Ливърпул иска ново попълнение на Барселона

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Ливърпул иска ново попълнение на Барселона

Мнениеот Червени_шампиони » 20 фев 2011 13:01

JackPackage написа:Ашли Йънг за по-малко от 25 млн паунда няма да го вземете, ама успех все пак ;)

Ти за парите не се безпокой, а си гледай там звездата Ел Торесиня. :mrgreen:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 20 фев 2011 13:13

Червени_шампиони написа:
JackPackage написа:Ашли Йънг за по-малко от 25 млн паунда няма да го вземете, ама успех все пак ;)

четох някъде ,че саф ще направи всичко възможно да го взема за заместник на ГИГС , и аз мисля ,че ще го направи ,защото все пак гигс може и да остана за още 1 сезон , но едва ли ще и може и да поддържа играта си на това ниво още дълго .

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 фев 2011 13:17

Червени_шампиони написа:

Еми щом 11 млн са ви много за Афелай, откъде ще намерите 25 за Йънг... или пак ще чупите рекорди като с Керъл :roll: :)

Ти за Торес не се безпокой, не е ваша грижа вече, наша е ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 фев 2011 13:38

JackPackage написа:Еми щом 11 млн са ви много за Афелай, откъде ще намерите 25 за Йънг... или пак ще чупите рекорди като с Керъл :roll: :)

Глупости.Нито Йънг ще струва 25 млн. паунда(все пак май договора му е до 2012та),нито Афелай са му много 11млн(друг е въпроса че не е реалистично да си замине лятото). ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 фев 2011 13:50

То и Керъл не струваше 35 млн паунда, но се дадоха за него....
А що се отнася до контракта му, ако не е искал да си го подновява може би Улие щеше да го продаде още през януари... имаше интерес и от Сити, и от Тотнъм, както и от Пуул, не е като да са проблем парите за Сити, а Реднап си му е фен от доста време.... :roll:

Както и да е, за мен Афелай струва повече от 11 млн, не знам доколко сте му гледали изявите и на какво мнение се базира оценката ви ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 фев 2011 14:00

до wolf,аз съм човек който приема критика,но е хубаво само да критикуваш а не да ми казваш дали да пиша или да не пиша-мисля че се разбрахме по този въпрос.Второ за класата на Керъл,Суарес,без да ги сравнявам с Лукас.Колко даде Пуул за тези двамата.-60млн Евро.Шиърър бил казал ми кво да каже човека след като е легенда за Нюкасъл-абе маните го този Керъл.Ти колега гледал ли си поне един мач този сезон на Керъл-май не.И като съм споменал Суарез това не значи че го сравнявам с Лукас,а отчитам смехотворните трансфери на Кени.Това са 60млн бе пич,кво са постигнали тези двамата една титла на Холандия и три гола на Световното.
Мача със Спарта-Рейна,Каръгър,Мейрелеш,Глен Джонсън,Дирк,Аурелио.Макси.Джо Коул-ми те ли са реззервите-ами хайде напиши ми титулярите,а Суарез не игра само заради това че няма право.
Помисли първо тогава критикувай,хлапе.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 фев 2011 14:26

zlatan написа:до wolf,аз съм човек който приема критика,но е хубаво само да критикуваш а не да ми казваш дали да пиша или да не пиша-мисля че се разбрахме по този въпрос.Второ за класата на Керъл,Суарес,без да ги сравнявам с Лукас.Колко даде Пуул за тези двамата.-60млн Евро.Шиърър бил казал ми кво да каже човека след като е легенда за Нюкасъл-абе маните го този Керъл.Ти колега гледал ли си поне един мач този сезон на Керъл-май не.И като съм споменал Суарез това не значи че го сравнявам с Лукас,а отчитам смехотворните трансфери на Кени.Това са 60млн бе пич,кво са постигнали тези двамата една титла на Холандия и три гола на Световното.
Мача със Спарта-Рейна,Каръгър,Мейрелеш,Глен Джонсън,Дирк,Аурелио.Макси.Джо Коул-ми те ли са реззервите-ами хайде напиши ми титулярите,а Суарез не игра само заради това че няма право.
Помисли първо тогава критикувай,хлапе.

В този мач с 8 човека ли сме играли??? :o
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 20 фев 2011 15:14

Незнам какво се карате толкова... това за мен си е чиста спекулация в момента! Чак лятото ще видим ще имаме ли нови попълнения (отново след дълги спеколации) или няма да имаме. А според мен Керъл не е лош нападател вкара на Ливърпул за 3:1 добър гол,а най големите ми надежди са в това,той да се пласира добре при ъгловите удари и да вкарва с глава! Рано е да се каже дали е бил трансферен провал или не...
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 фев 2011 15:17

JackPackage написа:То и Керъл не струваше 35 млн паунда, но се дадоха за него....
А що се отнася до контракта му, ако не е искал да си го подновява може би Улие щеше да го продаде още през януари... имаше интерес и от Сити, и от Тотнъм, както и от Пуул, не е като да са проблем парите за Сити, а Реднап си му е фен от доста време.... :roll:

Както и да е, за мен Афелай струва повече от 11 млн, не знам доколко сте му гледали изявите и на какво мнение се базира оценката ви ;)

За Йънг повече информации че е пътник.Ако не се лъжа в края на ноември отказа да си поднови договора.Все пак може и да преподпише.Стана модерно нещо последно време всеки да извива ръцете на клубовете за да вземе някой друг паунд повече.
п.с. Малко не мога ти схвана идеята.Хем че Ливърпул няма пари(което е глупост),хем че има пари.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 фев 2011 15:23

styopa написа:
JackPackage написа:То и Керъл не струваше 35 млн паунда, но се дадоха за него....

За Йънг повече информации че е пътник.Ако не се лъжа в края на ноември отказа да си поднови договора.Все пак може и да преподпише.Стана модерно нещо последно време всеки да извива ръцете на клубовете за да вземе някой друг паунд повече.
п.с. Малко не мога ти схвана идеята.Хем че Ливърпул няма пари(което е глупост),хем че има пари.

Не съм казал че нямате пари, не съм се изказал правилно може би :)
Щом 11 млн ви се струват много за Афелай, как парите за Йънг не ви се струват много (не казвам че ги нямате) ;)
А и, защо звездата на Аякс да струва 26 млн, а звездата (макар и бивша) на ПСВ да НЕ струва дори 11 млн ?! :?

Върни се в “Ливърпул”