Арне Слот - фен тема
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Liverpool_EC
- Контакти:
Re: Арне Слот - фен тема
Arne Slot is the first manager to win 11 of his first 12 games across all competitions in English top-division history. What a start for Arne Slot!
Доста впечатляващо постижение, щом не е само за ВЛ, а за предните 100 и кусур години!!!
Доста впечатляващо постижение, щом не е само за ВЛ, а за предните 100 и кусур години!!!
Е нали холандците винаги се проваляли във ВЛ? Как така изведнъж качествата не зависят вече от произхода?
Ent написа:Е нали холандците винаги се проваляли във ВЛ? Как така изведнъж качествата не зависят вече от произхода?
Не винаги. Повечето.
Ponko написа:С този пич ще се борим яростно за 8 място с Юнайтед. Не ми вдъхва абсолютно никакво доверие и очаквам само регрес. Ще му е много трудно да замени "праволинейния"...
Ко речи? Не ми се търсят в общата тема глупостите, затова набързо тук ще попитам пак. Каза ли нещо или така ми се стори?
Ще го видим какъв отбор ще сглоби. В момнта използва инерцията и състав изцяло на Клоп! Тепърва той ще гради. Ако изтърве тази преднина и не стане шампион с този отбор ще е един от най-големите балъци в историята.
Ponko написа:Ще го видим какъв отбор ще сглоби. В момнта използва инерцията и състав изцяло на Клоп! Тепърва той ще гради. Ако изтърве тази преднина и не стане шампион с този отбор ще е един от най-големите балъци в историята.
Каква инерция на Клоп бе? Онази дето всички ни попиляха в последните 10 мача ли? Просто, неблагодарно и вечно мрънкащо парче си ти. Прави си темите и бъди тих през останалото време, че всяка реплика ти е по-голям бисер от предната.
- Liverpool_EC
- Контакти:

Да пожелаем на Арне Слот още по-успешна 2025та и да вземе да ги намали малко тези загуби :lol: