Според мен на този етап няма кой знае какви шансове Алонсо да напусне Реал Мадрид.
Договора му е въпрос на време и това ще стане след Нова Година и ще се сложи край на тези спекулации.
Чаби Алонсо отново в Ливърпул ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Чаби Алонсо отново в Ливърпул ?
Ей не спряхте с тоя Алонсо бе . Чак и тема направили .
Май ,тук всички сте фенове на Ливърпул от 2005 година ? Къде са по големите фенове на тоя отбор бе ?
Алонсо е влюбен в Реал . И Реал са влюбени в него. Освен това ,Роджърс търси предимно млади играчи . Никакъв шанс .
Темичката спокойно може да се изтрие .

Алонсо е влюбен в Реал . И Реал са влюбени в него. Освен това ,Роджърс търси предимно млади играчи . Никакъв шанс .
Темичката спокойно може да се изтрие .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- messi7
- Контакти:
Aз съм от 2001г фен на Пуул, 1г преди това ги харесвах, но след Алавес се запалих. Ето, преди 2005 съм и въпреки това АЛОНСО искам да се върне при нас.
Всички знаем, че Брендо иска млади играчи, ама Чаби никога няма да е излишен

Всички знаем, че Брендо иска млади играчи, ама Чаби никога няма да е излишен

-
messi7 написа:Aз съм от 2001г фен на Пуул, 1г преди това ги харесвах, но след Алавес се запалих. Ето, преди 2005 съм и въпреки това АЛОНСО искам да се върне при нас.![]()
![]()
![]()
Всички знаем, че Брендо иска млади играчи, ама Чаби никога няма да е излишен![]()
![]()
Меси ,не ме разбираш правилно мойто момче.И не само ти. И не само днес.Мисли малко с тая кратуна. Това ,че ми писна от слухове за Алонсо ,не означава ,че не го искам в Ливърпул . Той е класа и определено ще помогне на отбора . Но няма никакъв шанс той да дойде в Ливърпул .За това ,айде да спрете вече с мераците ,щото само се излагате .Внимателно четете ПОСЛЕДНИТЕ МУ интервюта и вниквайте в думите му .Взимайте предвид и обстоятелствата .Ако го правите ,избщо няма да ми правите темички .Леле как ме изморяваш ,да ти обяснявам като на моите първокласници.
Иначе харесвам никчето ,но ти само го излагаш с простотиите си . Меси е извънземен. Я ми отговори ,кой според теб ,заслужава да спечели златната топка ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Той може да е извънземен но ако му я дадат след като половин година беше контузен просто ще се затвърди мнението че ги раздават просто ей така в нечия полза
- messi7
- Контакти:
Фен на съм на Меси от малък, когато ти много не си го следял. Още от юношеските формации и първите 2 години в Барселона го следях. А и Барса ги харесвам като стил на игра и тн. Предпочитам Билбао от Ла Лига, която и без това не следя много.
И, да, гледал съм му интервютата. И смятам, че винаги ще има шанс за него.
Не разбрах какво общо има МЕСИ ТУКА?

И, да, гледал съм му интервютата. И смятам, че винаги ще има шанс за него.

Не разбрах какво общо има МЕСИ ТУКА?

Трудна работа, Реал Мадрид да освободят Чаби Алонсо още сега през зимата, но дори и да дойде през лятото ще е добре за отбора.
Освен ако Роджърс няма "по-различни" планове. Напълно му се доверявам и ако сметне, че не може да впише Алонсо в отбора, който той нарежда, значи е по-добре да не се присъединява към нас.
Освен ако Роджърс няма "по-различни" планове. Напълно му се доверявам и ако сметне, че не може да впише Алонсо в отбора, който той нарежда, значи е по-добре да не се присъединява към нас.
LIVERPOOL RULZZ
Ако се върне ще е от голяма полза , Алонсо е класа и много ще се радвам да си го върнем.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Няма ли да го взимат в Лудогорец ? 

ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!
-
- Контакти:
Няма да се върне, забравете за него! Днес излезе информация, че е съгласен да поднови договора си с Реал.