suareshampion написа:Това са поредните смехории и интриги от мангалския вестник за клуба.
Виждат ,че Ливърпул става много силен и оттук нататък всеки ще гледа да ни спре всячески .
Дъртия пес винаги го е било страх тоя голям гранд Ливърпул да не се наеме ,защото до болка знае ,какво ще се случи след това. И за това доста често ни праща поръчкови съдии във важни мачове ,за да ни спрат устрема. Ако тая година нещастниците в черно отново ни колят ..гръм да ги удари.
Тотнъм също винаги са се притеснявали да не се наемем ,защото ние сме им пряк конкурент.За това и винаги имат интерес имено към наши трансферни цели. В последните години ни изместиха в класирането и ще направят отново всичко възможно това да продължи.
Венгер ,както виждаме и той взе да се притеснява за мястото си в топ 4 ,като гледа силния Ливърпул на Роджърс и прави всичко възможно да ни намали класата ,като ни вземе най добрия играч .
Абе каквото и да се опитват да правят остане ли Суарес,според мен Ливърпул има запазено място в Топ4 на 90%!
Честно казано съм много изненадан от играта която показва Аспас,определено бях много скептично настроен към този трансфер,но определено не бях прав за него.
Миньоле също днес много ми хареса определено този сезон ще гледаме един по-стабилен вратар в Ливърпул.