Liverpool forever_95 написа:suareshampion написа:Liverpool forever_95 написа:Тия са много корави, добре умеят да се затварят, не оставят пространства и ще ни бъде много трудно. Дано да бием, макар че аз в този мач не вярвам в победата. Х според мен.
Малък ,ти всъщност кога си вярвал в победата ? Май никога ? Може би само срещу Кристъл Палас у дома ? Погледнете реално и имайте повече вяра в тоя отбор .
Аз пък ти казвам ,че специално заради твоята прогноза ,ще бием с 4 или 5 на нула.
Аре стига си ме нападал след негативен коментар бе. Това, че просто в моите представи за мача е по-вероятен Х-са, а не победата, не означава, че не се моля за победа. И ако ще ги бием с 4-5 гола, както щяхме да бием Суонзи или Саутхемптън...дано бием все пак, доверил съм се на Роджърс и се надявам, че в края на сезона ще сме в четворката.
Не те нападам .Дразни ме ,че си противоречиш всяка минута. Отбора нямал живец ,отбора бил това онова и после аз съм зад треньора ?! Е тоя отбор ,нали тоя треньор го тренира ? Само чакаш 20 минутки да играем по слабо и ги почваш . Е много се извинявам ,но това не е подкрепа.
Тия били много корави ..е ние пък сме още по корави и ще ги бием .
Последно време ни биели ..ами точно заради това ся трябва да им го върнем и ние да ги бием .Няма само те да ни бият .Кви са тия ? Ебах ги и в анонимното отборче. Ако тръгнем и от тях да се страхуваме у дома ..за къде сме тръгнали тогава ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.