Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05

Мнениеот suareshampion » 26 ное 2013 19:36

gugushito написа:Агуеро нещо започна да си вярва... задължителни 2 гола за Суарез,и 3 точки за Пуул !!!!

Е Агуеро е играч . Много хитър .Много. Как ме е яд още ,че легендарния не изчака лятото и чак тогава да се натисне за Агуеро. А той ми взе януари комика Керъл за същата цена .Смях. При това и контузен го взе и незнам дали записа и 5 мача до края на сезона. Спокойно можехме да минем и без нападател и да изкараме само със Суарес .Още повече,през януари , вече се усещаше ,че сезона така или иначе е провален.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Бате Митко
Контакти:

Мнениеот Бате Митко » 27 ное 2013 14:16

1-2.Очаквам Стиви да вкара и да поведе отбора към победа.Другия на Луис.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 28 ное 2013 11:27

0-2 или 1-3. Споделям мнението, че нямаме да имаме особени проблеми. Мениджърът на Хъл и най-големият фен на Ютд да е, си е много слаб за треньор. И да мотивира на 100 процента, ако си играем спокойно и реализираме положенията си, може и с повече да ги отнесем. Но определено Сако и Туре трябва да са титуляри. ;)
Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 ное 2013 18:47

Искрено се надявам да не вида поне в тоя мач Шкъртел ,Агер и Хендерсън . Те както и Джонсън ,след мача с Евъртън вече много ми паднаха в очите.
Не мога да ги гледам.
Грешка след грешка. Слабо отиграване след слабо отиграване .Глупост след глупост. И Джерард е в това число . Не може така . Уж сме тръгнали да гоним топ 4 а играем като паляци . Роджърс трябва да проумее ,че тия играчи издишат,особено в по сериозните мачове.
Още преди мача с Евъртън ,като видях стартовия състав и казах ,че тоя мач не можем да го вземем. И така и стана.
Хубаво поведохме ,но след това некадърниците Шкъртел и Хендерсън плюс заспалия капитан ,позволиха много бързо тия да ни върнат лек гол .
Дойде момента на големеца.Вкара поредния си страхотен гол и отново поведохме . След това ония убиец видя колко е добър и искаше да го осакати и изкара от игра ,но не му се получи. А мекотелото в черно , доказа притесненията ми преди мача ,че винаги ощетява Ливърпул .
Най важния момент в мача ..изгони ли го още в 20 минута ,щеше да ги бием .След това и Алън пропусна 100 % гол. Но защитата и някои халфове продължаваха със трагичните си действия и се усещаше ,че тия ще ни вкарат . И така и стана. Че и ни обърнаха и изтърваха да ни налеят .
След това отново показахме характер в нападение и изравнихме . Даже накрая Моузес ,можеше и да ни донесе победата.
Изводите са ясни . Добър вратар,добро нападение плюс един двама халфа,които показаха за пореден път страхотните си качества плюс невероятен характер и желание за победа. Останалото талаш . И в същото време класните играчи топлят пейката ?!
Мача с Евъртън винаги можехме да го вземем с правилните 11 човека и едно добро съдийство !!!
Лошото е ,че и срещу Хъл ще ни свири другия престъпник Уеб. Дано поне Брендън си е взел забележки и пусне по малко от тоя талаш ,че вече ми се повръща от тях.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 ное 2013 19:11

suareshampion написа:Искрено се надявам да не вида поне в тоя мач Шкъртел ,Агер и Хендерсън . Те както и Джонсън ,след мача с Евъртън вече много ми паднаха в очите.
Не мога да ги гледам.
Грешка след грешка. Слабо отиграване след слабо отиграване .Глупост след глупост. И Джерард е в това число . Не може така . Уж сме тръгнали да гоним топ 4 а играем като паляци . Роджърс трябва да проумее ,че тия играчи издишат,особено в по сериозните мачове.
Още преди мача с Евъртън ,като видях стартовия състав и казах ,че тоя мач не можем да го вземем. И така и стана.
Хубаво поведохме ,но след това некадърниците Шкъртел и Хендерсън плюс заспалия капитан ,позволиха много бързо тия да ни върнат лек гол .
Дойде момента на големеца.Вкара поредния си страхотен гол и отново поведохме . След това ония убиец видя колко е добър и искаше да го осакати и изкара от игра ,но не му се получи. А мекотелото в черно , доказа притесненията ми преди мача ,че винаги ощетява Ливърпул .
Най важния момент в мача ..изгони ли го още в 20 минута ,щеше да ги бием .След това и Алън пропусна 100 % гол. Но защитата и някои халфове продължаваха със трагичните си действия и се усещаше ,че тия ще ни вкарат . И така и стана. Че и ни обърнаха и изтърваха да ни налеят .
След това отново показахме характер в нападение и изравнихме . Даже накрая Моузес ,можеше и да ни донесе победата.
Изводите са ясни . Добър вратар,добро нападение плюс един двама халфа,които показаха за пореден път страхотните си качества плюс невероятен характер и желание за победа. Останалото талаш . И в същото време класните играчи топлят пейката ?!
Мача с Евъртън винаги можехме да го вземем с правилните 11 човека и едно добро съдийство !!!
Лошото е ,че и срещу Хъл ще ни свири другия престъпник Уеб. Дано поне Брендън си е взел забележки и пусне по малко от тоя талаш ,че вече ми се повръща от тях.

Състава срещу Хъл Сити според мен трябва да е нещо такова:
Миньоле,Джонсън,Туре,Агер,Фаланагън,Джерард,Лукас,Хендерсън,Коутиньо,Стъридж,Суарес
Като може Шкъртел вместо Туре или Сако вместо Агер. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 ное 2013 19:13

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Искрено се надявам да не вида поне в тоя мач Шкъртел ,Агер и Хендерсън . Те както и Джонсън ,след мача с Евъртън вече много ми паднаха в очите.
Не мога да ги гледам.

Състава срещу Хъл Сити според мен трябва да е нещо такова:
Миньоле,Джонсън,Туре,Агер,Фаланагън,Джерард,Лукас,Хендерсън,Коутиньо,Стъридж,Суарес
Като може Шкъртел вместо Туре или Сако вместо Агер. :)

Аз отдавна разбрах ,че си ти е все тая дали ще бием или не ,няма нужда всеки път да го намекваш :)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 ное 2013 19:16

suareshampion написа:Аз отдавна разбрах ,че си ти е все тая дали ще бием или не ,няма нужда всеки път да го намекваш :)

Хаха,естествено,че не ми е все тая дали ще бием,но е ясно,че срещу Хъл Сити няма да има кой знае колко работа за защитата нали така?
Ще видими Роджърс какъв състав ще избере. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 ное 2013 19:20

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Аз отдавна разбрах ,че си ти е все тая дали ще бием или не ,няма нужда всеки път да го намекваш :)

Хаха,естествено,че не ми е все тая дали ще бием,но е ясно,че срещу Хъл Сити няма да има кой знае колко работа за защитата нали така?
Ще видими Роджърс какъв състав ще избере. ;)

И като няма да има кой знае колко работа в защита,пак да играят ташаците ,така ли ? Брех. И с какво са го заслужили ? С перфектните си изяви в последния мач ли ? :)
Избере ли тоя ,бием с 0-5.
Миноле,Джонсън(щото няма друг) ,Туре,Сако ,Сисоко,Лукас,Алън ,Коутиньо,Моузес,Стъридж,Суарес . Като Коутиньо е център халф а Моузес на лявото крило .
Крайно време е и да се дава шанс и на Алберто,поне през второто полувреме.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 28 ное 2013 19:36

Иска ми се да видя Моузес и Стърлинг в игра.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 28 ное 2013 20:56

Умирам от смях,като чета поредните дози оптимизъм,които впоследствие прерастват в драматизъм,след като срещаме сериозен отпор от добре подредени и надъхани тимове.Някой да ми припомни за някоя убедителна наша победа като гост от началото на сезона,та да сме чак такива оптимисти и да си говорим за победи с 3,4 или 5 гола?!?Халфовете ни в момента трудно доминират,играем слабо през вторите полувремена,трагични сме при статични положения,а точно тва е била силата на отборите,водени от Брус през годините,а защитата ни се пропуква твърде лесно.Хъл са кофти съперник,който от началото на сезона сериозно измъчи Шити и спърс като гост и заслужават някакъв респект,а като домакин има една загуба.
Няколко неща са ми интересни за този доста тежък мач.
1.Кой ще играе ляв бек.
2.Ще има ли промени в двойката Шкъртел-Агер/в центъра на защитата трябва да се спре с тези ротации и да се избере една постоянна двойка,но не съм убеден в точно тази и способността и да бъде на високо ниво в продължителен период от време/.
3.Ще стартира ли Алън след многото критики,които отнесе заради пропуска си/по мое мнение Джо игра солидно и заслужава да остане титуляр.
4.Ще стартира ли Стъридж след неочакваната и сериозна критика от БР за физическото му състояние,а и последвалия отговор от него.

Върни се в “Ливърпул”