suareshampion написа:Искрено се надявам да не вида поне в тоя мач Шкъртел ,Агер и Хендерсън . Те както и Джонсън ,след мача с Евъртън вече много ми паднаха в очите.
Не мога да ги гледам.
Грешка след грешка. Слабо отиграване след слабо отиграване .Глупост след глупост. И Джерард е в това число . Не може така . Уж сме тръгнали да гоним топ 4 а играем като паляци . Роджърс трябва да проумее ,че тия играчи издишат,особено в по сериозните мачове.
Още преди мача с Евъртън ,като видях стартовия състав и казах ,че тоя мач не можем да го вземем. И така и стана.
Хубаво поведохме ,но след това некадърниците Шкъртел и Хендерсън плюс заспалия капитан ,позволиха много бързо тия да ни върнат лек гол .
Дойде момента на големеца.Вкара поредния си страхотен гол и отново поведохме . След това ония убиец видя колко е добър и искаше да го осакати и изкара от игра ,но не му се получи. А мекотелото в черно , доказа притесненията ми преди мача ,че винаги ощетява Ливърпул .
Най важния момент в мача ..изгони ли го още в 20 минута ,щеше да ги бием .След това и Алън пропусна 100 % гол. Но защитата и някои халфове продължаваха със трагичните си действия и се усещаше ,че тия ще ни вкарат . И така и стана. Че и ни обърнаха и изтърваха да ни налеят .
След това отново показахме характер в нападение и изравнихме . Даже накрая Моузес ,можеше и да ни донесе победата.
Изводите са ясни . Добър вратар,добро нападение плюс един двама халфа,които показаха за пореден път страхотните си качества плюс невероятен характер и желание за победа. Останалото талаш . И в същото време класните играчи топлят пейката ?!
Мача с Евъртън винаги можехме да го вземем с правилните 11 човека и едно добро съдийство !!!
Лошото е ,че и срещу Хъл ще ни свири другия престъпник Уеб. Дано поне Брендън си е взел забележки и пусне по малко от тоя талаш ,че вече ми се повръща от тях.
Състава срещу Хъл Сити според мен трябва да е нещо такова:
Миньоле,Джонсън,Туре,Агер,Фаланагън,Джерард,Лукас,Хендерсън,Коутиньо,Стъридж,Суарес
Като може Шкъртел вместо Туре или Сако вместо Агер.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]