suareshampion написа:doktora25 написа:Alonso_Massa написа:doktora25 написа:Alonso_Massa написа:Тъй и тъй Ройс ще дойде на Анфийлд да вземе и да подпише едно договорче.
![]()
![]()
![]()
1-4. Дано Йорданов се разпише.
Защо се смееш бе колега? Ние ще ви ударим едно рамо, ако вземем най-добрия играч на основния ви конкурент за титлата. Не че ви е някой огромен конкурент де, ама все пак.
Не си ми чел изглежда мненията по тези въпроси.Това е последното, което бих искал - отслабването на вътрешната конкуренция. Видя се до какво доведе това през последния сезон. Бундеслигата произвежда качествени играчи, но една от най-големите глупости и несправедливости на света е Премиършип и Примера да ограбват този труд и да взимат наготово тези футболисти, вместо те да остават и да носят европейски трофеи на немските клубове. Футболът трябва да побеждава маркетинга, торбите с пари, и топлото рамо на УЕФА и ФИФА над отбори като Сити, Барселона и т.н.
Докторе ,ВЛ на Англия е номер 1 в света и всеки играч иска да играе там. Примири се с тоя факт . А Ройс ,ако не иска да си остане вечно втори ,веднага да идва в Ливърпул.
Тоя мач с Дортмунд ,ще е генерална проверка ,преди началото на първенството. Очаквам да победим днес .. да влезем със самочуствие в първия мач срещу Саутхямтън и да ги смачкаме !
Интересно ми е ,с кои играчи ,ще започне Роджърс ?
Нашите не трябваше да позволяват на Морено да остане до последно в Севиля,защото той трябва да е титуляр отляво. Трябваше да се сработи малко от малко с останалите в контролите а сега няма да има дори и една изиграна контрола . Все пак ,аз се надявам да го уредим другата седмица и да излезе титуляр още първия мач . Енрике не го искам. Другия вариант е дебелия да застане отляво в първия мач а отдясно Манкийо . Но това може би ще се подразбере днес ,в зависимост от титулярните 11 на Роджърс и представянето на Манкийо.
Другото ,което се надявам е ,Дани Стърдиж да е напълно готов за 17 август !
За момента предпочитам Манкийо отдясно и Енрике отляво. Джонсън просто не мога да го гледам. Не знам само защо повтаряш това за Борусия, прr положение, че феновете и отбора на Дортмунд не са се дразнили с нас както и с феновете на други отбори. Може би заедно с нас имат най - добрите фенове, и не заслужават играчите им да бъдат разграбвани от отбора в Мюнхен.