Астън Вила-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Re: Астън Вила-Ливърпул

Мнениеот SuperSpurs » 19 май 2011 13:11

Liverpool forever_95 написа:SuperSpurs, защо да е много трудно Ливърпул да влязат отново в четворката догодина? Виж, Ман Сити ще дебютират в ШЛ и ще им е доста натоварена програмата. Ние ще си играем за първенството и домашните купи и всичко се оправя. Иначе пожелавам ви все пак успех в ЛЕ догодина, защото срещу Бирмингам няма да сгрешите, а и дори да сгрешите, не се знае дали Ливърпул ще спечели. ;)

Дано си прав за Ман.Сити, но виж какво напрвиха тази година - 3-то място в първенството, ФА Къп....и то при положение, че изиграха доста мачове в ЛЕ. Състава им е мноооого голям и ще стане още по-голям. След тези успехи ще хвърлят като нищо още едни 150 млн.паунда лятото. И ако не се лъжа това им е последното харчене на воля преди въвеждането на лимит за трансфери и заплати в зависимост от приходите. Ще харчат като бесни вярвай ми.
За мен шанса Ви/ни е Арсенал - голямо напрежение от 5-6 години без трофей, лимитиран бюджет предвид изплащането на Емирейтс, неуспешните трансфери на Аршавин и Шамак и т.н.
Не мога и да си помисля, че Челси (и те ще харчат поради причините споменати за Сити) или Ман.Ю.няма да са в топ 4.
И пак казвам - предпочитам Ливърпул пред който и да е от споменатите и дано Кени похарчи добре 50-те милиона с които ще разполага. Не му трябват надценени и скъпи футболисти, само защото са англичани....като Йънг, Кейхил и т.н. Или поне не за по 25 мил.всеки де.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 19 май 2011 13:21

И ще видиш като въведат лимит на трансфери и заплати, ще си станат същите, каквито бяха преди шейховете да ги вземат. А и като са много богати и като харчат много пари на воля, това не винаги гарантира успехи. Все пак Ливърпул е клуб, който е създаден да бъде велик и винаги да е сред първите 3. А ако направим едно класиране откакто Далглиш пое отбора, сега Ливърпул щеше да е втори в класирането. ;)
Ман Сити без пари не могат и след като въведат лимита ще видят, че не е чак толкова розово, колкото си го представят. Все пак ще им е трудно, тъй като ще са дебютанти в ШЛ и не са свикнали да играят в такъв сгъстен цикъл. ;)
Всичко ще си дойде на мястото. :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 19 май 2011 13:58

Според мен е още много рано да говорим за класиране в зона ШЛ за следващия сезон.Поне да мине летния прозорец.Макар и тогава би било рано,но поне ще имаме някакви насоки кой с какъв състав ще разполага.Все пак разликата в отборите от топ 6 не е голяма и с няколко футболисти всеки може да обърне нещата в своя полза.Ето давам пример с Ливърпул.В края на по миналия сезон завършихме 2ри с очаквания за титла в следващия сезон,а миналия сезон без малко да изхвърчим от европейските турнири.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 19 май 2011 17:25

styopa написа:Според мен е още много рано да говорим за класиране в зона ШЛ за следващия сезон.Поне да мине летния прозорец.Макар и тогава би било рано,но поне ще имаме някакви насоки кой с какъв състав ще разполага.Все пак разликата в отборите от топ 6 не е голяма и с няколко футболисти всеки може да обърне нещата в своя полза.Ето давам пример с Ливърпул.В края на по миналия сезон завършихме 2ри с очаквания за титла в следващия сезон,а миналия сезон без малко да изхвърчим от европейските турнири.

Донякъде си прав, но все пак дори и с този състав можем да гоним Топ 4 според мен. Победихме всички конкуренти без Арсенал. А и както се очакват качествени попълнения, според мен би било грях да не влезем поне в четворката. 50 милиона паунда не са малко пари.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 19 май 2011 20:21

Liverpool forever_95 написа:Донякъде си прав, но все пак дори и с този състав можем да гоним Топ 4 според мен. Победихме всички конкуренти без Арсенал.

Е само с този състав е химера да влезем в борба на каквото и да било.Победите в последния етап от сезона поне за мен се дължат изцяло на треньорския щаб.Без да се промени почти коренно състава(т.е. да бъдат налети страшно много пари в него) едва ли може да се гонят кой знае какви цели.
Пак казвам за мен в момента е прекалено рано да говорим кой къде ще е в края на следващия сезон.Хайде на теория според мен от топ 4 двата отбора от Манчесър са по-близко до изпадане от там,от колкото тези от Лондон.В Сити има прекалено много играчи с леко скандален характер и това в един момент може да им изиграе лоша шега.В манчо не е далеч времето в което ще се сринат на управленско ниво(не че им го пожелавам,но това се очертава).

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 19 май 2011 22:05

мисля че в този мач ще покажем дали искаме да сме в ЛЕ.и мисля че пак няма да си даваме много зор , надявам се на победа за да завършим позитивно сезона ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 20 май 2011 13:56

Определено мач, който искам да спечелим. В който да покажем на Ашли Йънг, че трябва да избере нас пред Юнайтед, защото аз много го харесвам и ще се радвам да дойде при нас. Но дали ще бием, това е друг въпрос. По всичко личи, че ще гледаме две борби в последния кръг от сезона. И тези борби са тази за оцеляване и тази за влизане в ЛЕ. Според мен Вила трудно ще ни се дадат, както и Бирмингам трудно ще вземат нещо от Тотнъм. Така че смятам, че е време вече да свършва този сезон и да започва да се мисли за следващия, защото без попълнения и класа в отбора, няма да се борим за титлата, а най-вероятно ще сме само в Топ 4. Според мен вече всичко живо мисли за следващия сезон, или поне по-голямата част от клубовете от Висшата Лига, пък и от другите първенства. За това този мач ще е по-скоро опит да завършим сезона позитивно, а не както през по-голямата част от този сезон - със загуби и равенства. Шанс за ЛЕ още има, за това според мен ще се хвърлим здраво в този мач, ако естествено имаме желание да играем в този турнир, и да се молим на издънка на Тотнъм. Аз лично предпочитам да играем в ЛЕ, просто заради честта си и традицията да играем редовно в Европа. Прогноза: Астън Вила 1-3 Ливърпул // Прогноза на Тотнъм - Бирмингам : 1-1 !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 20 май 2011 19:00

за мен това е най трудния мач който трябва да прогнозирам за целия сезон поради редица фактори:дали състава ще бъде мотивиран или ще завършим с нулева мъка при гостуване както миналия сезон с хъл,дали далглиш че даде шансове за изява на момчета като сусо стърлинг,морган,коуди и т.н., аз ще заложа на два резултата: или 0:0 мъка, или 0:3 ако сме мотивирани и с титулярите
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 21 май 2011 00:07

Статистически най-лесният отбор за Ливърпул във ВЛ, като последната загуба ТАМ е преди 13 години :!:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 май 2011 00:36

Срещу Тотнъм също бяхме повече от изрядни... мач с мач не си прилича нали знаеш.

Върни се в “Ливърпул”