ВЛ: Ливърпул - Евъртън 02.12.2018 |18:15| 1-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Ливърпул - Евъртън 02.12.2018 |18:15|
Фирминката освен ,че е в плачевна форма е станал и алчен, а неговата сила е точно в обратното. Как пък един мач не го остави на пейката?
Пак ли юрген е виновен...потресен съм от тия тримата отпред...мане и шакири не могат да я вкарат...салах не може да я спре и да подаде...фирмино призрак...потресен съм
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
Onq написа:Фирминката освен ,че е в плачевна форма е станал и алчен, а неговата сила е точно в обратното. Как пък един мач не го остави на пейката?
Факт! Фирмино е много слаб в момента. Неузнаваем е. Мане е единствения, който си запази формата.
LOREM IPSUM
- KOPScousers
- Контакти:
Бавно, но сигурно мачът си отива към 0:0. Освен ако Евертън не ни бие... После как да се надява човек на нещо срещу Наполи, след като не можем да вкараме гол на тия дърводелци? Играта ни е плачевна просто, Клоп трябва да върне старата схема и стила на игра от миналия сезон незабавно, иначе сме аут от ШЛ и още преди Нова година ще издишаме от "битката за титлата", ако изобщо има такава, защото според мен Сити пак ще е шампион с 15+ точки разлика.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
pzahariev написа:Onq написа:Фирминката освен ,че е в плачевна форма е станал и алчен, а неговата сила е точно в обратното. Как пък един мач не го остави на пейката?
Факт! Фирмино е много слаб в момента. Неузнаваем е. Мане е единствения, който си запази формата.
Лошото е , че не е само в момента. След финала за ШЛ няма и едно свястно полувреме, да не говорим съотношението минути голове. Тва е вече половин година. Обаче съм сигурен,че Клоп по-скоро би сменил себе си отколкото да не го пусне титуляр. Сега в тея 8 мача през декември максимум един да не започне.
- slash1912
- Контакти:
Мане и Шакири с пропуснати 100% положения,второто влиза един гол и са наши.Не знам какво толкова сте недоволни,все пак е дерби,пък и тия са в най-доброто си състояние от доста време.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
KOPScousers написа:Бавно, но сигурно мачът си отива към 0:0. Освен ако Евертън не ни бие... После как да се надява човек на нещо срещу Наполи, след като не можем да вкараме гол на тия дърводелци? Играта ни е плачевна просто, Клоп трябва да върне старата схема и стила на игра от миналия сезон незабавно, иначе сме аут от ШЛ и още преди Нова година ще издишаме от "битката за титлата", ако изобщо има такава, защото според мен Сити пак ще е шампион с 15+ точки разлика.
Необяснимо песимистичен си. Споко, ще си вземем мача.
LOREM IPSUM
Някой има ли линк от който мога да гледам през телефона ?
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
Вън клоп от отбора...мане президент и салах вице...
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
Днес, на всичкото отгоре, нямаме ден и топката не влиза. Лошото е, че е точно срещу Евертън, но има и такива мачове.