Астън Вила - Ливърпул, 18.12.2011, 16:05 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Астън Вила - Ливърпул, 18.12.2011, 16:05 ч.

Мнениеот venomcho » 15 дек 2011 21:55

загуба на Вила с почетен гол на Стенли срещу любимият му отбор ;)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 15 дек 2011 22:10

Според мен няма да е лек мач! Дано не накажат Суарез,че ще стане още по-трудно! Очаквам отворен мач и дано запазим суха мрежа 0:2!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 дек 2011 22:16

fearbless написа:Според мен няма да е лек мач! Дано не накажат Суарез,че ще стане още по-трудно! Очаквам отворен мач и дано запазим суха мрежа 0:2!

ako го накажат,от утре ли ще влезе в сила наказанието му ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 15 дек 2011 22:18

suareshampion написа:
fearbless написа:Според мен няма да е лек мач! Дано не накажат Суарез,че ще стане още по-трудно! Очаквам отворен мач и дано запазим суха мрежа 0:2!

Не знам! Така поне мисля,че ако решат да го накажат утре заради жеста към феновете на Фулъм и там расистките обиди по адрес на Евра,то тогава няма да играе в гостуването ни на Астън Вила в неделя... утре ще се разбере.
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 15 дек 2011 22:33

fearbless написа:
suareshampion написа:

Не знам! Така поне мисля,че ако решат да го накажат утре заради жеста към феновете на Фулъм и там расистките обиди по адрес на Евра,то тогава няма да играе в гостуването ни на Астън Вила в неделя... утре ще се разбере.

Не се съмнявайте, че ще го накажат ! Ливърпул винаги е бил ощетяван от ФА, както и от скапаните им съдии, тъй че съм сигурен, че ще му лепнат възможно най-голямото наказание. Дано да греша все пак, защото ако го накажат за 6 мача мисля, че ще пропусне гостуването на Етихад в първият полуфинал за КК, а него задължително не трябва да го губим, ако искаме трофей през тази година, а Суарес ще е изключително нужен в този мач.

ПС. От снимките и клипчетата, които има из интернет пространството за средният пръст на Суарес към феновете на Фулъм се вижда, че всъщност (поне според мен) Суарес си маха ръкавицата и случайно ръката му е в такова положение, а не, че е искал да обиди феновете на Фулъм. Няма никакъв жест към тях, или поне не се вижда такъв. Дано Кени намери начин да го спаси утре...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 дек 2011 22:41

RedMagic написа:Не се съмнявайте, че ще го накажат ! Ливърпул винаги е бил ощетяван от ФА, както и от скапаните им съдии, тъй че съм сигурен, че ще му лепнат възможно най-голямото наказание. Дано да греша все пак, защото ако го накажат за 6 мача мисля, че ще пропусне гостуването на Етихад в първият полуфинал за КК, а него задължително не трябва да го губим, ако искаме трофей през тази година, а Суарес ще е изключително нужен в този мач.

ПС. От снимките и клипчетата, които има из интернет пространството за средният пръст на Суарес към феновете на Фулъм се вижда, че всъщност (поне според мен) Суарес си маха ръкавицата и случайно ръката му е в такова положение, а не, че е искал да обиди феновете на Фулъм. Няма никакъв жест към тях, или поне не се вижда такъв. Дано Кени намери начин да го спаси утре...

Абе ква е тая смотана купичка бе момче ,как може да я слагаш по важност пред топ 4 ? Хиляда пъти по важни са мачовете за първенство ! Ако за трета поредна година сме извън ШЛ ..това ще е катастрофа за Ливърпул !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 15 дек 2011 22:46

suareshampion написа:
RedMagic написа:Не се съмнявайте, че ще го накажат ! Ливърпул винаги е бил ощетяван от ФА, както и от скапаните им съдии, тъй че съм сигурен, че ще му лепнат възможно най-голямото наказание. Дано да греша все пак, защото ако го накажат за 6 мача мисля, че ще пропусне гостуването на Етихад в първият полуфинал за КК, а него задължително не трябва да го губим, ако искаме трофей през тази година, а Суарес ще е изключително нужен в този мач.

Абе ква е тая смотана купичка бе момче ,как може да я слагаш по важност пред топ 4 ? Хиляда пъти по важни са мачовете за първенство ! Ако за трета поредна година сме извън ШЛ ..това ще е катастрофа за Ливърпул !

"Смотана купичка", която ще донесе още слава на Ливърпул. "Смотана купичка", която ще бъде първа за Ливърпул от 5 години насам. "Смотана купичка", до която сме много близо и ако теб не те интересува дали ще я спечелим или не, мен ме интересува и то доста ! Пък и незнам къде си видял, че слагам КК пред Топ 4 по важност. Това са двете цели пред Ливърпул през този сезон, може би и ФА Къп, така че не слагам нито едното пред другото по важност, просто искам да спечелим КК, защото едната част от "мисията" ни през този сезон ще е изпълнена !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 дек 2011 22:55

RedMagic написа:
suareshampion написа:

"Смотана купичка", която ще донесе още слава на Ливърпул. "Смотана купичка", която ще бъде първа за Ливърпул от 5 години насам. "Смотана купичка", до която сме много близо и ако теб не те интересува дали ще я спечелим или не, мен ме интересува и то доста ! Пък и незнам къде си видял, че слагам КК пред Топ 4 по важност. Това са двете цели пред Ливърпул през този сезон, може би и ФА Къп, така че не слагам нито едното пред другото по важност, просто искам да спечелим КК, защото едната част от "мисията" ни през този сезон ще е изпълнена !

Как къде съм видял ? Ако го накажели за 6 мача щял да пропусне мача за тая смешна купа ? От тук се разбира за кое ти пука повече .Главния и основния приоритет на Ливърпул е класиране в топ 4 ,разберете го момчета !Аз не мога да си представя трето поредно унижение ! Разбира се ,че щом сме стигнали до такава фаза за КК ще искаме да я спечелим,но основната цел си остава топ 4 .Така че предпочитам хиляда пъти повече Суарес да играе срещу сити за първенство ,от колкото за КК .
Последна промяна от suareshampion на 15 дек 2011 23:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 16 дек 2011 02:07

Задължителна победа !!Дано не накажат Суарез , но според мен няма как да се размине без наказание от ФА :| Ако това стане , мисля че ще е последен шанс за Керъл да покаже че има място при нас.Иначе очаквам чиста мрежа и повече от 1 гол ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”