LIMASSOL написа:Last time Liverpool played West Brom in the first game of the season was in 1982-83 season - the year Liverpool won 14th league title.
Явно УБА-то са ни на късмет ...
Шегата настрана,но наистина е доста трудна програма.Особено сега когато идва нов мениджър с нови идеи.Както каза един колега по-нагоре,дано да не започнем лошо щото цялото напрежение ще падне в/у новите и те може да се огънат рано-рано през сезона и да запишем поредна нулева година.
Дори и да не бием,важното е в директните мачове да не губим.Последните няколко сезона нашия проблем са по-скромните отбори.Тях ако се научим да побеждаваме редовно,мисля че ще завършим достойно п-то

По-големи издънки от тези на Далглиш едва ли някой би могъл да купи, а и аз съм твърдо зад Брендан каквото и да се случи. Единственото нещо, което сериозно ме притеснява, са гостуванията. Суонси превърнаха "Либърти Стейдиъм" в крепост, но далеч от дома се представиха доста зле (накрая на сезона имаха доста победи навън, но...).
Alonso_Massa написа:Много е кофти програмата... В началото докато се затвърди играта на Роджърс плюс новите попълнения и т.н. ще мине време. А да ни сложат 3 поредни домакинста с 3 от водещите отбори е гадно... Представете си, че не вземем повече от 3 точки в тези мачове... Как ще се отрази това на момчетата??? Ще се изсипят едни критики по техен адрес и няма да успеят да покажат пълния с потенциал... Не съм доволен... Дано Роджърс успее да мотивира момчетата както трябва и вземем поне 4 точки от тези мачове без загуба...
Всеки от Асоциацията на Фърги иска да "убие" Ливърпул още в зародиш.