ШЛ | Базел - Ливърпул - 1:0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: ШЛ | Базел - Ливърпул | 01.10.2014 , 21:45 ч.

Мнениеот HoUs4oOL » 29 сеп 2014 22:04

Бием ли тук 50% от работата ни ще е свършена.
Ако Стъридж играе ще се получи,време е и Лалана да вкара първия си гол.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 29 сеп 2014 22:36

Няма да гледам мача, защото ще съм на Лудогорец - Реал М, но се надявам отбора да бие :) Труден мач ще е няма спор, но за мен една победа тук ни изкарва почти сигурно от групите на ШЛ ;) Базел няма да играят защитен футбол и ще е по-лесно на Ливърпул да организира атаките си затова бих заложил на 2;3.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 сеп 2014 01:41

Най-интересният мач според мен ще е този от 2 рия кръг, заедно със Сити-Рома :?

Базел ще се хвърлят на 100 %, така че хич няма да ви е лесно, особено ако играете както последните 2 седмцици ще паднете, но може би точно тук играчите ще покажат друго лице...тепърва ще разберем, Стъридж едва ли ще е титуляр...очаквам 1-1 или 2-2
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 сеп 2014 01:44

Не си мислете, че мача ще е лесен особено на тяхна земя. Те дори срещу Реал Мадрид на Бернабеу имаха 3-4 сериозни атаки като дори едната беше завършена с гол и то с атака като по учебник с две три докосвания и пас зад защитата на скорост. Ако подцените съперника както срещу българският тим, защото вярвам че имаше и леко подценяване тогава ще берете големи ядове там и загубата няма да е хич изненада.

За мен лично мача е троен и ако има победител то вероятно ще е само с един гол разлика.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 30 сеп 2014 04:18

Не само, че в Швейцария няма да бият, но се съмнявам и в Англия да могат да го направят играчите на Ливърпул, от тази група ще излязат Реал и Базел, а Ливърпул мисля, че ще играе в Лига Европа натам, като трети в групата.
Според мен са прехвалени английски коне, и ако не е "Ганайския италианец" Балотели, в момента са гола вода като отбор.Не могат да бият Уест Хям, Астън Вила и Евертън, вие ги слагате да излязат от групата...ако Реал подходи и в двата мача сериозно, Ливърпул ще загуби с разлика и двете срещи, в Сф не ги виждам да бият лесно нашите, и според мен ще бъдат поредното прехвалено английско разочарование тази година.
Разберете, в Англия футбол НЯМА, всичко им го правят чужденците, местните им играчи са на светлинни години от испански, немски и италиански играчи, всичко качествено им е внос, и понеже Л' Пул НЯМА истински силна звезда от световен мащаб в отбора, затова и ги виждам, както в англия, така и в европа с едно посредствено представяне.
Това е мое лично мнение!
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

pafelss
Контакти:

Мнениеот pafelss » 30 сеп 2014 09:16

Труден мач ще е. Въпреки че Базел не са във върхова форма, очаквам от тях един много силен и добре тактически изиграна среща. Ако защитата ни е на ниво, не вярвам да изгубим точки отново (и срещу Евертън беше така, но...).Дано Стъридж, Бало и Лалана да почнат заедно. Прогноза 0-1, после ги бием на Анфийлд и сме на осминафиналите :) YNWA

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 30 сеп 2014 09:48

Pragmatichen написа:Не само, че в Швейцария няма да бият, но се съмнявам и в Англия да могат да го направят играчите на Ливърпул, от тази група ще излязат Реал и Базел, а Ливърпул мисля, че ще играе в Лига Европа натам, като трети в групата.
Според мен са прехвалени английски коне, и ако не е "Ганайския италианец" Балотели, в момента са гола вода като отбор.Не могат да бият Уест Хям, Астън Вила и Евертън, вие ги слагате да излязат от групата...ако Реал подходи и в двата мача сериозно, Ливърпул ще загуби с разлика и двете срещи, в Сф не ги виждам да бият лесно нашите, и според мен ще бъдат поредното прехвалено английско разочарование тази година.
Разберете, в Англия футбол НЯМА, всичко им го правят чужденците, местните им играчи са на светлинни години от испански, немски и италиански играчи, всичко качествено им е внос, и понеже Л' Пул НЯМА истински силна звезда от световен мащаб в отбора, затова и ги виждам, както в англия, така и в европа с едно посредствено представяне.
Това е мое лично мнение!

Въобще не отговаряш на ника си.Ако беше гледал мача с Евертън и Тотнъм щеше да знаеш , че Базел ще берат много ядове.
И не знам откога Стърижд , Стърлинг , Джерард и Лалана са чужди играчи и ако забелязваш това са играчи които са атакуващи.
Смени си ника ! Само заблуждаваш хората с него.Запомни си мнението и после ще говорим.Само да ти припомня , че физкултурника на Лудогорец беше решил да печели точки от Ливърпул, но като гледам как ги спечели в първият мач :lol: :lol: :lol:
И последният път когато Реал подходи сериозно към Ливърпул на Анфийлд си тръгна само с 4 гола във врата без ответен , а на Бернабеу само 1 ;)
Както звучи - от 2 мача 5:0 за Ливърпул.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
bufy

Мнениеот bufy » 30 сеп 2014 12:33

iliev72 написа:
Pragmatichen написа:Не само, че в Швейцария няма да бият, но се съмнявам и в Англия да могат да го направят играчите на Ливърпул, от тази група ще излязат Реал и Базел, а Ливърпул мисля, че ще играе в Л.Само да ти припомня , че физкултурника на Лудогорец беше решил да печели точки от Ливърпул, но като гледам как ги спечели в първият мач :lol: :lol: :lol:

Не знам защо ти е смешно, но физкултурника почти докосваше точката, когато луд късмет донесе дузпа за Пуул.
Изображение

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 30 сеп 2014 13:21

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 4m

Daniel Sturridge out of Liverpool's trip to Basle through injury. Mamadou Sakho is fit but has been left out of the squad.

Дани точно ще се възстанови и пак ще го викнат на лагер с националния. Това пък със Сако е много странно :?

Върни се в “Ливърпул”