waranty написа:Говорите клолко пари давали Ман Сити за трансфери,пък не сте по различни от тях
не сме били по различни от тях .... абе скрий се бе мен моля ти се за твое добро е
Положението си е много розово за нещастие на хетърчетата дето пишат тука тва че някъв сборен наш тим е излязал без желание в контрола без половината си титуляри и е загубил нищо не значи,нещо много бързо забравихте резултати като Фулъм Ливърпул 2:5,(дотогава Фулъм беше един от най коравите домакини в Англия) Ливърпул Бирмингам 5:0,Ливърпул Манчестър Юнайтед 3:1, Челси Ливърпул 0:1,Улвс Ливърпул 0:3 и т.н
тва че накрая нарочно играхме без желание да не играем в ЛЕ( това е 100% сигурно защото Кени го каза скоро в прав текст)
за периода на КК начело на Ливърпул сме на 2-ро място след Челси , а ако не смятаме мачовете с Блекпул и Евертън когато Кени бе провел едва няколко тренировки с тима и не оказаха ефкет сигурно шяхме да сме на първо място
стига съм писал и аз времето ще си покаже
за мача очаквам малко по малко да стават ясни идеите не КК и да победим разбира се