JackPackage написа:Ашли Йънг за по-малко от 25 млн паунда няма да го вземете, ама успех все пак
Ти за парите не се безпокой, а си гледай там звездата Ел Торесиня.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:Ашли Йънг за по-малко от 25 млн паунда няма да го вземете, ама успех все пак
Червени_шампиони написа:JackPackage написа:Ашли Йънг за по-малко от 25 млн паунда няма да го вземете, ама успех все пак
Червени_шампиони написа:JackPackage написа:Ашли Йънг за по-малко от 25 млн паунда няма да го вземете, ама успех все пак
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Еми щом 11 млн са ви много за Афелай, откъде ще намерите 25 за Йънг... или пак ще чупите рекорди като с Керъл![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
zlatan написа:до wolf,аз съм човек който приема критика,но е хубаво само да критикуваш а не да ми казваш дали да пиша или да не пиша-мисля че се разбрахме по този въпрос.Второ за класата на Керъл,Суарес,без да ги сравнявам с Лукас.Колко даде Пуул за тези двамата.-60млн Евро.Шиърър бил казал ми кво да каже човека след като е легенда за Нюкасъл-абе маните го този Керъл.Ти колега гледал ли си поне един мач този сезон на Керъл-май не.И като съм споменал Суарез това не значи че го сравнявам с Лукас,а отчитам смехотворните трансфери на Кени.Това са 60млн бе пич,кво са постигнали тези двамата една титла на Холандия и три гола на Световното.
Мача със Спарта-Рейна,Каръгър,Мейрелеш,Глен Джонсън,Дирк,Аурелио.Макси.Джо Коул-ми те ли са реззервите-ами хайде напиши ми титулярите,а Суарез не игра само заради това че няма право.
Помисли първо тогава критикувай,хлапе.
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]JackPackage написа:То и Керъл не струваше 35 млн паунда, но се дадоха за него....
А що се отнася до контракта му, ако не е искал да си го подновява може би Улие щеше да го продаде още през януари... имаше интерес и от Сити, и от Тотнъм, както и от Пуул, не е като да са проблем парите за Сити, а Реднап си му е фен от доста време....![]()
Както и да е, за мен Афелай струва повече от 11 млн, не знам доколко сте му гледали изявите и на какво мнение се базира оценката ви
styopa написа:JackPackage написа:То и Керъл не струваше 35 млн паунда, но се дадоха за него....
А що се отнася до контракта му, ако не е искал да си го подновява може би Улие щеше да го продаде още през януари... имаше интерес и от Сити, и от Тотнъм, както и от Пуул, не е като да са проблем парите за Сити, а Реднап си му е фен от доста време....![]()
Както и да е, за мен Афелай струва повече от 11 млн, не знам доколко сте му гледали изявите и на какво мнение се базира оценката ви
За Йънг повече информации че е пътник.Ако не се лъжа в края на ноември отказа да си поднови договора.Все пак може и да преподпише.Стана модерно нещо последно време всеки да извива ръцете на клубовете за да вземе някой друг паунд повече.
п.с. Малко не мога ти схвана идеята.Хем че Ливърпул няма пари(което е глупост),хем че има пари.
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander, kadett1, Liverpool_EC, Udoji90 и 14 госта