ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 24.02.2019 |16:05| 0-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: ВЛ: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 24.02.2019 |16:05|

Мнениеот JalkiSte » 22 фев 2019 09:49

wolf написа:
kadett1 написа:Трудна работа да бием един окрилен Юнайтед точно сега, с тази форма на нашите нападатели. Бих доволен на равен, но по вероятно е да загубим. От доста време бием измъчено, с клизма. Салах не е във форма, Фирмино не се знае как ще му тръгне мача и нямаме класни заместници - кой , Ориги ли ще решава мачове, като не знае къде се намира на терена. Всичко хубаво беше до Нова година, след това сами виждате как вървят нещата.

Окрилен от боя срещу ПСЖ ли имаш предвид?

Е, като изключим загубата от ПСЖ, са си доста окрилени. Средняшки отбор, пък доста победи натрупаха. Даже биха гранда Челси като гости.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 22 фев 2019 11:51

Най-обичам да чета глупости от сорта на "триото не е във форма". Както миналата година Мане не беше във форма, а вкара повече голове, отколкото 2016 когато беше във форма. Тази година от 16 гола, 15 са на Боби, Мо и Садио.

Ponko

Мнениеот Ponko » 22 фев 2019 15:09

Еми куца работата в нападение... ако гледаме дербитата:
с/у Сити 0:0 (д) и 2:1 (г)
с/у Челси 1:1 (г) ?:? (д)
с/у Арсенал 1:1 (г) и 5:1 (д)
с/у Тотнъм 1:2 (г) и ?:? (д)
с/у Юнайтед 3:1 (д) и ?:? (г)
с/у Евертън 1:0 (д) и ?:? (г)
бих добавил и гостуванията в ШЛ (макар, че е различен турнир)
Наполи 1:0; ПСЖ 2:1; Цървена Звезда 2:0 :o; и не вкарахме поне 1 гол на БМ в Англия.
Най-изразителните ни победи са срещу Арсенал и Юнайтед на Анфийлд. Като гост в дербитата вкарваме 1-2 гола или изобщо не вкарваме. Това не е много оптимистично.. нещо май взеха да се нагаждат другите отбори към играта ни, а?

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 22 фев 2019 16:19

Ponko написа:Еми куца работата в нападение... ако гледаме дербитата:
с/у Сити 0:0 (д) и 2:1 (г)
с/у Челси 1:1 (г) ?:? (д)
с/у Арсенал 1:1 (г) и 5:1 (д)
с/у Тотнъм 1:2 (г) и ?:? (д)
с/у Юнайтед 3:1 (д) и ?:? (г)
с/у Евертън 1:0 (д) и ?:? (г)
бих добавил и гостуванията в ШЛ (макар, че е различен турнир)
Наполи 1:0; ПСЖ 2:1; Цървена Звезда 2:0 :o; и не вкарахме поне 1 гол на БМ в Англия.
Най-изразителните ни победи са срещу Арсенал и Юнайтед на Анфийлд. Като гост в дербитата вкарваме 1-2 гола или изобщо не вкарваме. Това не е много оптимистично.. нещо май взеха да се нагаждат другите отбори към играта ни, а?

Още един пирон в ковчега на носещите розови очила. Покажи ни понко какви сме будали да подкрепяме отбора и да не обръщаме внимание на ярко червените сигнали за безвъзвратно идващия провал на отбора.
LOREM IPSUM

Ponko

Мнениеот Ponko » 22 фев 2019 16:37

Ти тъпан ли си? Какво общо има подкрепата с това което казвам? Просто изказвам съмнение относно състоянието на атаката в конкретни мачове и ситуации. В неделя трябва да се потрудят доста и най-важното да си реализират положенията, иначе няма да се получи. Подкрепата е хубаво нещо, но само с положително мислене няма да стане... така, че ако нямаш какво да кажеш във връзка с по-горния ми пост.. си мълчи!

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 22 фев 2019 16:57

Ponko написа:Ти тъпан ли си? Какво общо има подкрепата с това което казвам? Просто изказвам съмнение относно състоянието на атаката в конкретни мачове и ситуации. В неделя трябва да се потрудят доста и най-важното да си реализират положенията, иначе няма да се получи. Подкрепата е хубаво нещо, но само с положително мислене няма да стане... така, че ако нямаш какво да кажеш във връзка с по-горния ми пост.. си мълчи!

Затапи ме! Ще си мълча или ще се обаждам само когато имам негативна статистика, изкарана от контекст и вкарана в друг.
Нищо, че сме първи, въпреки факта, че са се нагодили срещу играта ни.
LOREM IPSUM

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 22 фев 2019 17:20

pzahariev написа:
Ponko написа:Ти тъпан ли си? Какво общо има подкрепата с това което казвам? Просто изказвам съмнение относно състоянието на атаката в конкретни мачове и ситуации. В неделя трябва да се потрудят доста и най-важното да си реализират положенията, иначе няма да се получи. Подкрепата е хубаво нещо, но само с положително мислене няма да стане... така, че ако нямаш какво да кажеш във връзка с по-горния ми пост.. си мълчи!

Затапи ме! Ще си мълча или ще се обаждам само когато имам негативна статистика, изкарана от контекст и вкарана в друг.
Нищо, че сме първи, въпреки факта, че са се нагодили срещу играта ни.

Първи бяхме до тук, айде да не станем трети. То хубаво да подкрепяш, и аз подкрепям, ама нещо вече не ми се вярва. Вижда се, че играта не върви, както до Нова година и пембени очила да си сложиш все тая. Каква форма показва триото ни в атака - ами нищо в сравнение с миналия сезон.
Последна промяна от kadett1 на 22 фев 2019 17:23, променено общо 2 пъти.

Ponko

Мнениеот Ponko » 22 фев 2019 17:21

И ти мен... аз пък ще пиша когато всичко е цветя и рози! Не може да се каже нищо лошо, защото това ни прави автоматично антифенове, неверници и тролове... ама и твоята логика е една... В момента не сме първи, а втори с мач по-малко. За да останем на първото място трябва да спечелим. И не ми излизай с Х-са който ни връща на първото място с 1 т. преднина. Та ние имахме 7 т. преднина които пропиляхме.... Време е нашите да покажат дали са готови за нещо голямо или не. Нужна е победа, която би дала самочувствие за следващите тежки мачове.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 22 фев 2019 23:04

Ponko написа:И ти мен... аз пък ще пиша когато всичко е цветя и рози! Не може да се каже нищо лошо, защото това ни прави автоматично антифенове, неверници и тролове... ама и твоята логика е една... В момента не сме първи, а втори с мач по-малко. За да останем на първото място трябва да спечелим. И не ми излизай с Х-са който ни връща на първото място с 1 т. преднина. Та ние имахме 7 т. преднина които пропиляхме.... Време е нашите да покажат дали са готови за нещо голямо или не. Нужна е победа, която би дала самочувствие за следващите тежки мачове.

Никога не сме имали 7 точки разлика при равен брой мачове! Не ни е нужно нито самочувствие, нито никакви психологии. Нужно ни е да завършим сезона с поне една точка повече от втория. Големи психолози станахте с тези мнения какво щяла да ни даде победа или загуба. Остават 12 мача, нищо по-различно от предишните 26.
И да, ако направим равен ще сме първи, без значение какво си мислиш ти!
Hala Madrid

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 22 фев 2019 23:37

gogovcite написа:
Ponko написа:И ти мен... аз пък ще пиша когато всичко е цветя и рози! Не може да се каже нищо лошо, защото това ни прави автоматично антифенове, неверници и тролове... ама и твоята логика е една... В момента не сме първи, а втори с мач по-малко. За да останем на първото място трябва да спечелим. И не ми излизай с Х-са който ни връща на първото място с 1 т. преднина. Та ние имахме 7 т. преднина които пропиляхме.... Време е нашите да покажат дали са готови за нещо голямо или не. Нужна е победа, която би дала самочувствие за следващите тежки мачове.

Никога не сме имали 7 точки разлика при равен брой мачове! Не ни е нужно нито самочувствие, нито никакви психологии. Нужно ни е да завършим сезона с поне една точка повече от втория. Големи психолози станахте с тези мнения какво щяла да ни даде победа или загуба. Остават 12 мача, нищо по-различно от предишните 26.
И да, ако направим равен ще сме първи, без значение какво си мислиш ти!

Е преди мача на Етихад на 03.01 колко точки преднина имахме? Нали тогава букитата говореха, че при победа и евентуално увеличаване на разликата до 10т. борбата за титлата приключвала, пък то какво стана. Много малко са сезоните в Англия, в които шампионът е бил ясен още през януари, прекаленото медийно надъхване и вкарването на излишно напрежение в играчите ни доведе на тоя ред. Все тая, минало свършено, гледаме напред и тва е. Дори загуба на Олд Трафорд няма да е фатална, друг въпрос е какво психологическо влияние ще има тя.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”