До кога Рафа Бенитес ще бъде търпян в Ливърпул?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: До кога Рафа Бенитес ще бъде търпян в Ливърпул?
Еми тежко е! :S;( ама какво да се прави надявам се,че това няма да ни повлияе много за следващия мач с Челси. Има още 4 мача и мисля,че тия ще ги ударим на Анфийлд! LIVERPOOL FOREVER!!!!!!
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center][center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
SkArY_9 написа:Лорд, ще те помоля да напуснеш, излишно дразниш феновете не Ливърпул.
Мерси.
Скери да не излезе че те уча как да си вършиш работата, ама може и да го оставиш...предвид половението в Ливърпул в момента той е единственото забавно нещо в тоя форум....той ни е един вид шута на форума
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
ей голяма драма го ударихте след 1 загуба, голяма работа - не сме богове че да печелим всеки мач.. по вашата логика останич трябва да го изгорят жив...
YNWA!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Gil-galad написа:SkArY_9 написа:Лорд, ще те помоля да напуснеш, излишно дразниш феновете не Ливърпул.
Мерси.
Скери да не излезе че те уча как да си вършиш работата, ама може и да го оставиш...предвид половението в Ливърпул в момента той е единственото забавно нещо в тоя форум....той ни е един вид шута на форума
Да, и след това да ми се оплаквате на ЛС, не мисля, че е много удачно.
gugushito с тея твои изказвания ти си всичко друго, но не и фен на Ливърпул! Имаш сляпо мнение за Бенитез, просто защото не го харесваш! Но той е голям мениджър и отбора, макар и бавно върви само във възходяща линия! Убеден съм, че този мач няма да е показателен за сезона на Ливърпул и ще сме още по-голям фактор от миналата година! Вижда се, че и Челси и Ман. Ю показват супер неубедителни игри и шанса през годината е реален, но не трябва да се правят трагедии, още по-малко когато става въпрос за загуба в груповата фаза, защото мнооого мачове има още.. а и като се замисля дали пък едно ранно отпадане от турнира няма да се отрази добре на по-нататъшното представяне през сезона, защото трябва да си признаем нямаме кадрови потенциал да се борим на мнопго фронтове...
... and You'll Never Wall Alone...
Ако този страхливец го имате за голям мениджър то жалко за вас! Може ли да ми припомте кога се престращи да усили мощта в атака тази вечер и направи първата си смяна? Просто отново показа, че е една голяма мишка. И не го величайте него за победата през 2005. Той няма нищо общо. Общо имат някои ваши играчи с дух и Анчелоти, който трябваше да вдигне купата заедно с вас. Защото ако беше някой по-кадърен мениджър тогава, например Гус Хидинг, начело на Милан с онези футболисти, след нокаута в който бяхте на края на първото полувреме мача нямаше да завърши 3:3, а поне 4-5:0
Благодарете на Бог, че тогава срещу вас беше мениджър, който е много по-голяма мишка от вашия.
- originalni.be
- Контакти:
Няма страшно пак ще играят на 1/2 финалите 
Рафа е турнирен боец , и да загуби един мач няма страшно
Рафа е турнирен боец , и да загуби един мач няма страшно
ORIGINALNI...BE =)
SkArY_9 написа:Gil-galad написа:SkArY_9 написа:Лорд, ще те помоля да напуснеш, излишно дразниш феновете не Ливърпул.
Мерси.
Да, и след това да ми се оплаквате на ЛС, не мисля, че е много удачно.
Аз лично не съм, но щом казваш...няма проблем...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Аз моето мнение за Бенитез съм го казвал в друга тема. Той просто не е за Ливърпул. И тук не става въпрос за харесване или не. Ливърпул прахосаха достатъчно време с Улие за да си позволят историята да се повтори с испанския неудачник. Големият проблем на Рафа според мен е абсолютно грешната трансферна политика. Вместо да пълни скамеймката със знайни и незнайни испанци, французи и латиноамериканци, можеше да вземе по-малко, но качествени играчи. За съжаление той не си е извлякъл поука и я кара по стария начин. Затова 2-3 място, не повече 
buhinho написа:gugushito с тея твои изказвания ти си всичко друго, но не и фен на Ливърпул! Имаш сляпо мнение за Бенитез, просто защото не го харесваш! Но той е голям мениджър и отбора, макар и бавно върви само във възходяща линия! Убеден съм, че този мач няма да е показателен за сезона на Ливърпул и ще сме още по-голям фактор от миналата година! Вижда се, че и Челси и Ман. Ю показват супер неубедителни игри и шанса през годината е реален, но не трябва да се правят трагедии, още по-малко когато става въпрос за загуба в груповата фаза, защото мнооого мачове има още.. а и като се замисля дали пък едно ранно отпадане от турнира няма да се отрази добре на по-нататъшното представяне през сезона, защото трябва да си признаем нямаме кадрови потенциал да се борим на мнопго фронтове...
абе, пич, къде я видя тая възходяща линия на развитие на отбора, след като тоя сезон тръгна супер трагично, спрямо предния, а даже още не са играли с отбор от уж тяхната висока класа!
Според мен Бенитез се провали в Ливърпул, но незнайно защо предната година му удължиха договора, което означава че явно собствениците са доволни от вечно второто място на отбора!?!