Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 18.09.2011 , 15:30 ч.

Мнениеот LFC1892 » 15 сеп 2011 22:32

Аз ще прогнозирам резултат 1-4 и после рев във форума как може Сити да бият с 1-5, а ние с 1-4. Ще се искат оставки на Далглиш, нов треньор (по възможност от Бразилия) и инвазия на футболисти от Латинска Америка.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 15 сеп 2011 22:39

А бе аз и на победа с 0:1 ще се радвам защото адски много искам 3т. трябва в неделя след мача да сме с 10т. щом двата отбора от Манчестър разбиха Тотнъм трябва и ние да си вземем 3т. ако трябва и с 0:1! Но няма да е леко винаги са ни неудобни тия за съжаление! Дано имаме ден!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 сеп 2011 23:36

Лошото е че няма да играят Джонсон(за кой ли път вече ) и най вероятно Кели и пак ще изкочим на десния бек със Шкъртел ,който като мине центъра и не знае кво да я прави тая топка(другият вариант е Карагър да мине на бека а Шкъртел да влезе в средата на защитата).Очаквам трагичния от началото на сезона Каут да седне на пейката за сметка на Белами .Предния мач нямаше един халф в средата ,който да даде един точен пас на Суарес ,за това се надявам тоя мач при отсъствието отново на Джерард да почнем в средата със Шелви (миналия сезон срещу Фулъм двамата със Суарес показаха добро взаимодействие).Прогноза 1-2
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 сеп 2011 09:23

suareshampion написа:Лошото е че няма да играят Джонсон(за кой ли път вече ) и най вероятно Кели и пак ще изкочим на десния бек със Шкъртел ,който като мине центъра и не знае кво да я прави тая топка(другият вариант е Карагър да мине на бека а Шкъртел да влезе в средата на защитата).Очаквам трагичния от началото на сезона Каут да седне на пейката за сметка на Белами .Предния мач нямаше един халф в средата ,който да даде един точен пас на Суарес ,за това се надявам тоя мач при отсъствието отново на Джерард да почнем в средата със Шелви (миналия сезон срещу Фулъм двамата със Суарес показаха добро взаимодействие).Прогноза 1-2

кели уж бил готов,ако шкъртел играе на бека-жална ни майка,бейл ще го развинти...предпочитам фланаган да играе там.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 сеп 2011 09:51

john barnes написа:
suareshampion написа:Лошото е че няма да играят Джонсон(за кой ли път вече ) и най вероятно Кели и пак ще изкочим на десния бек със Шкъртел ,който като мине центъра и не знае кво да я прави тая топка(другият вариант е Карагър да мине на бека а Шкъртел да влезе в средата на защитата).Очаквам трагичния от началото на сезона Каут да седне на пейката за сметка на Белами .Предния мач нямаше един халф в средата ,който да даде един точен пас на Суарес ,за това се надявам тоя мач при отсъствието отново на Джерард да почнем в средата със Шелви (миналия сезон срещу Фулъм двамата със Суарес показаха добро взаимодействие).Прогноза 1-2

кели уж бил готов,ако шкъртел играе на бека-жална ни майка,бейл ще го развинти...предпочитам фланаган да играе там.

абе да ти кажа фланагън и той е същия ..как заспа на гола на съндърланд..може ли да имаме два добри десни бека и постоянно нещо да им има и на двамата ,ебати късмета..повече ме притеснява как ще вкараме гол ,като в средата нямаме един разиграващ халф ,който да може да я задържа ,когато трябва и да я подава...ако ще атакуваме основно по крилата по добре да пуска керъл отпред
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 16 сеп 2011 10:02

Едно си знае баба, едно си бае ... поне разнообразете малко ;)
1-2 тоя път, иначе всичко отива по дяволите, време е крепоста Уайт Харт Лейн да падне по подобие на Емирейтс.
Обаче - едно е моето желание, друго е реалността ....

Y.N.W.A.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 сеп 2011 10:32

Mighty Reds написа:Едно си знае баба, едно си бае ... поне разнообразете малко ;)
1-2 тоя път, иначе всичко отива по дяволите, време е крепоста Уайт Харт Лейн да падне по подобие на Емирейтс.
Обаче - едно е моето желание, друго е реалността ....

Y.N.W.A.

Ама няма кво да разнообразяваме ...то това е основния проблем..на останалите постове играем добре .Не може да продадеш Акуилани и Мейрейлеш и да не вземеш поне един подобен халф на тяхно място ! Ок ще разчитаме на Стиви ама ей го вече 4 мач го няма и не се знае до кога ,той каза октомври ,но кой октомври ? Това са изгубени точки ,които можеха да се спечелят .Щом имаш в състава си бърз нападател като Суарес е задължително да сложиш един креативен халф зад него, иначе се обезмисля играта му.Също така този халф ще се връща да помага и при изнасянето на топката от защитниците,защото както виждаш като тръгнат да ни пресират в нашата половина и или я бъркаме или я чистим високо на посоки.Адам е бавен и не търси достатъчно топката в тия моменти .Това за мен е основния проблем в Ливърпул на тоя етап,допускаме и някои грешки в защита от време на време,но те ще се изчистят . Като цяло отбора играе много по добре от миналите два сезона .

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 16 сеп 2011 10:38

Е, като дъвчиш една и съща дъвка няколко дена, не ти ли нагарча ?!?
Ами т'ва е селесаото в момента, с т'ва се разполага като ресурс, Краля да стяга командата и да вземат и да бият ... то верно, че трябва да си чешем пръстите, ма тоя рефрен взе да нагарча ;) ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 сеп 2011 10:43

Mighty Reds написа:Е, като дъвчиш една и съща дъвка няколко дена, не ти ли нагарча ?!?
Ами т'ва е селесаото в момента, с т'ва се разполага като ресурс, Краля да стяга командата и да вземат и да бият ... то верно, че трябва да си чешем пръстите, ма тоя рефрен взе да нагарча ;) ...

ок спирам :)

Върни се в “Ливърпул”