|ФА Къп|Блекбърн - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ronnie88
Контакти:

Re: |ФА Къп|Блекбърн - Ливърпул

Мнениеот ronnie88 » 08 апр 2015 10:15

Дано Пуул да бие, въпреки, че ми е леко съмнително :roll: Очаквам 0:1 и напред към класически финал на Уембли 8-)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 апр 2015 11:01

Karsa Orlong написа: Лошото е, че аз лично не вярвам, че американците могат и искат да го заменят с някой по-добър.

От това изречение ,ясно си личи ,че дори и да спечели купата ,ти просто не го искаш .Няма какво да ми шикалкавиш. ;) На другите хейтъри ,мозъците им са облъчени и промити от другите смешни и сектантски сайтове ,но поне си имат ясна позиция а ти лицемерничиш.Не обичам лицемери.
Роджърс е достатъчно добър ,да бъде треньор на Ливърпул .Американците му ебаха майката ,като продадоха най добрия му играч и му отпуснаха само 16 млн за негов заместник ....но въпреки всичко той гради един силен Ливърпул .
Ти какво очакваше ,след лайната ,които му остави Далглиш ? Особено пък за първата му година ?? Какво очакваше те питам бе ?
Този треньор ,беше най близо до титлата ,от всички негови предшественици през последните 25 години и много скоро ще я спечели .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 08 апр 2015 12:42

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа: Лошото е, че аз лично не вярвам, че американците могат и искат да го заменят с някой по-добър.

От това изречение ,ясно си личи ,че дори и да спечели купата ,ти просто не го искаш .Няма какво да ми шикалкавиш. ;) На другите хейтъри ,мозъците им са облъчени и промити от другите смешни и сектантски сайтове ,но поне си имат ясна позиция а ти лицемерничиш.Не обичам лицемери.
Роджърс е достатъчно добър ,да бъде треньор на Ливърпул .Американците му ебаха майката ,като продадоха най добрия му играч и му отпуснаха само 16 млн за негов заместник ....но въпреки всичко той гради един силен Ливърпул .
Ти какво очакваше ,след лайната ,които му остави Далглиш ? Особено пък за първата му година ?? Какво очакваше те питам бе ?
Този треньор ,беше най близо до титлата ,от всички негови предшественици през последните 25 години и много скоро ще я спечели .

Да, но за разлика от Далглиш, това недоразумение няма ни купа, ни финал за купа, макар че е вече 3 години на Анфийлд. И чак пък силен Ливърпул къде го видя - всички от първата четворка си ни трепаха с едно изключение - бихме Сити. И , как виждаш Ливърпул догодина, ако Стърлинг и Хендерсън си тръгнат - сигурно ще сме в борбата за титлата.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 08 апр 2015 17:42

suareshampion написа:

От това изречение ясно си личи точно каквото искам да кажа - че американците може да уволнят Роджърс, ако усетят, че губи подкрепата на феновете, но в никакъв случай няма да назначат по-доказан мениджър от него, а някой, който ще е негово копие отпреди 3 години - млад, амбициозен, спечелил 0 трофеи и искащ време да наложи философията си. И след 3 години ще сме сигурно точно където сме в момента. Аз не искам това да се случва и заради това подкрепям Роджърс и винаги съм го подкрепял - за мен той не е най-добрият мениджър на света, но е човек, който си върши добре работата предвид обстоятелствата. Но ще си оттегля подкрепата, ако след 3 години начело не сме изиграли поне 1 финал под негово ръководство даже и за някоя от смешните домашни купи или не се класираме в четворката през този сезон (да не говорим за трагичното представяне в Европа). Не виждам нищо лицемерно в това един фен на Ливърпул да иска финали и трофеи от мениджъра си. Или така му викат вече? А това, че си решил да се караш с единствения човек във форума, с който не си го правил, е твое право.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 апр 2015 18:14

kadett1 написа:
suareshampion написа:

Да, но за разлика от Далглиш, това недоразумение няма ни купа, ни финал за купа, макар че е вече 3 години на Анфийлд. И чак пък силен Ливърпул къде го видя - всички от първата четворка си ни трепаха с едно изключение - бихме Сити. И , как виждаш Ливърпул догодина, ако Стърлинг и Хендерсън си тръгнат - сигурно ще сме в борбата за титлата.

Аз първата му година не я броя .С тия лайна оставени от Даглиш ,никой не може да вземе титла или купа .Трябваше му време да разчисти мършата .Втората година беше на косъм от титлата ,както никой друг треньор преди това ....а третата му продадоха най добрия играч и бяха взети много нови и млади играчи ,на които им беше нужно адаптиране . Миналата година ебахме всички ,без силно затворения Челси .Ливърпул и в момента е силен и ще става още по силен под ръководството на Роджърс !
Стърлинг няма да си тръгне ,трябва да е луд .Тук е идеалното място за неговото развитие . Хендерсън дай боже да си тръгне и без това играе вече 4та година с връзки в Ливърпул .Не се сещам за друг играч в света ,който след толкова много слаби и трагични мачове ,да продължава да бъде налаган .Веднага си взимам Джонджо на негово място .
Тая купича ,която Далглиш взе ,мен лично не ме топли изобщо .Супер лека купичка ,супер непрестижна и лесно постижима .Тогава всички големи отбори си обиграваха там резервите .Освен това ,помним с каква срамна игра беше взета тая купичка и с какъв огромен късмет срещу втородивизионно отборче.
И нека не забравяме ,все още Роджърс има възможност да вземе купата на Англия в третата си година и да ви затвори устите .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 апр 2015 18:55

suareshampion написа:
kadett1 написа:
suareshampion написа:

Аз първата му година не я броя .С тия лайна оставени от Даглиш ,никой не може да вземе титла или купа .Трябваше му време да разчисти мършата .Втората година беше на косъм от титлата ,както никой друг треньор преди това ....а третата му продадоха най добрия играч и бяха взети много нови и млади играчи ,на които им беше нужно адаптиране . Миналата година ебахме всички ,без силно затворения Челси .Ливърпул и в момента е силен и ще става още по силен под ръководството на Роджърс !
Стърлинг няма да си тръгне ,трябва да е луд .Тук е идеалното място за неговото развитие . Хендерсън дай боже да си тръгне и без това играе вече 4та година с връзки в Ливърпул .Не се сещам за друг играч в света ,който след толкова много слаби и трагични мачове ,да продължава да бъде налаган .Веднага си взимам Джонджо на негово място .
Тая купича ,която Далглиш взе ,мен лично не ме топли изобщо .Супер лека купичка ,супер непрестижна и лесно постижима .Тогава всички големи отбори си обиграваха там резервите .Освен това ,помним с каква срамна игра беше взета тая купичка и с какъв огромен късмет срещу втородивизионно отборче.
И нека не забравяме ,все още Роджърс има възможност да вземе купата на Англия в третата си година и да ви затвори устите .

Мда, успя и Суарес да махне от лайната на Далглиш, както и Агер на Бенитез да се чудим тоя Ловрен откъде падна. Играхме финал с Челси където бяхме здраво порязани при 1-2 и гола на Керъл ако не помниш

Потребителски аватар
juke
Контакти:

Мнениеот juke » 08 апр 2015 20:47

erpool: Mignolet, Johnson, Lovren, Sakho, Lucas, Allen, Henderson, Moreno, Sterling, Coutinho, Sturridge.

Subs: Jones, Toure, Lambert, Manquillo, Borini, Brannagan, Markovic.

Потребителски аватар
juke
Контакти:

Мнениеот juke » 08 апр 2015 20:50

Надявах се на Айб но май не е възстановен още.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 08 апр 2015 20:57

Балотели е нарочен на 1000000 %
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

pafelss
Контакти:

Мнениеот pafelss » 08 апр 2015 20:58

Съвсем нормално ме притеснява защитата :) Въпреки това смятам, че ще ги бием. Би било супер Стърлинг и Стъридж да се отпушат и да ни зарават, както го правеха миналия сезон. Прогноза 1-2

Върни се в “Ливърпул”