз видях снощи най-голямо впечатление ми прави следното:
Съгласен съм с всичко без последното.
Факт е,че играхме слабо второто полувреме,но отбора заслужаваше да вземе нещо от този мач,било то и само 1 точка.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Основна вина за загубата на 2те точки имат Сако и Уиздъм. Сако се представи на едно сравнително добро ниво и загатна за бърза интеграция,но направи и някой съвършенни глупости. На няколко пъти скачането в краката на противник доведе до изстрел към нашата врата. Такава проява може да е топ изявяване в Франция,но не и в Англия. Въпреки всичко ,не лош дебют за Мамаду Сако. Уиздъм изключи 2рото полувреме,но не смятам че вината е негова,че го направиха за 5 стотинки. Точно сега не си спомям кой беше срещу него(Дайър или Раутлидж) но крилото на Суонзи разполага с много добра визия,техника и бързина. Грешката в случая е,че Роджърс пусна Уиздъм срещу едно страхотно крило,който трудно се спира. Дори след като Туре влезе десен бек имахме проблеми отдясно,макар и не чак толкова големи.
Не ми хареса и как само Стърлинг и Аспас търсеха топката. Абсолютно никой друг не искаше да получи и да разиграе със съотборник. Не обясними действия за мен, но няма да повтарям каквото и другите казаха. На никой не му харесва,че играем един мач 45 минути,ама няма да дъвча едно и също.
Не ми хареса и как само Стърлинг и Аспас търсеха топката. Абсолютно никой друг не искаше да получи и да разиграе със съотборник. Не обясними действия за мен, но няма да повтарям каквото и другите казаха. На никой не му харесва,че играем един мач 45 минути,ама няма да дъвча едно и също.
-
PeterForsberg
- Контакти:
Мисля,че повечето тенденции в играта ни са отбелязани в темата.Фактите обаче са,че вече четири мача от Лигата играем много слабо след 60-та минута/да не кажа вторите полувремена/.И ако в първите три мача оправдание бе,че водехме,то вчера не видях воля за победа последните 30 минути,даже обратното Суонси искаше победата много повече от нас.Централните ни полузащитници не работят добре.Вчера Джерард бе слаб,с огромна вина за първия гол,когато направи безумен пирует и двамата с Лукас просто гледаха как Шелви се влезе без опека в пенлата ни.Хубавото е,че впоследствие Джонджо наистина потвърди мнението ми,че му липсва футболен интелект и буквално ни върна в мача с две безумни отигравания,без да го заслужаваме с игра/типично в него стил,направи нещо брилянтнто и миг по-късно го прецака с безумие/.Липсата на типичен дефанзивен халф ни пречи да затваряме такива срещи,а на Стиви годинките му тежат,а като добавим и липсата на добър ден за Лейва,то е хубаво,че не загубихме,защото последните 25 минути специално бях под голямо напрежение с тва малоумно чистене без идея и откровеното опълчение,в което бяхме изпаднали.
Вината за вория гол трябва да си я поделят Сако и Уиздъм.Който е играл футбол,знае прости правила,Сако отиде да гони Бони към центъра,което бе грешка,защото се отвори дупка в центъра на защитата,на мястото му в лявата зона на центъра на защитата отиде Шкъртел,а на негово място влезе Уиздъм,който реално бе най-близо до Мичу,а грешката и колебливата му игра доведе и до смяната,която за мен позакъсня.
Като оправдание за играта ни,може да послужи факта,че днес излязохме с почти нова защита,а от първия състав лиспват доста основни играчи.Джонсън,Агер,Кели и Туре/невъзстановени да играят 90 минути/,Сисоко,Алън,Суарес/остана му още един мач/,Стъридж/също играе на 70-80%/,Коутиньо/който бе брутално и умишлено контузен от оня боклук Уилямс/.Сако като изключим грешката за втория гол,ми хареса доста,с повече практика и обиграване със съотборниците си ще стане животно.Личи си,че е лидер на терена,а е само на 23 години.Тва момче може да е дългосрочното решение за позицията централен защитник.Убеден съм,че скоро ще почне и да вкарва от статични положения.Добри думи и за Енрике,който тотално обезличи Дайър.Миньоле вече пореден мач ни спасява кожата,но не може всеки мач да се чака на него и Стъридж.Издишаме в полузащита,а там мерки не се взеха.Реална конкуренция за Лукас няма и ако играе слабо,просто се надяваме да подобри играта си,защото няма с кой да го сменим,вчера същата ситуация бе и с Джерард.Моузес и Хендо заслужават добри думи за играта си.
Хубаво е,че имаме 10 точки в 4 мача,но ако гледаме реално,играта ни не се подобрява от първия кръг,а дори и бележи регрес.БР трябва да вземе мерки,защото късметът,Стъридж и Миньоле няма да са вечно с нас
Вината за вория гол трябва да си я поделят Сако и Уиздъм.Който е играл футбол,знае прости правила,Сако отиде да гони Бони към центъра,което бе грешка,защото се отвори дупка в центъра на защитата,на мястото му в лявата зона на центъра на защитата отиде Шкъртел,а на негово място влезе Уиздъм,който реално бе най-близо до Мичу,а грешката и колебливата му игра доведе и до смяната,която за мен позакъсня.
Като оправдание за играта ни,може да послужи факта,че днес излязохме с почти нова защита,а от първия състав лиспват доста основни играчи.Джонсън,Агер,Кели и Туре/невъзстановени да играят 90 минути/,Сисоко,Алън,Суарес/остана му още един мач/,Стъридж/също играе на 70-80%/,Коутиньо/който бе брутално и умишлено контузен от оня боклук Уилямс/.Сако като изключим грешката за втория гол,ми хареса доста,с повече практика и обиграване със съотборниците си ще стане животно.Личи си,че е лидер на терена,а е само на 23 години.Тва момче може да е дългосрочното решение за позицията централен защитник.Убеден съм,че скоро ще почне и да вкарва от статични положения.Добри думи и за Енрике,който тотално обезличи Дайър.Миньоле вече пореден мач ни спасява кожата,но не може всеки мач да се чака на него и Стъридж.Издишаме в полузащита,а там мерки не се взеха.Реална конкуренция за Лукас няма и ако играе слабо,просто се надяваме да подобри играта си,защото няма с кой да го сменим,вчера същата ситуация бе и с Джерард.Моузес и Хендо заслужават добри думи за играта си.
Хубаво е,че имаме 10 точки в 4 мача,но ако гледаме реално,играта ни не се подобрява от първия кръг,а дори и бележи регрес.БР трябва да вземе мерки,защото късметът,Стъридж и Миньоле няма да са вечно с нас
Нелош резултат. Лоша игра след контузията на Коутиньо. Сако е истинско чудовище !!! Трябва да поработим над кондицията, защото нашите просто спират да ходят след 65-та минута.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Притеснява ме физическото състояние на отбора. Не може да играеш 60 минути на мач и да тръгнеш да ставаш шампион. Никъде го няма. Сега са слаби отборите, но като дойде ноември и декември и с тази половинчатост, с която играем, нищо чудно бързо, бързо да си идем на миналогодишното място в класирането. Роджърс си беше излязъл за да не загуби, не можете да ме убедите в противното. Излезе за равен, а ако бием, още по-добре. Толкова безсилни бяхме второто полувреме, че ако не беше Сако, можеха да ни вкарат не един, ами още поне 3 гола. Роджърс да се стяга, да ги товари във фитнеса и да почва да си чете стотиците страници записки, които е направил досега, защото един път ще мине с 60 мин., втори път ще мине, трети път ще мине и на четвъртия ще гризнем дървото. Не съм никак доволен от видяното снощи. Все пак спечелихме точка.
The Crow написа:Не ми хареса и как само Стърлинг и Аспас търсеха топката. Абсолютно никой друг не искаше да получи и да разиграе със съотборник. Не обясними действия за мен, но няма да повтарям каквото и другите казаха. На никой не му харесва,че играем един мач 45 минути,ама няма да дъвча едно и също.
+1 много слабо включване и за двамата , все едно бяхме с двама по-малко.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
suareshampion
leoric написа:Притеснява ме физическото състояние на отбора. Не може да играеш 60 минути на мач и да тръгнеш да ставаш шампион. Никъде го няма. Сега са слаби отборите, но като дойде ноември и декември и с тази половинчатост, с която играем, нищо чудно бързо, бързо да си идем на миналогодишното място в класирането. Роджърс си беше излязъл за да не загуби, не можете да ме убедите в противното. Излезе за равен, а ако бием, още по-добре. Толкова безсилни бяхме второто полувреме, че ако не беше Сако, можеха да ни вкарат не един, ами още поне 3 гола. Роджърс да се стяга, да ги товари във фитнеса и да почва да си чете стотиците страници записки, които е направил досега, защото един път ще мине с 60 мин., втори път ще мине, трети път ще мине и на четвъртия ще гризнем дървото. Не съм никак доволен от видяното снощи. Все пак спечелихме точка.
Чакай малко бе ? Вие до ония ден ,пращахте отбора на Брендън в зоната на изпадащите и не спирахте да го иронизирате ,сега ми говориш за шампиони ? Ти добре ли си бе ? Кой е казал ,че иска да става шампион ? Да те чуя ? Брендън ли ? Някой играч ли ? Или някой от малоумниците по бг форумите ,които всекидневно плюят по Роджърс и нямат ГРАМ ВЯРА в отбора ? Кой ?
Ей винаги ще намерете кво да кажете бе .Отбора им на първо място без загуба ,те пак мрънкат . Няма такива като вас никъде по целия свят ! Аз си мислих ,че резултатите ще ви затворят устите ,но и те не явно не могат .
Брендън Роджърс излиза мач за мач и играе винаги за ПОБЕДА . Всеки мач е като финал за Ливърпул . Никой не трябва да гледа класирането в тоя момент..още е много рано .
Роджърс си има свои виждания и тактика .Дали ви харесва на вас играта на Ливърпул ,няма никакво значение .Важно е ,че човека с тая тактика няма загубен мач от началото на сезона . А в последните 17 мача има само една загуба от ...(сигурно си забравил вече кога последно загубихме)..Саутхямптън ,но само след няколко дни ,ще им го върне тъпкано .
Ще видиш как ще играят вече по различно и така както обикновения фен на Ливърпул иска .
Най малкото нямаш нужните изпълнители за това .Ти виждаш как един Джерард издиша ,но никой треньор не може да си позволи да го сложи на пейката . След като влезем в ШЛ и вземе достатъчно класни играчи с опит ,тогава ще искате да се надиграваме с всички ,сега нямате право.
Срещу мангалите,няма как да се надиграваме .Срещу Вила ,като ГОСТИ ,също . Срещу Суонзи ,като ГОСТИ ,също. Но срещу Сток сити у дома играхме почти на една врата и създадохме сумати положения . Сега у дома срещу Саутхямптън ще е същата картинка. Всичко е тактика .Щом не можем с пари да се конкурираме и с много класни играчи ...ще компенсираме с УМЕН треньор и неговата ТАКТИКА ! До момента се получава перфектно .
Пак казвам,ако вчера си бяхме с титулярната защита ,взимахме мача на 100 % и щеше да сме 4 от 4.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.