Арсенал-Ливърпул 1:1 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Справедливи ли бяха дузпите за Арсенал и Ливърпул?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

styopa
Контакти:

Re: Арсенал-Ливърпул

Мнениеот styopa » 15 апр 2011 01:23

Btovfan80 написа:Какво по-кротко бе, каво е това "манафа"? Първо си успокойте вашите фенчета и тогава ми правете забележки на мене! :evil: Да не мислите, че вие сте с най-голямото самочувствие!?

Ама кой си ти да се обаждаш?Смисъл ако във форума на манчо някой напише "манафите" или "мангалчестър" е пълна простотия,но тук е друго.Все едно в другия форум не се споменава думата лузърпул.Също пълна простия е да даваш квалификации.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 апр 2011 01:23

wolf написа:Решаваше се нещо друго - съдбата на друг отбор. В случая вие направихте същото което твърдите че сме направили ние миналата година. Близко е до акъла.. Ако вие бяхте в нашето положение никога, ама никога нямаше да постъпите по подобен начин нали? Айде спирам преди да се е разводнила съвсем темата.
0-1 и оспорван мач.

Ха, ха, ха, ха :lol: :lol: :lol: Тотално ме разсмя! Юнайтед да паднат, че да лишат Ливърпул от титлата? :) Посочи ми го тоя пример!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 апр 2011 01:26

Кон с капаци четящ избирателно по диагонал. Нямам какво да ти кажа повече.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 апр 2011 01:29

styopa написа:Ама кой си ти да се обаждаш?Смисъл ако във форума на манчо някой напише "манафите" или "мангалчестър" е пълна простотия,но тук е друго.Все едно в другия форум не се споменава думата лузърпул.Също пълна простия е да даваш квалификации.

Човече, темата е на главната страница на сайта, влязох да прочета прогнозите ви. Сравни ми "лузърпул" с "мангалчестър", кое ти звучи по-обидно? Ще давам квалификации, след като някои хора не си знаят мярката!

П.С. А това до къде се простира моята простотия, със сигурност не минава границата на вашата!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 апр 2011 01:33

Btovfan80 написа: Сравни ми "лузърпул" с "мангалчестър", кое ти звучи по-обидно?

Еми според мен е едно и също.И двете неща са подигравка с името на отбора.
Мисълта ми е,че не си прав да се джавкаш точно за някаква такава дреболия.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 15 апр 2011 01:35

wolf написа:Кон с капаци четящ избирателно по диагонал. Нямам какво да ти кажа повече.

Конят с капаците си ти, бе момче! Сигурно още си мислиш, че Ливърпул падна случайно миналата година от Челси? Естествено, че няма какво да ми кажеш повече, феновете на Ливърпул винаги така приключват темата! Вие сте най-велики в това отношение, РЕСПЕКТ!

Nightfate написа:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 апр 2011 01:44

Btovfan80 написа:Конят с капаците си ти, бе момче! Сигурно още си мислиш, че Ливърпул падна случайно миналата година от Челси? Естествено, че няма какво да ми кажеш повече, феновете на Ливърпул винаги така приключват темата! Вие сте най-велики в това отношение, РЕСПЕКТ!

-Ливърпул не падна случайно в мача с Челси.
-манчо не падна случайно в мача с шунките(после съвсем не случайно взе Тевез).
-ако манчо беше в позицията на Ливърпул също най-вероятно щеше да падне от Челси(все пак всеки си гледа интереса).
Горе долу това написа волф.

п.с. Много избягахме от темата... стига толкова

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 15 апр 2011 02:08

Сякаш съм направил тема от сорта дали Ливърпул е легнал на Челси миналата година.. някои фенове на МЮ ще ме убият някой път... то бива,бива ама извън пътя.... и ок ще вземете 19 титла този сезон и лятото много ще се правите,но на мен лично няма да ми пука... не съм фен за един ден,но просто ще трябва лятото да си почина от вас,защото не съм си намерил здравето на пътя... писна ми всяка тема да бъде разваляна със странични въпроси... Тази тема е за дербито в неделя между Арсенал и Ливърпул и следващият сезон ако правя аз темите за мачовете на ''мърсисайдци'' ще се постарая да няма толкова много вредители!!!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 15 апр 2011 08:02

1-1 - резултатът, който ми се иска да се случи, но иначе 2-1 - резултатът, който очаквам да се случи.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 15 апр 2011 08:22

Maчът си остава непредвидим, но вчера си мислех за резултатен равен, а днес се събудих с мисълта за победа на нашите момчета.
Прогноза 0-2 или 1-2
Ако още малко си повярвам и си самовтълпявам дори ще заложа на този мач, а едно от златните ми правила е да не залагам на мачове с участие на любимия ми отбор :) :) :) :)
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Ливърпул”