Съндърланд - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Съндърланд - Ливърпул
Аз мисля че на нашия отбор не му трябват резерви ние и без това явно смени няма да правим....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- fabregas_949
- Контакти:
gugushito написа:мъкаааа ,мъка ... тия льольовци заключват теми.... ПУУЛ са трагични... добре ,че армейците бият !!!! иначе надеждата е в чичко-паричковците ,които ще сменят/дай боже/ хикс и игрек и ще осъзнаят ,че с тоя треньор повече от 4-5 място е мечта.................
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Чакай малко, аз да те обиждам някъде, аз уважам всеки във форума, очаквам същото и от другата стана, но какво да се очудя, има толкова хора с липса на възпитание.
За темите, ами извинявай, но теб приятно ли ти е, да се обсъжда даден мач в 2-3 теми, защото на мен - не, губи се самата дискусия на темата, разпокъсват се мненията.
За темите, ами извинявай, но теб приятно ли ти е, да се обсъжда даден мач в 2-3 теми, защото на мен - не, губи се самата дискусия на темата, разпокъсват се мненията.
я помисли пак..... защо само една тема ???????????????????????
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Както виждаш, казах защо трябва да е една темата, обоснови се ти защо трябва да са повече, в противен случай нямаш никакво право да претендираш за нещо.
НЕ виждам защо 1-2 мин. определят коя тема е водеща.... както и да е , ПУУЛ отново падат под вещото ръководство на моя любимец.... а на теб SORRY не се засягай...като си помисля ,че ни чака загуба от лион.... после от МЮ..... мъка ми е бе ,човек...................
Ае нашия е направил смени??? не може да бъде....я кажете кой смени че бях в банята да не си мъча очите с тоя мач.....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
честито ,пичове, поредната загуба... все едно гледам националите с оня хасковски лузър.... те си падат, оня все вижда светлина в тунела...... аре чао до лион и МЮ....
- maximalniq
- Контакти:
marmi52 написа::mrgreen:
Голът наистина е куриозен ! Топката обаче не се е отклонила от балона ... Това няма как да стане просто, защото тя е доста по-тежка от него ! По-скоро при удара вратарят погледна към балона, който отлетя в противоположната страна, а не към топката, която влезе в мрежата му ! ...
Топката не се удари право в балона.Погледни как Рейна очаква топката по земя и кляка,а топката отскача от балона и отива в дясно.

- Lord of memory
- Контакти:
Съндерланд заслужаваха още 3 гола, а Пуул в атака нямаха идея как става филма, наистина малшанс с гола, но загубата си беше повече от заслужена.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.