Очаквам 0:1 и напред към класически финал на Уембли
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Karsa Orlong написа: Лошото е, че аз лично не вярвам, че американците могат и искат да го заменят с някой по-добър.
 На другите хейтъри ,мозъците им са облъчени и промити от другите смешни и сектантски сайтове ,но поне си имат ясна позиция а ти лицемерничиш.Не обичам лицемери.
 На другите хейтъри ,мозъците им са облъчени и промити от другите смешни и сектантски сайтове ,но поне си имат ясна позиция а ти лицемерничиш.Не обичам лицемери.suareshampion написа:Karsa Orlong написа: Лошото е, че аз лично не вярвам, че американците могат и искат да го заменят с някой по-добър.
От това изречение ,ясно си личи ,че дори и да спечели купата ,ти просто не го искаш .Няма какво да ми шикалкавиш.На другите хейтъри ,мозъците им са облъчени и промити от другите смешни и сектантски сайтове ,но поне си имат ясна позиция а ти лицемерничиш.Не обичам лицемери.
Роджърс е достатъчно добър ,да бъде треньор на Ливърпул .Американците му ебаха майката ,като продадоха най добрия му играч и му отпуснаха само 16 млн за негов заместник ....но въпреки всичко той гради един силен Ливърпул .
Ти какво очакваше ,след лайната ,които му остави Далглиш ? Особено пък за първата му година ?? Какво очакваше те питам бе ?
Този треньор ,беше най близо до титлата ,от всички негови предшественици през последните 25 години и много скоро ще я спечели .
suareshampion написа:Karsa Orlong написа: Лошото е, че аз лично не вярвам, че американците могат и искат да го заменят с някой по-добър.
От това изречение ,ясно си личи ,че дори и да спечели купата ,ти просто не го искаш .Няма какво да ми шикалкавиш.На другите хейтъри ,мозъците им са облъчени и промити от другите смешни и сектантски сайтове ,но поне си имат ясна позиция а ти лицемерничиш.Не обичам лицемери.
Роджърс е достатъчно добър ,да бъде треньор на Ливърпул .Американците му ебаха майката ,като продадоха най добрия му играч и му отпуснаха само 16 млн за негов заместник ....но въпреки всичко той гради един силен Ливърпул .
Ти какво очакваше ,след лайната ,които му остави Далглиш ? Особено пък за първата му година ?? Какво очакваше те питам бе ?
Този треньор ,беше най близо до титлата ,от всички негови предшественици през последните 25 години и много скоро ще я спечели .
kadett1 написа:suareshampion написа:Karsa Orlong написа: Лошото е, че аз лично не вярвам, че американците могат и искат да го заменят с някой по-добър.
Да, но за разлика от Далглиш, това недоразумение няма ни купа, ни финал за купа, макар че е вече 3 години на Анфийлд. И чак пък силен Ливърпул къде го видя - всички от първата четворка си ни трепаха с едно изключение - бихме Сити. И , как виждаш Ливърпул догодина, ако Стърлинг и Хендерсън си тръгнат - сигурно ще сме в борбата за титлата.
suareshampion написа:kadett1 написа:suareshampion написа:Karsa Orlong написа: Лошото е, че аз лично не вярвам, че американците могат и искат да го заменят с някой по-добър.
Да, но за разлика от Далглиш, това недоразумение няма ни купа, ни финал за купа, макар че е вече 3 години на Анфийлд. И чак пък силен Ливърпул къде го видя - всички от първата четворка си ни трепаха с едно изключение - бихме Сити. И , как виждаш Ливърпул догодина, ако Стърлинг и Хендерсън си тръгнат - сигурно ще сме в борбата за титлата.
Аз първата му година не я броя .С тия лайна оставени от Даглиш ,никой не може да вземе титла или купа .Трябваше му време да разчисти мършата .Втората година беше на косъм от титлата ,както никой друг треньор преди това ....а третата му продадоха най добрия играч и бяха взети много нови и млади играчи ,на които им беше нужно адаптиране . Миналата година ебахме всички ,без силно затворения Челси .Ливърпул и в момента е силен и ще става още по силен под ръководството на Роджърс !
Стърлинг няма да си тръгне ,трябва да е луд .Тук е идеалното място за неговото развитие . Хендерсън дай боже да си тръгне и без това играе вече 4та година с връзки в Ливърпул .Не се сещам за друг играч в света ,който след толкова много слаби и трагични мачове ,да продължава да бъде налаган .Веднага си взимам Джонджо на негово място .
Тая купича ,която Далглиш взе ,мен лично не ме топли изобщо .Супер лека купичка ,супер непрестижна и лесно постижима .Тогава всички големи отбори си обиграваха там резервите .Освен това ,помним с каква срамна игра беше взета тая купичка и с какъв огромен късмет срещу втородивизионно отборче.
И нека не забравяме ,все още Роджърс има възможност да вземе купата на Англия в третата си година и да ви затвори устите .
 Въпреки това смятам, че ще ги бием. Би било супер Стърлинг и Стъридж да се отпушат и да ни зарават, както го правеха миналия сезон. Прогноза 1-2
 Въпреки това смятам, че ще ги бием. Би било супер Стърлинг и Стъридж да се отпушат и да ни зарават, както го правеха миналия сезон. Прогноза 1-2Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта