b.s.crew написа:хаха аз чакам няколко бургаски акули във сряда и почваме подгрявката,не ва знам какво си коментирате ама реалноста е съвсем друга.Нюкасъл е англЙският Слънчев бряг борбата е жестока ,къв Съндърланд кво чудо
Geordie Shore aaa ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
b.s.crew написа:хаха аз чакам няколко бургаски акули във сряда и почваме подгрявката,не ва знам какво си коментирате ама реалноста е съвсем друга.Нюкасъл е англЙският Слънчев бряг борбата е жестока ,къв Съндърланд кво чудо
Alonso_Massa написа:Много интересен мач поне за мен. Отбора срещу нас не е кой знае какво, а ние ще сме със Стъридж в атака. Интересно при всички случаи как ще се завърже играта. Мисля, че е време да се даде шанс на Коуди и Сусо. На практика този мач е без значение за нас, така че е най-добре младите момчета да се обиграват. Борини ако е напълно възтановен също може да запише едни 20 минути.
HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:Много интересен мач поне за мен. Отбора срещу нас не е кой знае какво, а ние ще сме със Стъридж в атака. Интересно при всички случаи как ще се завърже играта. Мисля, че е време да се даде шанс на Коуди и Сусо. На практика този мач е без значение за нас, така че е най-добре младите момчета да се обиграват. Борини ако е напълно възтановен също може да запише едни 20 минути.
Как ще е без значение?
Трябва да завършим ПРЕД Евертън!
Alonso_Massa написа:HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:Много интересен мач поне за мен. Отбора срещу нас не е кой знае какво, а ние ще сме със Стъридж в атака. Интересно при всички случаи как ще се завърже играта. Мисля, че е време да се даде шанс на Коуди и Сусо. На практика този мач е без значение за нас, така че е най-добре младите момчета да се обиграват. Борини ако е напълно възтановен също може да запише едни 20 минути.
Как ще е без значение?
Е какво толкова дали ще завършим 6-и или 7-и? Парите не са чак толкова повече, а след 10 години никой няма да помни кой е завършил 6-и и кой е завършил 7-и.
nev3rm1nd написа:Alonso_Massa написа:HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:Много интересен мач поне за мен. Отбора срещу нас не е кой знае какво, а ние ще сме със Стъридж в атака. Интересно при всички случаи как ще се завърже играта. Мисля, че е време да се даде шанс на Коуди и Сусо. На практика този мач е без значение за нас, така че е най-добре младите момчета да се обиграват. Борини ако е напълно възтановен също може да запише едни 20 минути.
Как ще е без значение?
Е какво толкова дали ще завършим 6-и или 7-и? Парите не са чак толкова повече, а след 10 години никой няма да помни кой е завършил 6-и и кой е завършил 7-и.
Не е така, трябва да се борим за по-челно класиране винаги, това влияе доста на самочувствието на отбора, стига сме се дънили
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта