Феновете на Ливърпул към тези на Юнайтед: 18+5>19+3
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
AnalBreaker
- Контакти:
Re: Феновете на Ливърпул към тези на Юнайтед: 18+5>19+3
Жалки, жалки, жалки са тия от Пуул.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Blue_AvalanchE написа:Моите уважение към феновете на Ливърпул, обаче тоя комплекс за титлите прерастна в една голямо тъпотия, достигаща 10 дихона тъпота !
OldTrafford написа:С тия комплекси няма да стигнете до никъде)
Eminem написа:С тази фланелка феновете на Ливърпул показаха, че са жалки комплексари. Нали феновете на Юнайтед трябваше да се обадят на феновете на Ливърпул когато Юнайтед стигне Ливърпул по титли ? Е, обадиха се. Дори вече титлите на Юнайтед станаха 19, а бройката на Ливърпул е същата като от преди 20 години.
Ок,коментирайте това:
-тържества за титлата на манчо.Феновете на манчо правят тениски с надпис "без да убиваме никого"
-Рууни с неговия космат "татус" 19
-табелката 18 Ливърпул 19 манчо
-песните по време на финала за ШЛ
-знамето на Анфийлд
От друга страна имаше само едно изказване на Краля.То даже не беше преведено както трябва.Другото което е една снимка на Джерард която сочи 5 пръста.
На мен ми се струва ,че точно манчо за жалки.Не както на вас ви се иска.
styopa написа:Blue_AvalanchE написа:Моите уважение към феновете на Ливърпул, обаче тоя комплекс за титлите прерастна в една голямо тъпотия, достигаща 10 дихона тъпота !OldTrafford написа:С тия комплекси няма да стигнете до никъде)
Eminem написа:С тази фланелка феновете на Ливърпул показаха, че са жалки комплексари. Нали феновете на Юнайтед трябваше да се обадят на феновете на Ливърпул когато Юнайтед стигне Ливърпул по титли ? Е, обадиха се. Дори вече титлите на Юнайтед станаха 19, а бройката на Ливърпул е същата като от преди 20 години.
Ок,коментирайте това:
-тържества за титлата на манчо.Феновете на манчо правят тениски с надпис "без да убиваме никого"
-Рууни с неговия космат "татус" 19
-табелката 18 Ливърпул 19 манчо
-песните по време на финала за ШЛ
-знамето на Анфийлд
От друга страна имаше само едно изказване на Краля.То даже не беше преведено както трябва.Другото което е една снимка на Джерард която сочи 5 пръста.
На мен ми се струва ,че точно манчо за жалки.Не както на вас ви се иска.
И те са комплексари
- Локомотив1926
- Контакти:
Ливърпул са най - великия тим на острова .
Чудно ми е тези безсмислени спорове кой колко титли има няма ли да приключат....еми гледайте настоящето, в момента МЮ доминира много повече от Ливърпул и това е очевидно....и тая година ще е пак така не се лъжете, че Мърсисайдци имат каквито и да са шансове за титла 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
styopa,великите ви фенове пяха за Мюнхен при последното ви гостуване на Олд Трафорд.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
- benquick
- Контакти:
Локомотив1926 написа:Ливърпул са най - великия тим на острова .
Капиш!!!
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
фенове на два селски отбора.... едните памукоберачи от краините предградия на котънполиса манчестър... другите измаршавели докери от голямата депресия през 70-те ..също предимно населяващи краините квартали и села около лузърпул.....като прибавим към тях милионите комплексирани диваци живеещи предимно на изток от софия.. чак до токио... веднага ни става ясно защо манталитета на феновете им е такъв
...
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
На мен тениската ми харесва!!!
Някой който пазарува от нета редовно, може ли да провери сайта от където мога да си я поръчам дали е сигурен??
Мерси
P.S. Обръщам се към феновете на двата отбора: трябва ли винаги да си говорим за комплекси???
Някой който пазарува от нета редовно, може ли да провери сайта от където мога да си я поръчам дали е сигурен??
Мерси
P.S. Обръщам се към феновете на двата отбора: трябва ли винаги да си говорим за комплекси???
LIVERPOOL RULZZ
- RedMagic
- Контакти:
saffron написа:фенове на два селски отбора.... едните памукоберачи от краините предградия на котънполиса манчестър... другите измаршавели докери от голямата депресия през 70-те ..също предимно населяващи краините квартали и села около лузърпул.....като прибавим към тях милионите комплексирани диваци живеещи предимно на изток от софия.. чак до токио... веднага ни става ясно защо манталитета на феновете им е такъв...
Не знам кой е котънполис, или пък измЪршавели докери, но ти не си наред... Наистина, гледам си фен на Челси. Понеже уважавам отбора, няма да започвам с тези твои комплекси. Обаче ще кажа едно - докато Челси настигне Юнайтед и Ливърпул по титли, имаш още много хляб да ядеш, и мисля, че един живот няма да ти стигне да видиш Челси с повече от 10 титли на Англия... Така, че не коментирай Най-великия отбор - Ливърпул и втория най-велик в Англия - Манчестър Юнайтед, ако обичаш !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]