ВЛ: Ливърпул - Нюкасъл 26.12.2018 |17:00 | 4-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Нюкасъл 26.12.2018 |17:00 |

Мнениеот Alonso_Massa » 24 дек 2018 22:11

Какво става в този форум, че все като изчезне някой паразит като тренера, Илиев или Джорко в последно време веднага трябва да се появи нов и да започне да се заяжда с всеки и да пръска комплексарщина?

hellbringer, колега не сме всички такива. Недей да съдиш феновете на Ливърпул под общ знаменател заради един keyboard warrior.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Onq

Мнениеот Onq » 24 дек 2018 22:25

Alonso_Massa написа:Какво става в този форум, че все като изчезне някой паразит като тренера, Илиев или Джорко в последно време веднага трябва да се появи нов и да започне да се заяжда с всеки и да пръска комплексарщина?

hellbringer, колега не сме всички такива. Недей да съдиш феновете на Ливърпул под общ знаменател заради един keyboard warrior.

Направо му се извини преди да се е обидил :) . Той човекът нищо не казва, ти някакъв защитник на добрия тон ли си? Това е футбол, не фигурно пързаляне, където се целят с плюшени играчки. Като му чета никнейма, определено не се е засегнал човека. Извинявай, ранима душо, повече няма да се държа язвително с чужди фенове, да не развалям имиджа на форума хахххахахахахахахахаххахахаахахха! Кейборд уориър викаш, хихихихи, ела ме напляскай на живо, постави ме на място, да се еба в комплексара :) !

hellbringer
Контакти:

Мнениеот hellbringer » 24 дек 2018 22:33

Щом сте във форум на английски отбор и говорим за английски футбол сме от една кръвна група! :) ;)

Onq

Мнениеот Onq » 24 дек 2018 22:47

hellbringer написа:Щом сте във форум на английски отбор и говорим за английски футбол сме от една кръвна група! :) ;)

Ами не е точно така, пич :) . Понеже си нов, да ти обясня. В този форум 90% мразят всичко свързано с Англия. Ненавижда се националния отбор, англичаните са бозави коне. Поголовен хейт към всичко английско. Я има двама трима фенове на английския футбол я не. А иначе се фенове на Ливърпул. Имам супер много приятели фенове на Манчестър , с които си се ядем и кълнем, но се кефим взаимно на агличаните, но тука това е табу ;)

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 дек 2018 23:30

Onq написа:
hellbringer написа:Щом сте във форум на английски отбор и говорим за английски футбол сме от една кръвна група! :) ;)

Ами не е точно така, пич :) . Понеже си нов, да ти обясня. В този форум 90% мразят всичко свързано с Англия. Ненавижда се националния отбор, англичаните са бозави коне. Поголовен хейт към всичко английско. Я има двама трима фенове на английския футбол я не. А иначе се фенове на Ливърпул. Имам супер много приятели фенове на Манчестър , с които си се ядем и кълнем, но се кефим взаимно на агличаните, но тука това е табу ;)

Едно е да харесваш Англия като държава и англичаните като народ и съвсем друго е да харесваш английския футбол. Според мен има доста голяма разлика и го казвам, защото преди няколко дни точно това се обсъждаше. Аз харесвам английското първенство, защото за мен е най-оспорвано и равностойно, пък и любовта ми към Ливърпул някак си го прави най-следеното от мен първенство. Да не говорим, че повечето отбори в Чемпиъншип ще бият без проблем всеки един тим от Сегунда, Втора Бундеслига, Серия Б и т.н. Нивото във второто ниво на английския футбол не е никак лошо и доста често отборите от ЧШ са отстранявали отбори от ВЛ за купите. Аз също харесвам Англия като държава и много бих искал да живея в Ливърпул. Нямаше да пропускам домакински мач. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Onq

Мнениеот Onq » 24 дек 2018 23:50

KOPScousers написа:
Onq написа:

Едно е да харесваш Англия като държава и англичаните като народ и съвсем друго е да харесваш английския футбол. Според мен има доста голяма разлика и го казвам, защото преди няколко дни точно това се обсъждаше. Аз харесвам английското първенство, защото за мен е най-оспорвано и равностойно, пък и любовта ми към Ливърпул някак си го прави най-следеното от мен първенство. Да не говорим, че повечето отбори в Чемпиъншип ще бият без проблем всеки един тим от Сегунда, Втора Бундеслига, Серия Б и т.н. Нивото във второто ниво на английския футбол не е никак лошо и доста често отборите от ЧШ са отстранявали отбори от ВЛ за купите. Аз също харесвам Англия като държава и много бих искал да живея в Ливърпул. Нямаше да пропускам домакински мач. :oops:

Е не съм съгласен. Как така мразиш англичаните , а харесваш английския футбол. Футболът е съвкупност от традиции, фенове и играчи. Те като мразят феновете и играчите, какво му харесват на английския футбол - нищо. Харесват едното име Ливърпул и нищо повече, объркана работа. Но в днешно време всичко е възможно. Едва ли има други фенове на Ливърпул по света, освен част от българските (и то много малка част, на живо не познавам такива, а познавам адски много), които да ненавиждат английските играчи. Като толкова ги мразиш -ставаш фен на друг отбор. Това е някакъв БГ феномен, или е продиктувано от любовта към няколко отбора. Някои имат по 2-3 европейски, други повече и английският им отбор е един от някололкото. Тва е глорихънтърство от висша форма. Понкото може да мега негатив, но е прав да им се присимива за фенството на няколко отбора едновременно. То затова в песните се пее - само еди кой си, а не се изреждат 15 имена на отбори.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 25 дек 2018 02:11

Onq написа:
Е не съм съгласен. Как така мразиш англичаните , а харесваш английския футбол. Футболът е съвкупност от традиции, фенове и играчи. Те като мразят феновете и играчите, какво му харесват на английския футбол - нищо. Харесват едното име Ливърпул и нищо повече, объркана работа. Но в днешно време всичко е възможно. Едва ли има други фенове на Ливърпул по света, освен част от българските (и то много малка част, на живо не познавам такива, а познавам адски много), които да ненавиждат английските играчи. Като толкова ги мразиш -ставаш фен на друг отбор. Това е някакъв БГ феномен, или е продиктувано от любовта към няколко отбора. Някои имат по 2-3 европейски, други повече и английският им отбор е един от някололкото. Тва е глорихънтърство от висша форма. Понкото може да мега негатив, но е прав да им се присимива за фенството на няколко отбора едновременно. То затова в песните се пее - само еди кой си, а не се изреждат 15 имена на отбори.

Огромна част от този форум дори не е била в Англия, не знам хората как твърдят, че не я харесват. Може би има значение какво предпочита човек - слънчево, топло време (Испания например) или дъждовно, мрачно време (Англия). Да, Англия може и да не е от най-добрите държави за живеене за някои хора, но на мен ми харесва, тъй като обичам дъжда и това не ми е проблем. Надявам се, че скоро ще ми се отвори възможност да ида на Анфийлд. Колкото до английските играчи - като изключим последното поколение (и по-точно отборът им от СП 2006, когато за мен е мистерия как така не успяха да постигнат нещо значимо), в последно време няма нито един играч, който да грабва окото както го правеха Джерард, Лампард, Скоулс, Оуен, Бекъм... Можем само да се надяваме, че Трент и Гомес ще се развият и ще станат едни от най-добрите на позициите си.

ПП. Като заговорихме за дъжд в тема за мач с Нюкасъл, човек просто няма как да не се сети за филма Гол. И до ден днешен ми е кеф да го гледам и едва ли някога ще ми омръзне.
Последна промяна от KOPScousers на 25 дек 2018 11:15, променено общо 1 път.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 25 дек 2018 04:14

От англичаните в нашият отбор и не само не харесвам само Данчо Фифата :mrgreen:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 25 дек 2018 08:32

[offtopic]Тука стана истинска клоака, модератор има ли или да??? Призовавам:
1) Във всяка тема да се пише ПО ТЕМАТА.
2) по лични въпроси да се пише на ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ! Кой какво харесвал или не харесвал да не става достояние на всички, дръжте си душевните терзания за вас си.
3) някои хора имат нужда от почивка от форума за известно време, банове раздават ли се или трябва да се стигне до откровени обиди, че най-накрая да се случи нещо?[/offtopic]
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 25 дек 2018 09:55

TheMelodyInMyHeart написа:[offtopic]Тука стана истинска клоака, модератор има ли или да??? Призовавам:
1) Във всяка тема да се пише ПО ТЕМАТА.
2) по лични въпроси да се пише на ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ! Кой какво харесвал или не харесвал да не става достояние на всички, дръжте си душевните терзания за вас си.
3) някои хора имат нужда от почивка от форума за известно време, банове раздават ли се или трябва да се стигне до откровени обиди, че най-накрая да се случи нещо?[/offtopic]

+1. Весела и щастлива Коледа.
Изображение

Върни се в “Ливърпул”