Ливърпул - Манчестър Юнайтед (23.09.2012г., 15:30 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

8Steve8
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед (23.09.2012г., 15:30 ч.)

Мнениеот 8Steve8 » 23 сеп 2012 22:41

Dzheff написа:
leoric написа:За сетен път се убеждавам, че има хора, за които един човек е по-голям и по-важен, от колкото от "любимият му клуб". 5 кръга и почнахте да плюете човека, а бяхте готови да дадете години на онзи сбръчкания, при когото само от Ботев Враца не загубихме, защото не играхме... Като задаваш тоя въпрос на базата на няколко кръга, аз да те питам, къде бяхме ние вторият полусезон ? Бяхме 18-ти по спечелени точки след Нова година.

Знам, че преди "онзи сбръчкания" да дойде в клуба се борихме да не изпаднем... когато той дойде това се промени... сега отново се борим да не изпаднем... А това, да се борим да не изпаднем, не е нещото което желая за моя любим клуб!

Ице, пази си нервите приятелю :)

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 23 сеп 2012 22:55

Много ме е яд като е така от 5 мача през този сезон един път не са свирили за нас какво и да е ако пък свиреха нормално съм сигурен, че сега щяхме да сме с 8 точки ако пък случайно свиреха и за нас кой знае 10, но както и да е поне след такива мачове виждам колко жалки хора има....Скоро не бях гледал толко брутална пародия против Ливерпул то не беше спестения картон на Евра спестен картон на Перси-то поне за мен можеше и една дузпа да ни свири пък да не говора за тяхната дузпа... Червени картони в тази ситуация се дават или на 2-мата или на нито един обаче естествено, че за нас има за МАНАФИТЕ НЕ просто съм тотално разочарован, че най-силното и конкурентво първенство е по толко груб начин манимулирано.....Още като видях как излиза Агер си казах скъсани връзки на коляното дано не съм прав, но беше очевадно поне за мен тази контузия... Иначе за Кели не видях какво стана след пародичната дузпа реших да излезна от еврофутбола и да спра да гледам тази брутална гавра..Дано и той да се оправи бързо...
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 23 сеп 2012 23:36

mitko9311 написа:Много ме е яд като е така от 5 мача през този сезон един път не са свирили за нас какво и да е ако пък свиреха нормално съм сигурен, че сега щяхме да сме с 8 точки ако пък случайно свиреха и за нас кой знае 10, но както и да е поне след такива мачове виждам колко жалки хора има....Скоро не бях гледал толко брутална пародия против Ливерпул то не беше спестения картон на Евра спестен картон на Перси-то поне за мен можеше и една дузпа да ни свири пък да не говора за тяхната дузпа... Червени картони в тази ситуация се дават или на 2-мата или на нито един обаче естествено, че за нас има за МАНАФИТЕ НЕ просто съм тотално разочарован, че най-силното и конкурентво първенство е по толко груб начин манимулирано.....Още като видях как излиза Агер си казах скъсани връзки на коляното дано не съм прав, но беше очевадно поне за мен тази контузия... Иначе за Кели не видях какво стана след пародичната дузпа реших да излезна от еврофутбола и да спра да гледам тази брутална гавра..Дано и той да се оправи бързо...
Искам да добавя към написаното,ДАЛИ ТЕЗИ 19/20 ТИТЛИ НА ....(не ми се пише името им) СА СПЕЧЕЛЕНИ ,КАКТО ТОЗИ МАЧ.Ще си отговоря сам ДА ДА ДА!!!!!Мисля ,че по голям бъзик с Нас не са си правили.Но и с това което направиха ,смятайте няма да се спрат пред нищо.Не ми се пише повече ,че ако продължа яко ще ги..........

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 23 сеп 2012 23:55

От друга страна, явно е имало нещо магическо в тоя мач...:

Jonjo Shelvey got sent off on 38:58
Gerrard scores on 45:51
Rafael equalises on 51:45
RVP scores the penalty on 80:16
ALL ADD UP TO 96!

Justice for the 96♥
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 сеп 2012 03:19

Аз няма да коментирам жалкото съдийство,цялата световна преса и всички неутрални фенове по форумите го направиха вече.
Аз искам да коментирам поведението на тожи жалък отбор,който игра днес с-у нас.Цяло първо полувреме,не можеха да вържат повече от 3-4 паса,в нашата половина по един,два.Безцелни изритвания напред,никаква идея как да ни надиграят.С два удара за 45 мин-един по опасен на Гигс (единствания човек от този отбор,който винаги е показвал някакво достойнство(уви не и към собствения си брат:) и един пр.свободен от Нани(суперпутк@та на световния футбол)Само обърнете внимание на двата ключови момента в срещата:сблъсъка Шелви-Еванс,всички признават,че е спорна топка 50на50.Две млади момчета на 20-22г,би трябвало да са жадни да се докажат на този голям мач...Нашия стана веднага,като истински мъж излязъл днес за битка,а онази карирана фуста Еванс ми са въргаля и пищи,като разгащена балерина.Стани и играй,ако можеш бе мършо мангалска!!!!! После идва дузпата,оня спринтьор Валенсия влиза в нак поле-3ма на 2ма са,на 7 м е от вратата ами вкарай го тоз гол(ако можеш)и да видим дали някой ще те псува след мача.Вместо това таз путк@ заспала,не успява да вземе решение за нищо по-добро от симулация!!!! Г.Джонсън го настигна ,както беше паднал на центъра,щот трътката Валенсия се чуди как се вкарва гол 3ма на 2ма,видите ли.Професионален футболист?!?!?!Жалка пародия на футбол,това е което поаказаха днес ВЪЗПИТАНИЦИТЕ на сър Рудолф.Жалка картинка и после се чудят,защо ги мразят,защо никой не ги признава!!!!Един отбор, който никога няма да бъде запомнен с нищо освенсъс съдийски аванти.Всеки един мач!Срам сте за футбола,само вие не го осъзнавате.Затова като излезете в Европа и ви лъсват голите задници.Само две ШЛ за 20г,великите отбори през този период всички ги знаем-Милан със холандците взе 3 за отрицателно време,после Реал М взе 3 за 5 г,Милан пак за 5г игра 3 финала и спечели 2,а после Барса записа 3 също само за 5 г-отбори всепризнати,велики и УВАЖАВАНИ.Защото знаеха как да бият.А противягите от манчестър 20г не измислиха по-як начин за победа от едно....подхлъзване на дузпата,та най-накрая да запишете 2ра купа в ерата на Рудолф.Жалка картинка!!!Най-великия отбор от създаването на ВЛ всеки го знае- Арсенал на Венгер 03/04-момчетата играеха,както никой друг за последните 25г.40+ мача без загуба,те летяха и смазаха цялата ВЛ,ей това заслужава уважение!!! И това се помни от поколения!!! А вас ще ви помнят 3 поколения съдии :twisted: Че им спасихте децата да не умрат от глад,заради некадърните им бащи!!!Позор сте за футбола и само вие го отричате!
П.П.Дъртия пергишин няма да миряса докато не дигне 3та ШЛ,за да се изравни с Пейсли :lol: !!!Уви в Европа е малко по-различно със съдиите ;)

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 24 сеп 2012 07:27

Liverpool_EC написа:Аз няма да коментирам жалкото съдийство,цялата световна преса и всички неутрални фенове по форумите го направиха вече.
Аз искам да коментирам поведението на тожи жалък отбор,който игра днес с-у нас.Цяло първо полувреме,не можеха да вържат повече от 3-4 паса,в нашата половина по един,два.Безцелни изритвания напред,никаква идея как да ни надиграят.С два удара за 45 мин-един по опасен на Гигс (единствания човек от този отбор,който винаги е показвал някакво достойнство(уви не и към собствения си брат:) и един пр.свободен от Нани(суперпутк@та на световния футбол)Само обърнете внимание на двата ключови момента в срещата:сблъсъка Шелви-Еванс,всички признават,че е спорна топка 50на50.Две млади момчета на 20-22г,би трябвало да са жадни да се докажат на този голям мач...Нашия стана веднага,като истински мъж излязъл днес за битка,а онази карирана фуста Еванс ми са въргаля и пищи,като разгащена балерина.Стани и играй,ако можеш бе мършо мангалска!!!!! После идва дузпата,оня спринтьор Валенсия влиза в нак поле-3ма на 2ма са,на 7 м е от вратата ами вкарай го тоз гол(ако можеш)и да видим дали някой ще те псува след мача.Вместо това таз путк@ заспала,не успява да вземе решение за нищо по-добро от симулация!!!! Г.Джонсън го настигна ,както беше паднал на центъра,щот трътката Валенсия се чуди как се вкарва гол 3ма на 2ма,видите ли.Професионален футболист?!?!?!Жалка пародия на футбол,това е което поаказаха днес ВЪЗПИТАНИЦИТЕ на сър Рудолф.Жалка картинка и после се чудят,защо ги мразят,защо никой не ги признава!!!!Един отбор, който никога няма да бъде запомнен с нищо освенсъс съдийски аванти.Всеки един мач!Срам сте за футбола,само вие не го осъзнавате.Затова като излезете в Европа и ви лъсват голите задници.Само две ШЛ за 20г,великите отбори през този период всички ги знаем-Милан със холандците взе 3 за отрицателно време,после Реал М взе 3 за 5 г,Милан пак за 5г игра 3 финала и спечели 2,а после Барса записа 3 също само за 5 г-отбори всепризнати,велики и УВАЖАВАНИ.Защото знаеха как да бият.А противягите от манчестър 20г не измислиха по-як начин за победа от едно....подхлъзване на дузпата,та най-накрая да запишете 2ра купа в ерата на Рудолф.Жалка картинка!!!Най-великия отбор от създаването на ВЛ всеки го знае- Арсенал на Венгер 03/04-момчетата играеха,както никой друг за последните 25г.40+ мача без загуба,те летяха и смазаха цялата ВЛ,ей това заслужава уважение!!! И това се помни от поколения!!! А вас ще ви помнят 3 поколения съдии :twisted: Че им спасихте децата да не умрат от глад,заради некадърните им бащи!!!Позор сте за футбола и само вие го отричате!
П.П.Дъртия пергишин няма да миряса докато не дигне 3та ШЛ,за да се изравни с Пейсли :lol: !!!Уви в Европа е малко по-различно със съдиите ;)

+100000 освен тях,всички знаят истината... не заслужават да ги коментираме !!!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 24 сеп 2012 10:53

И двата отбора сами точно през уя.Но най-обичам ,когато някой реве от съдията ,а не търси грешките в себе си.Не виждате ли ,че сте в дъното на таблицата и не се виждате ,че нищо не играете.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 24 сеп 2012 12:10

flo написа:И двата отбора сами точно през уя.Но най-обичам ,когато някой реве от съдията ,а не търси грешките в себе си.Не виждате ли ,че сте в дъното на таблицата и не се виждате ,че нищо не играете.

то и нас ни боли уя за твоето мнение...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 сеп 2012 13:05

blue avalanche написа:Гледате 20 снимки,30 клипа,от 50 камери и давате оценка за отсъждането на съдията.И оценката е абсолютно пристрастна!
А той трябва да реши светкавично.И въпреки това го обвинявате в пристрастност.
Кой е пристрастния тук?

Когато всички светкавични решения са в едната посока, феновете имат право. Ако бяха само 1-2 отсъждания, било то и решаващи и аз нямаше да съм съгласен само съдията да се вини. А когато в 95 % от мачовете светкавичните решения са все в една посока, тогава вече не говорим изобщо за "лошо съдийство"

make76
Контакти:

Мнениеот make76 » 24 сеп 2012 17:00

просто тая година е върхът на сладоледа той ги бутаха и др години ама тая е още в началото представям си кво ще е по средата и към края а за Ливърпол няма кво да кажа просто последните 2 години така мощно ги режат че нямам думи всички пишат колко били слаби ама тогава защо тоя ******* съра и неговите жалки подобия на футболисти които намат капка съвест и достийнство скроиха тоя мръсен номер на Суарез защото ги е страх затова защото на Анфилд излиза да пази равен а не да играе футбол миналата година Пул тръгнаха добре и дойде мачът с Тотнъм бам червен картон натиснаха и за да се подсигури садията бам 2ри картон после наказание за Суарез 8 ма4а и тва е после вари гони челото мога да напиша роман за съдийските резаници срещу нас а авантите за Манафите просто ако бях фен на Юн щях да си седя мирно и да се радвам тайничко на съдийската аванта и за благодарност да направя 1 свирка на фена на Юн. който е щеф на съдиите Майк Райли

Върни се в “Ливърпул”