Джон Фланаган Фен тема

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Джон Фланаган Фен тема

Мнениеот KOPScousers » 24 апр 2014 21:43

Ти остави т'ва, ама вярно, че Стъридж няма фен-тема. :shock:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 24 апр 2014 21:50

KOPScousers написа:Ти остави т'ва, ама вярно, че Стъридж няма фен-тема. :shock:

Има ама Gi я е обединил с фен - темата на всички футболисти :)
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 24 апр 2014 22:03

Фланаган е специален, отделна тема трябва за него ;) :)
Изображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 апр 2014 22:44

9lives написа:

Е не очаквах да има такъв ефект върху отбора... :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 24 апр 2014 23:27

Gil-galad написа:
9lives написа:

Е не очаквах да има такъв ефект върху отбора... :lol:

Аз се чудех защо играем толкова задружно този сезон. ЕТО ЗАЩО БИЛО :!: Благодаря ти, Лъчезарна звезда ;)
Изображение

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 25 апр 2014 00:27

Не че нещо ама ако толкова ви липсва фен темата, защо да не се направи нова? 3 страници вайкане, а за това време цял ферман можеше да се изпише за Даниелчо Стъридж. После само едно ЛС на Гилчо да бодне темата и толкоз. :>

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 25 апр 2014 16:35

Ако продължава да играе по този начин можем да бъдем спокоини за поста десен и ляв бек в бъдеще :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

mahtava
Контакти:

Мнениеот mahtava » 25 апр 2014 21:57

suareshampion написа:
wolf написа:
suareshampion написа:Още няма фен теми за големите Роджърс и Дани Стъридж ,но пък има за Джон Фланаган ?! Смях в залата.

Роджърс има

Има ? Кво има ? Беше на сто страници назад ,добре че аз я намерих случайно и си пиша сам в нея ,като лудите ..иначе пак щеше да я няма ,тъй като не е фен тема и не е важна . Е щом тоя човек ,не е важен за вас към тоя момент ,тогава кой ? Вижте само какво направи ? Кой друг го е правил ? Никой .
От нищото ,направи чудеса . Взе ляйнян отбор ,слаб отбор и го прати в космоса .И то с малко вложени средства . С малка група .И още куп куп неща ,които съм отбелязвал стотици пъти. И за вас не е важен . Ебаси форума ,ебаси чудото.

Тренер подкрепям те с 2 ръце Брендън Роджърс като ни направи шампиони за 19-ти път ще трябва да му направят паметник до този на Шенкли а също и на ЕДИНСТВЕНИЯ СТИВЪН ДЖОРДЖ ДЖЕРАРД!!!!!!

Сега за Флано голямо сърце голям дух малко футболни качества ноооооооооооо на този отбор са нужни истински скаузъри а след КАПИТАНА той е единствения!!!! Така че да е жив и здрав и дълги години да играе и да се усъвършенства!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 апр 2014 14:10

mahtava написа:
suareshampion написа:
wolf написа:
suareshampion написа:Още няма фен теми за големите Роджърс и Дани Стъридж ,но пък има за Джон Фланаган ?! Смях в залата.

Роджърс има

Има ? Кво има ? Беше на сто страници назад ,добре че аз я намерих случайно и си пиша сам в нея ,като лудите ..иначе пак щеше да я няма ,тъй като не е фен тема и не е важна . Е щом тоя човек ,не е важен за вас към тоя момент ,тогава кой ? Вижте само какво направи ? Кой друг го е правил ? Никой .
От нищото ,направи чудеса . Взе ляйнян отбор ,слаб отбор и го прати в космоса .И то с малко вложени средства . С малка група .И още куп куп неща ,които съм отбелязвал стотици пъти. И за вас не е важен . Ебаси форума ,ебаси чудото.

Тренер подкрепям те с 2 ръце Брендън Роджърс като ни направи шампиони за 19-ти път ще трябва да му направят паметник до този на Шенкли а също и на ЕДИНСТВЕНИЯ СТИВЪН ДЖОРДЖ ДЖЕРАРД!!!!!!

Сега за Флано голямо сърце голям дух малко футболни качества ноооооооооооо на този отбор са нужни истински скаузъри а след КАПИТАНА той е единствения!!!! Така че да е жив и здрав и дълги години да играе и да се усъвършенства!

Фланаган първи го забелязах още през март 2011 г в един мач на юношите ,както и Робинсън.Играха много настървено по фланговете и ми направиха силно впечатление.Тогава написах в официалния форум ,че тия момчета имат бъдеще и Далглиш може да ги ползва ,ако няма други варианти. Това може да се провери в официалния форум ,който отдавна обаче спрях да посещавам ,заради некомпетентноста на потребителите и ниското им ниво и разбирания ,относно футбола. Там бях YANIS.
Спомням си ,че имаше доста контузени по това време .И той ги пусна още след две седмици в един мач ,явно и той добре е видял качествата им . Но някак си ,след това ,тъпчеха на едно място в развитието си и ме разочароваха. Сега Брендън го наложи Фланаган,защото е смел треньор и според мен ,може би най вече защото оцени първо находчивоста на момчето в тренировките ...второ защото е наш кадър и трето ,заради така нужното самочуствие и голямата спортна злоба ,която той показва на терена. Малкия направи и грешки ,които аз отдавам така на младоста и неопитноста ...но приятел, като цяло аз харесвам друг тип бекове . Фланаган е тип играч ,по скоро за тоя стил ,който Далглиш практикуваше ,но пък Брендън го харесва ..ще видим какво ще стане ..
Не мога да отрека скаузърското му сърце и факта ,че много обича Ливърпул ,това се вижда прекрасно ,но има още много да се учи и израства ,както в дефанзивен ,така и в градивен и офанзивен план.
Робинсън ми падна в очите ,когато загубихме срещу Олдъм и напсува Суарес а и като цяло ,както казах тъпчи на едно място в развитието си и няма място в Ливърпул. Сега ,не съм го гледал скоро ,след престоя си в Блякпул ,но препдолагам няма да е мръднал мнгоо ,още повече и като погледна на кое место е отбора му и колко гола е допуснал .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 май 2014 23:11

Изображение :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”