ЛИВЪРПУЛ е на крачка от Чарли Адам

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: ЛИВЪРПУЛ е на крачка от Чарли Адам

Мнениеот mironi88 » 26 яну 2011 16:58

попринцип е вътрешен халф , но мисля че и от ляво също е играл :)

Това значи ли, че ако акостира на Анфийлд има вероятност след 3 години малоумно и упорито налагане онзи бордюр Лукас да седне да пейката.
ИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 яну 2011 17:02

MagicMoments написа:А някой ще прати ли линк със официалния сайт на Блекпул че след вчерашната им игра им станах фен 8-)

http://www.blackpoolfc.co.uk/

liv_fc написа:Всъщност предполагам, че автора говори за форума на Блекпул, където журналист е писал, че Адам вече е собственост на Ливърпул

Което абсолютно нищо не означава.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 яну 2011 17:03

mironi88 написа:
попринцип е вътрешен халф , но мисля че и от ляво също е играл :)

Това значи ли, че ако акостира на Анфийлд има вероятност след 3 години малоумно и упорито налагане онзи бордюр Лукас да седне да пейката.

Най вероятно.....затова толкова се надяваме да дойде....заедно с Поулсен 2-мата да цъкат сантасе на пейката :) Иначе можем само да се надяваме трнасфера да се осъществи...и на мен ми хареса как игра снощи срещу Манчестър, дано ако го привлечем и за нас да играе така....иначе има го момчента че Ливърпул винаги е имал по някой силен шотландски играч в състава си(на първо чете не се сещам за Крал Кени и Гари МакАлистър) ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 яну 2011 17:07

Аз по принцип съм точно на обратното мнение.Лукас ще си продължи да играе.Според мен Адам(ако пристигне естествено) би бил резервен вариант на Джерард или Мейрелеш.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 26 яну 2011 17:14

styopa това имах предвид и аз, че това са поредните спекулации :)

Иначе ако Адам пристигне вариянти има много. Нека първо да видим как ще изглежда отбора днес с Джерард в него пък ако пристигне капитана на Блекпул тогава ще му мисли Краля :)

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 26 яну 2011 17:14

извинете не е от сайта на БЛЕКпул а от местен вестник
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 яну 2011 17:26

liv_fc написа:Нека първо да видим как ще изглежда отбора днес с Джерард в него

Ами предполагам че няма да изглеждаме зле.
Според мен Адам е спорен трансфер(ако се реализира естествено) от гледна точка тази работа която ще я върши спокойно може да се поеме от примерно Шелви.За сметка на това защитата си ни остава като голяма дупка,а даже и няма спекулации в тази посока.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 26 яну 2011 17:32

Ами предполагам че няма да изглеждаме зле.
Според мен Адам е спорен трансфер(ако се реализира естествено) от гледна точка тази работа която ще я върши спокойно може да се поеме от примерно Шелви.За сметка на това защитата си ни остава като голяма дупка,а даже и няма спекулации в тази посока.

Да наистина отзад положението е тревожно. Аз се надявам след още няколко мача заедно Шкъртел и Агер да подобрят синхрона помежду си все пак. Според мене не е правилно и Глен Джонсън да играе отляво. Вижда се, че се мъчи, но пък Кели наистина се справя добре засега отдясно. А иначе мисля, че един измежду Джулиън Лескът и Майка Ричардс няма да струва толкова пари на американците с оглед статута им на почти пълни резерви за Сити.
ИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 яну 2011 17:39

Аз Шкъртел този сезон не се сещам да е направил мач без да е допуснал нито една индивидуална грешка.Според мен при него не е въпроса до сработване с колегата си,а до качества.Агер също нищо хубаво не мога да кажа.При него просто контузиите взеха да натежават.Дефанзивен халф(тип Макелеле) също нямаме.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 26 яну 2011 17:44

Според мен пък им трябва време на Кени и Кларк да поработят и със защитниците. Прекалено много грешки се допускат при статични положения. Иначе Шкъртъл, Агер и Карагър си играха добре при Рафа и отбора допускаше доста малко голове.

Върни се в “Ливърпул”