Ливърпул - Борусия Дортмунд|Контрола №8|КР:4:0|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Ливърпул - Борусия Дортмунд|Контрола №8|

Мнениеот 9lives » 10 авг 2014 13:08

suareshampion написа:
doktora25 написа:
Alonso_Massa написа:
doktora25 написа:
Alonso_Massa написа:Тъй и тъй Ройс ще дойде на Анфийлд да вземе и да подпише едно договорче. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1-4. Дано Йорданов се разпише.

Защо се смееш бе колега? Ние ще ви ударим едно рамо, ако вземем най-добрия играч на основния ви конкурент за титлата. Не че ви е някой огромен конкурент де, ама все пак. :mrgreen:

Не си ми чел изглежда мненията по тези въпроси. :) Това е последното, което бих искал - отслабването на вътрешната конкуренция. Видя се до какво доведе това през последния сезон. Бундеслигата произвежда качествени играчи, но една от най-големите глупости и несправедливости на света е Премиършип и Примера да ограбват този труд и да взимат наготово тези футболисти, вместо те да остават и да носят европейски трофеи на немските клубове. Футболът трябва да побеждава маркетинга, торбите с пари, и топлото рамо на УЕФА и ФИФА над отбори като Сити, Барселона и т.н.

Докторе ,ВЛ на Англия е номер 1 в света и всеки играч иска да играе там. Примири се с тоя факт . А Ройс ,ако не иска да си остане вечно втори ,веднага да идва в Ливърпул.
Тоя мач с Дортмунд ,ще е генерална проверка ,преди началото на първенството. Очаквам да победим днес .. да влезем със самочуствие в първия мач срещу Саутхямтън и да ги смачкаме !
Интересно ми е ,с кои играчи ,ще започне Роджърс ?
Нашите не трябваше да позволяват на Морено да остане до последно в Севиля,защото той трябва да е титуляр отляво. Трябваше да се сработи малко от малко с останалите в контролите а сега няма да има дори и една изиграна контрола . Все пак ,аз се надявам да го уредим другата седмица и да излезе титуляр още първия мач . Енрике не го искам. Другия вариант е дебелия да застане отляво в първия мач а отдясно Манкийо . Но това може би ще се подразбере днес ,в зависимост от титулярните 11 на Роджърс и представянето на Манкийо.
Другото ,което се надявам е ,Дани Стърдиж да е напълно готов за 17 август !

За момента предпочитам Манкийо отдясно и Енрике отляво. Джонсън просто не мога да го гледам. Не знам само защо повтаряш това за Борусия, прr положение, че феновете и отбора на Дортмунд не са се дразнили с нас както и с феновете на други отбори. Може би заедно с нас имат най - добрите фенове, и не заслужават играчите им да бъдат разграбвани от отбора в Мюнхен.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 10 авг 2014 13:11

suareshampion написа:Докторе ,ВЛ на Англия е номер 1 в света и всеки играч иска да играе там. Примири се с тоя факт . А Ройс ,ако не иска да си остане вечно втори ,веднага да идва в Ливърпул.

Оправи ми настроението за деня. Швайнщайгер като го искаше Юнайтед и като го навиваше брат му защо не отиде там преди 3 години? Гьотце при положение, че Сити му предлагаха повече пари защо не ги избра? Раул защо не отиде в Англия, а предпочете Шалке? Дори каталунският кратун от подписа ми за нещастие направи такъв избор. А ти можеш да се примириш, че догодина по същото време Ройс ще бъде играч на баварската машина. И между другото вероятността Дортмунд да вдигне трофей през настоящия сезон е по-голяма от тази Ливърпул да вдигне, макар че не ви желая суша.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 10 авг 2014 13:15

Liverpool substitutes: Jones, Kelly, Toure, Sakho, Coates, Enrique, Lucas, Allen, Suso, Ibe, Lambert.

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 авг 2014 13:17

9lives написа:
suareshampion написа:
doktora25 написа:
Alonso_Massa написа:
doktora25 написа:
Alonso_Massa написа:Тъй и тъй Ройс ще дойде на Анфийлд да вземе и да подпише едно договорче. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1-4. Дано Йорданов се разпише.

Защо се смееш бе колега? Ние ще ви ударим едно рамо, ако вземем най-добрия играч на основния ви конкурент за титлата. Не че ви е някой огромен конкурент де, ама все пак. :mrgreen:

Не си ми чел изглежда мненията по тези въпроси. :) Това е последното, което бих искал - отслабването на вътрешната конкуренция. Видя се до какво доведе това през последния сезон. Бундеслигата произвежда качествени играчи, но една от най-големите глупости и несправедливости на света е Премиършип и Примера да ограбват този труд и да взимат наготово тези футболисти, вместо те да остават и да носят европейски трофеи на немските клубове. Футболът трябва да побеждава маркетинга, торбите с пари, и топлото рамо на УЕФА и ФИФА над отбори като Сити, Барселона и т.н.

Докторе ,ВЛ на Англия е номер 1 в света и всеки играч иска да играе там. Примири се с тоя факт . А Ройс ,ако не иска да си остане вечно втори ,веднага да идва в Ливърпул.
Тоя мач с Дортмунд ,ще е генерална проверка ,преди началото на първенството. Очаквам да победим днес .. да влезем със самочуствие в първия мач срещу Саутхямтън и да ги смачкаме !
Интересно ми е ,с кои играчи ,ще започне Роджърс ?
Нашите не трябваше да позволяват на Морено да остане до последно в Севиля,защото той трябва да е титуляр отляво. Трябваше да се сработи малко от малко с останалите в контролите а сега няма да има дори и една изиграна контрола . Все пак ,аз се надявам да го уредим другата седмица и да излезе титуляр още първия мач . Енрике не го искам. Другия вариант е дебелия да застане отляво в първия мач а отдясно Манкийо . Но това може би ще се подразбере днес ,в зависимост от титулярните 11 на Роджърс и представянето на Манкийо.
Другото ,което се надявам е ,Дани Стърдиж да е напълно готов за 17 август !

За момента предпочитам Манкийо отдясно и Енрике отляво. Джонсън просто не мога да го гледам. Не знам само защо повтаряш това за Борусия, прr положение, че феновете и отбора на Дортмунд не са се дразнили с нас както и с феновете на други отбори. Може би заедно с нас имат най - добрите фенове, и не заслужават играчите им да бъдат разграбвани от отбора в Мюнхен.

Нямам нищо против феновете на Дортмунд .Какво лошо има в това ,да подчертая ,че за мен Байерн е недостижим на върха ? Моля ви се ,не тълкувайте думите ми погрешно.
Последна промяна от suareshampion на 10 авг 2014 13:23, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 10 авг 2014 13:18

22 Langerak, Mitchell (GK)
26 Piszczek, Lukasz
25 Sokratis
28 Ginter, Matthias
29 Schmelzer, Marcel
5 Kehl, Sebastian "C"
21 Kirch, Oliver
10 Mkhitaryan, Henrikh
17 Aubameyang, Pierre-Emerick
14 Jojic, Milos
20 Ramos, Adrian

Ersatzbank: // Bench:

39 Bonmann, Hendrik (GK)
4 Subotic, Neven
19 Großkreutz, Kevin
24 Sarr, Marian
44 Knystock, Nico
35 Bandowski, Jannik
6 Bender, Sven
41 Amini, Mustafa
23 Ji, Dong-Won
7 Hofmann, Jonas
9 Immobile, Ciro

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 авг 2014 13:22

doktora25 написа:
suareshampion написа:Докторе ,ВЛ на Англия е номер 1 в света и всеки играч иска да играе там. Примири се с тоя факт . А Ройс ,ако не иска да си остане вечно втори ,веднага да идва в Ливърпул.

Оправи ми настроението за деня. Швайнщайгер като го искаше Юнайтед и като го навиваше брат му защо не отиде там преди 3 години? Гьотце при положение, че Сити му предлагаха повече пари защо не ги избра? Раул защо не отиде в Англия, а предпочете Шалке? Дори каталунският кратун от подписа ми за нещастие направи такъв избор. А ти можеш да се примириш, че догодина по същото време Ройс ще бъде играч на баварската машина. И между другото вероятността Дортмунд да вдигне трофей през настоящия сезон е по-голяма от тази Ливърпул да вдигне, макар че не ви желая суша.

Докторе ,каквото и да ми говориш ,ВЛ на Англия си остава номер 1 в света ! Твоите примери са единични случаи ,в сравнение с обратното.
Гьотце ,Швайнщайгер и Гуардиола са предпочели в Байерн .Уважавам избора им . Много голям клуб ,няма спор ,но те не са цялата Бундеслига.
И не говорим за всякакви трофеи докторе ,много добре ме разбра. Говорим конкретно за титлата в Англия и Германия. Вероятноста Ливърпул да стане шампион на Англия е по голяма ,от тази Дортмунд да стане на Германия . Прекратявам спора.Лек ден .
Последна промяна от suareshampion на 10 авг 2014 13:39, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 авг 2014 13:27

9lives написа:
Liverpool substitutes: Jones, Kelly, Toure, Sakho, Coates, Enrique, Lucas, Allen, Suso, Ibe, Lambert.

Изображение

Познах за Манкийо и Джонсън. Точно това исках да вида. Доволен съм. Препдочитам дебелия пред Енрике ,единствено заради по голямата вероятност да създаде нещо опасно в предни позиции.
Интересно е включването на Чан в титулярния състав . Явно Хендерсън ще действа леко в дясно пред дефанзивния Джерард а Чан леко вляво .
При това положение ,очаквам Коутиньо да играе повече изтеглен на фланга отляво , Стърлинг отдясно а Стъридж на върха на атаката .
Последна промяна от suareshampion на 10 авг 2014 13:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 авг 2014 13:38

Ройс нещо не го виждам ?! Това дали е добре или зле за нас ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 авг 2014 13:40

iliev72 написа:Ройс нещо не го виждам ?! Това дали е добре или зле за нас ?!

Илиев ,Ройс е контузен още преди световното .Нека бъдем в час и не се излагаме пред германските фенове.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 10 авг 2014 13:43

suareshampion написа:
iliev72 написа:Ройс нещо не го виждам ?! Това дали е добре или зле за нас ?!

Илиев ,Ройс е контузен още преди световното .Нека бъдем в час и не се излагаме пред германските фенове.

Бях останал с впечатление , че вече е излекуван ! Явно съм се объркал нещо !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”