usurper написа:mitko9311 написа:Честита трета поредна победа със суха мрежа това беше най-сладката от,началото на сезона.Дано Глен е добре и се оправи бързо чакаме гивън и мата и отбора е готов.
За Мата ше има да чакате
Е ние не бързаме за никъде

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
usurper написа:mitko9311 написа:Честита трета поредна победа със суха мрежа това беше най-сладката от,началото на сезона.Дано Глен е добре и се оправи бързо чакаме гивън и мата и отбора е готов.
За Мата ше има да чакате
Alonso_Massa написа:
И после на това лайно му викат "Бог", "най-добрия"... Еб*хти жалкия пе*ал...
Liverpool forever_95 написа:Честита поредна победа. Тактически много добре изигран мач от страна на Брендън Роджърс. Забелязвате ли разликата с новия вратар? Ето това е вратар, а не като шарана! Концентриран през всичките 90 минути! Мачкай Брендъне! Мачкай, за да те уважават!!!
slash1912 написа:Честито на всички фенове на Ливърпул!"Анфийлд" е голяма лъжица за карамела Мойс!
В класирането сме там,където ни е мястото:
Rofles написа:slash1912 написа:Честито на всички фенове на Ливърпул!"Анфийлд" е голяма лъжица за карамела Мойс!
В класирането сме там,където ни е мястото:
Нали знаеш, че класирането се гледа в края на сезона, не след 3тия кръг ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта