Gil-galad написа:Не разбирам защо такива индивиди които целят единствено заяждане, провокация, пишат с грешки и изписват абсолютно умишлено имената на отборите не ги банват....или аз нещо съм чел грешно правилата на форума....и интересно как всичките тея дето сипват помия в нашия форум са все фенове на отбори от град Манчестър....то не беше lord of memories, па другия кретен след него, па ся и тоя дето си сложил акохолик на аватар, па санд(в)ича....е и онова недоразумение, единствения фен на Тотнъм в България(макар че той, дори да се заяжда го прави в рамките на нормалното)....
Ами... модераторите не следят(а и не им и пука) какво става.Това е.Щом и в тяхната тема е писано.. а няма полза..
Аз друго винаги съм се чудил... що за побъркан мозък трябва да си... да си правиш кефа като пишеш някакви простотии само за да се опиташ да подразниш някого.То даже не е и детинщина това.Просто искаш да покажеш и да докажеш на някой неизвестен(на когото хич не му пука за теб) колко си глупав.Никакъв смисъл няма.
Иначе аз все още си държа на мнението.. че лорда си беше пич,но когато иска.
Тоя втория си беше изтърван от някъде.Щом на връх нова година не празнуваше,а пишеше простотии...
А тоя съра... е глуповатичък.Не им е на нивото на предните двама,а им е само последовател.
Иначе за мача.. разделихме си по едно полувреме.Може би за първи път в сезона.. Брено ми хареса тактически.Даже до последно не вярвах да излезем нещо различно от 4-3-3.
С този ресурс от футболисти изглаждахме що годе добре.
По линии всяка линия имаше добри и лоши моменти.Като цяло обаче нито един футболист не направи слаб мач.Сусо направи много добро влизане от скамейката.
Отрицателните неща.. пак си показахме основни слабости.Опорен халф особено в такива мачове ни е жизнено важен.Централен нападател също.Просто Суарес не е за този пост.Някъде около централния нападател... за мен този човек спокойно може да стигне ... ниво звезда в Барселона/Реал М да го кажем.

Ей го прословутия отборен дух на Ливърпул...
"