Ливърпул взе български нападател!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Ливърпул взе български нападател!

Мнениеот Gil-galad » 24 юли 2011 14:43

dunavfc написа:
shomba14 написа:Moмчето си има българско име, български паспорт. Просто като е бил малък е емигрирал в САЩ. Иначе много се радвам за него дано да има много успехи. Все пак е българин радвайте се за момчето. :)

Наистина,страхотно българско име има Вилиан :mrgreen: Както казаха,някой потребители по-нагоре,колкото са българи Джон Атанасов и Дилма Русеф,толкова и това момче.

Е какво му е на името....и аз имам приятел който се казва Вилиан :?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юли 2011 14:45

kiko75 написа:
dunavfc написа:
shomba14 написа:Moмчето си има българско име, български паспорт. Просто като е бил малък е емигрирал в САЩ. Иначе много се радвам за него дано да има много успехи. Все пак е българин радвайте се за момчето. :)

Наистина,страхотно българско име има Вилиан :mrgreen: Както казаха,някой потребители по-нагоре,колкото са българи Джон Атанасов и Дилма Русеф,толкова и това момче.======= По-рано тази година талантливият футболист отказва предложение за договор от американски тим, като вместо това заминава за България, където се готви индивидуално преди да дойде поканата от Ливърпул. = чете те преди да пишете не бил БЪЛГАРИН

За мен един човек за да се определи от каква националност,трябва да отговаря на следните три критерия :

- Да е роден в съответната страна
- Да е израстнал там
- Местният език да му е майчин

Това,момче мисля,че само е родено тука,то е толкова българин,колкото и Фреди Меркюри е зимбабвец.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юли 2011 14:46

Gil-galad написа:
dunavfc написа:

Наистина,страхотно българско име има Вилиан :mrgreen: Както казаха,някой потребители по-нагоре,колкото са българи Джон Атанасов и Дилма Русеф,толкова и това момче.

И кво искаш да ме убедиш,че името Вилиан е българско ли ? Моят баща се казва Марио,а чичо ми Антонио и ? Това български имена ли са ?

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 юли 2011 14:49

dunavfc написа:И кво искаш да ме убедиш,че името Вилиан е българско ли ? Моят баща се казва Марио,а чичо ми Антонио и ? Това български имена ли са ?

Не са....ама не може да се съди по името от каква националност си(американците са най-яркия пример за това) Това, че баща ти и чичо ти не са с български имена значи ли, че са по-малко българи...мисля, че не......това момче само то си знае как се чувства...дали българин или американец....ние ще разберем в последствие :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 24 юли 2011 14:50

Наи-вероятно от Ливерпул ще поеме в друга посока.Пример-Ники Михаилов.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 юли 2011 14:54

Gil-galad написа:
dunavfc написа:И кво искаш да ме убедиш,че името Вилиан е българско ли ? Моят баща се казва Марио,а чичо ми Антонио и ? Това български имена ли са ?

Не са....ама не може да се съди по името от каква националност си(американците са най-яркия пример за това) Това, че баща ти и чичо ти не са с български имена значи ли, че са по-малко българи...мисля, че не......това момче само то си знае как се чувства...дали българин или американец....ние ще разберем в последствие :)

Ти изобщо прочете ли,защо аз съм коментирал името ? Просто предният потребител над мен,заяви че момчето имало българско име и т.н.Ако ще и да се казва Абуждаби Хасан Ал Рихад,не коментирам името дали има някакво значение какъв се чувства човекът,а че просто не е българско име.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 юли 2011 14:56

Според мен абсолютно никакво значение няма Бижев каква националност е.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 юли 2011 15:08

Момчето си е Американец... иначе бях чел за него статия преди 1-2 месеца в 24 часа, че е поканен за мача на звездите (явно имат и за младежи такива мачове) но е отказал защото за първи път в живота си щял да дойде в България за да види "близки" които не е виждал никога през живота си...
Gil-galad написа:

Предполагам, че човека от горе го бърка с "William" Уилям и, че просто са го превели Вилям :lol: Но си се изписва Vilyan... така поне беше в сайта на US national team predi 1-2 meseca
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 24 юли 2011 15:09

Български български но няма да играе за националния ни отбор!?
Хайде Нафта!

gamaun

Мнениеот gamaun » 24 юли 2011 15:29

Ще е добре авторът на статията да внесе необходимите корекции, за да не изпада в неловко положение. Конкретизирам: няма такова чудо в природата като "американски паспорт", защото няма и държава с името "Америка" (май някои все още я бъркат с континента). Разбира се, повечето вероятно ще се досетят, че става въпрос за паспорт на така наречените "САЩ" (с всичките уговорки и към това название), но в уважаван сайт като "ГОНГ" детайлите не са от маловажно значение.

[offtopic]П.п. А иначе - успех на момчето! Надявам се да израсне не само във футболно, но и в интелектуално отношение, особено след като ще живее в по-благоприятна среда.[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”