Ливърпул - Спонсор

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул - Спонсор

Мнениеот Dzheff » 02 дек 2011 22:51

KingKenny написа:
wolf написа:Честно казано ми се иска да поиграем веднъж със само феникса като емблема.

1+ да се върнем малко назад във времето пък и със жълтото... направо муцка. дано да е това екипа и да мога да си го купяяяя :)

цвета на резервните екипи бях чел някъде, че е потвърдено официално че ще бъде жълт. но аз лично се съмнявам, че ще се върне старата емблема на екипите... ще видим какво ще излезе в крайна сметка - каквото и да е - щом е фланелка на Ливърпул все ще е хубаво :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 дек 2011 00:19

Никой не е казал да се връща старата емблема, но примерно Рома преди няколко години играха така - на титулярните екипи сегашната емблема, на резервните предната и се беше получило много интересно.

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 03 дек 2011 00:43

И аз мисля, че ще е доста добре ако е само liverbird-а (с 5 звезди) - някак по-величествено изглежда. А и адидас напълно усраха емблемата ни от както спонсор станаха Standart Chartered, защото на резервните екипи емблемата не е с оригиналните цветове, например на черния екип е само с два цвята - бяло и червено, а на третия екип е черно и червено.

PS: ето още два екипа които намерих (отново направени от фенове)

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 дек 2011 00:54

Proteccao написа:И аз мисля, че ще е доста добре ако е само liverbird-а (с 5 звезди) - някак по-величествено изглежда. А и адидас напълно усраха емблемата ни от както спонсор станаха Standart Chartered, защото на резервните екипи емблемата не е с оригиналните цветове, например на черния екип е само с два цвята - бяло и червено, а на третия екип е черно и червено.

PS: ето още два екипа които намерих (отново направени от фенове)

Първия е катастрофа, втория често казано - също не ме радва. Иначе
Изображение
http://www.footballshirtculture.com/com ... 404562.gif

john barnes

Мнениеот john barnes » 03 дек 2011 01:12

от снимките тук,по-смешни фланелки не бях виждал и дано не са такива! само едно ще кажа-адидаса си е адидас и тая смешна фирма посмъртно не може да го замени! аз екип на уориър няма да си купя,ако ще и да е извънземен!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 дек 2011 01:26

Не си свикнал да ги няма трите ленти, на повечето от екипите нищо толкова им няма. Изчистени, нищо смахнато, дори на едната има вплетен liverbird във самата фланелка което е добра идея, ако сложат само него със 5те звезди както колегата горе отбеляза ще е идеално.

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 03 дек 2011 01:42

Квото и да си говорим, до към Юни месец можем само да гадаем за екипите ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 дек 2011 01:50

Proteccao написа:Квото и да си говорим, до към Юни месец можем само да гадаем за екипите ;)

Е то това ще е загадката на сезона, все пак очаквам грандиозно представяне и криене до последно за да има максимален интерес.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 03 дек 2011 02:55

Proteccao написа:И аз мисля, че ще е доста добре ако е само liverbird-а (с 5 звезди) - някак по-величествено изглежда.

Че какво НЕвеличествено има в Шенкли Гейтс и факлите в чест на жертвите от Хилзбъро :?
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 дек 2011 14:16

Dzheff написа:
Proteccao написа:И аз мисля, че ще е доста добре ако е само liverbird-а (с 5 звезди) - някак по-величествено изглежда.

Че какво НЕвеличествено има в Шенкли Гейтс и факлите в чест на жертвите от Хилзбъро :?

Не съм казал, че не са величествени - просто изразявам предпочитание :)
ПС: помислил съм че цитираш мен :lol: :lol: Но съм на мнението на Proteccao. Вместо всичките изкривени цветове да емблемата на поне 1 от 3те екипа може да се ползва liverbird-a

Върни се в “Ливърпул”