ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00| 1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ponko

Re: ВЛ: Ливърпул - Лестър 30.01.2019 |22:00|

Мнениеот Ponko » 24 яну 2019 23:19

Пф.. изказвам си мнението! Изивинявам се, че не ти харесва, но пък на мен не ми харесва второто място. В отбора имаме страхотни единици, но има и уникални издънки и недоразомения, а нямаме и достатъчно широчина се оказва. Вече не говоря, че ще мачкаме и ще дигаме купи щото накрая не се случва точно така. От високо като се падне най-много боли. И наа мен ми се иска да бием с по 5:0 всеки мач ама нещо не се получава точно така... Искаш ли да се разберем нещо, при титла аз нямам право да се радвам... а при второ място ти нямаш право да недовостваш! Съгласен?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 яну 2019 23:24

Какво да мучим бе ти вече измуча всичкото мучене на света. Да, тези финали ни ставаха приоритет, НО след четвъртфиналиге, а на всички сериозни отбори им бяха още от лятото. Реал, Барса, Байерн, Ювентус и т.н, Севиля, Юнайтед в ЛЕ...правиш ли разликата немучащий? Или искаш да ми кажеш,че на теб ти бяха преди началото на въпросните сезони. Финала в ЛЕ ни стана приоритет, след 4:3 с Дортмунд и защото се видя, че топ 4 го изпускаме, затова ни стана приоритет да влезем в ШЛ с 3 оставащи мача, не с 7,8 с отбор-коптор, който беше заварил Клоп. Финала в ШЛ стана приоритет, след като отстранихме Сити, защото се виждаше че топ 4 е 100% сигурен и може да се хвърлиш там и да си караш с резервите в Англия. Само че всичко това се случва април...сериозните отбори тогава ли поставят цели за сезона :?: :idea: :?: Кажи бе, изискващ или като ви замирише на купа и почвате с претенциите и приоритетите. Преди това обаче, само плюнки и приключванки на сезона по Коледа. И какво, като завършим втори, ти ще ми кажеш, че този отбор няма прогрес ли? Щото останал с победите с/у Евертън и Юнайтед? Бягай от тука, че сме още посредата на Дунава, а ти не си спрял да се давиш още от сухото :mrgreen: Като се сетя, че щях да те спасявам в началото на сезона :lol: :lol: :lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 24 яну 2019 23:27

Ponko написа:Мале ти си бил страшен... Турнирите се превръщат в приоритет на база на развитието на сезона. След като си преодолял четвърт-финал е редно да стане приоритет и цел..

Налага се да се цитирам сам себе си... защото ти четеш между редовете... и ми обясняваш нещо което съм ти казал с едно изречение. Страшен си... И да мен победите над Евертън и Юнайтед няма да ме топлят особено, ако завършим втори. Предхoдните два сезона завършихме 4-ти, ако завършим 2-ри този сезон ще има прогрес, но не чак толкова голям.
Последна промяна от Ponko на 25 яну 2019 00:02, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 яну 2019 23:28

cskarcheto92 написа: За мача: Лестър са корав отбор и няма да е лесно. Не са онзи отбор на Раниери, който притежаваше магия и побеждаваше. Хубаво е, че играят атакуващо и не се затварят. Затова и допуснаха 4 гола срещу Уулвс. Този им стил ще ни бъде от полза. Време е Мане да се развихри.

Пюел е доста крив треньор на Клоп и мнг подценяван според мен, преди със Саутхямптън май му направи 4 мача без загуба. Но за радост ние сме вече друг отбор, а Ван Дайк и Мане вече са от нашите ;)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 яну 2019 23:32

Ponko написа:
Ponko написа:Мале ти си бил страшен... Турнирите се превръщат в приоритет на база на развитието на сезона.

Налага се да се цитирам сам себе си... защото ти четеш между редовете... и ми обясняваш нещо което съм ти казал с едно изречение. Страшен си...

На кой отбор е това бе Пинко? Значи пишеш че Сити имат отбор за 4 фронта, е аджеба сега с развитието на сезона ли им станаха приоритет? Ей прайш са на луд, ама ако знайш как ти личи, че си П..СТ :mrgreen:

Ponko

Мнениеот Ponko » 24 яну 2019 23:35

Ама Сити има ресурса да играе и за 4-те купи, а ние нямаме и за това трябва да се подбира. А при тях дори да отпаднат от някоя (най-често ШЛ) ще имат още 3 варианта. Така имат шанс 3:1 да спечелят купа и да завършат годината с трофей. Принципно си мачкат в Англия и вероятността да завършат без трофей е малка. Ние пък нямаме този лукс и се съсредоточаваме най-вече върху един турнир. През миналата година беше ШЛ, а през тази ВЛ. Толкова е просто.

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 25 яну 2019 01:08

Ponko написа:Пф.. изказвам си мнението! Изивинявам се, че не ти харесва, но пък на мен не ми харесва второто място. В отбора имаме страхотни единици, но има и уникални издънки и недоразомения, а нямаме и достатъчно широчина се оказва. Вече не говоря, че ще мачкаме и ще дигаме купи щото накрая не се случва точно така. От високо като се падне най-много боли. И наа мен ми се иска да бием с по 5:0 всеки мач ама нещо не се получава точно така... Искаш ли да се разберем нещо, при титла аз нямам право да се радвам... а при второ място ти нямаш право да недовостваш! Съгласен?

На теб мненията ти си еднакви и винаги песимистични. Ако не спечелим титлата ( аз вярвам,че ще успеем ) няма да се тюхкам. Когато виждам, че отбора се бори и се е борил през сезона, аз няма какво да се ядосвам. Всички досега си оставяха сърцето на терена. По-добре да имам право да мечтая за титла, отколкото да се надявам да сме в топ 10, както бе преди ерата на Клоп. На Клоп и Андрю, Върджил, Тренд, Мане, Салах, Боби и всички, които ни дават надеждата за нещо голямо. Аз ще мечтая, опитай и ти !
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 25 яну 2019 09:16

Не е правилно да кажеш всичко или нищо, защото в този отбор има адски много потенциал, договорите на всички титуляри + Клоп са преподписани и изтичат след 3-4 години, което е предпоставка за здрава основа. В момента сме много по-добър и балансиран отбор от предните пъти, в които имахме шанса за титла или трофей, точките в първенството за момента потвърждават това. Ponko това че си негативен и всеки мач прогнозираш провал... сигурно го правиш заради някакво суеверие, но ти гарантирам че ако започнеш да пишеш нормални коментари момчетата ще продължат да си играят по същия начин както са ги правели до сега ;). Да има някой моменти, в които не играем най-добрия си футбол има моменти, в които нямаме и късмет, но тези неща са нормални, сезона е дълъг и всеки тим има ups and downs, но за момента е важното че си взимаме мачовете.

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 25 яну 2019 10:32

Еха що писане се е изписало, само да ви вметна че мача не е тази събота :) .
Много караници за нищо. Понко е прав за доста неща и си ги казва, но както отбелязват и други, сигурно го прави от суеверие. Няма да стане, няма да стане, па ако стане - супер.
Колкото до мача - Здрав отбор са Лестър с добри футболисти със самочувствие. Но и Ливърпул не е да няма самочувствие и добри футболисти. Камачо си е читаво футболистче, въртял се бил като пумпал при някакво си диагонално центриране. Абе спрете с тия глупости, ние след такива центрирания сме вкарали камара голове срещу сериозни защити, даже и срещу Сити падна така. Бърз и повратлив е, че ще се оправи, ако играе де.
Мисля се че на играчите им се върти идеята за титлата, така че на Анфийлд до края на сезона ще трябва да ври и кипи. Не могат да си позволят да губят точки като домакин срещу такива отбори. Пак казвам Лестър са сериозен отбор, но Ливърпул не може да си позволи издънка. Прогнозата ми е 3:0 или 3:1

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 25 яну 2019 16:29

nev3rm1nd написа:Не е правилно да кажеш всичко или нищо, защото в този отбор има адски много потенциал, договорите на всички титуляри + Клоп са преподписани и изтичат след 3-4 години, което е предпоставка за здрава основа. В момента сме много по-добър и балансиран отбор от предните пъти, в които имахме шанса за титла или трофей, точките в първенството за момента потвърждават това.

Отборът е мнг по-балансирън, просто имахме малшанса нашите контузии да са все на централните ни защитници. И Сити имаха контузени, ама единия е атакуващ халф, другия дефанзивен, трения ляв бек, четвъртия нападател влизат им резервите и готово. Лукс, както казава Понко :lol: Айде на Пепи да му се контузят Стоунс, Отаменди и Компани едновремено и да го видя докъде ще я докара в защита с ЛАпорт и Уокър. Той един Фернандиньо като му се контузи и 3 мача се чудеше какво става. Щото Пепи го знаем, че малко нещо да не муе натамън и му идва нанагорно.
Не знам, защо им е толкова трудно на няколко души да ги видят тези неща. Клоп подмлади драстично отбора, в момента имаме само 6 души над 28г и всички те са привлечени преди него и никой от тях не е ключов или незаменим (Милнър, Хендерсън, Миньоле, Ловрен, Лалана, Стъридж), даже напротив почти всички искат точно те, без първия да бъдат заменени :lol: . Останалите играчи тепърва ще навлизат в най-хубавите си години и са с дългосрочни договори. Клоп не го мислете, ако само той е виновен за загубените финали, както го изкарват някои, той сам ще си тръгне. Такъв човек е, че дори и янките да го държът заради огромния финансов скок, който имат с него и това ги устройва, той сам ще се оттегли след 2,3 г, даже без неустойки или циркове. Той сам ще си прецени, кога е достигнал лимитът си и ще се махне. И щом Клоп с тези футболисти стига финали, ама "не знае как да ги спечели", значи наследника му трябва да изрине де що има купи. Нали след него ще дойде някой за чудо и приказ и ще реши проблемите на реалистите с купите още първия сезон. А дано, ама надали :!:

Върни се в “Ливърпул”