Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 28 юли 2013 18:18

suareshampion написа:Това са поредните смехории и интриги от мангалския вестник за клуба.
Виждат ,че Ливърпул става много силен и оттук нататък всеки ще гледа да ни спре всячески .
Дъртия пес винаги го е било страх тоя голям гранд Ливърпул да не се наеме ,защото до болка знае ,какво ще се случи след това. И за това доста често ни праща поръчкови съдии във важни мачове ,за да ни спрат устрема. Ако тая година нещастниците в черно отново ни колят ..гръм да ги удари. :)

Тотнъм също винаги са се притеснявали да не се наемем ,защото ние сме им пряк конкурент.За това и винаги имат интерес имено към наши трансферни цели. В последните години ни изместиха в класирането и ще направят отново всичко възможно това да продължи.

Венгер ,както виждаме и той взе да се притеснява за мястото си в топ 4 ,като гледа силния Ливърпул на Роджърс и прави всичко възможно да ни намали класата ,като ни вземе най добрия играч .

Абе каквото и да се опитват да правят остане ли Суарес,според мен Ливърпул има запазено място в Топ4 на 90%! ;)
Честно казано съм много изненадан от играта която показва Аспас,определено бях много скептично настроен към този трансфер,но определено не бях прав за него.
Миньоле също днес много ми хареса определено този сезон ще гледаме един по-стабилен вратар в Ливърпул.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2013 18:35

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Това са поредните смехории и интриги от мангалския вестник за клуба.
Виждат ,че Ливърпул става много силен и оттук нататък всеки ще гледа да ни спре всячески .
Дъртия пес винаги го е било страх тоя голям гранд Ливърпул да не се наеме ,защото до болка знае ,какво ще се случи след това. И за това доста често ни праща поръчкови съдии във важни мачове ,за да ни спрат устрема. Ако тая година нещастниците в черно отново ни колят ..гръм да ги удари. :)

Тотнъм също винаги са се притеснявали да не се наемем ,защото ние сме им пряк конкурент.За това и винаги имат интерес имено към наши трансферни цели. В последните години ни изместиха в класирането и ще направят отново всичко възможно това да продължи.

Венгер ,както виждаме и той взе да се притеснява за мястото си в топ 4 ,като гледа силния Ливърпул на Роджърс и прави всичко възможно да ни намали класата ,като ни вземе най добрия играч .

Абе каквото и да се опитват да правят остане ли Суарес,според мен Ливърпул има запазено място в Топ4 на 90%! ;)
Честно казано съм много изненадан от играта която показва Аспас,определено бях много скептично настроен към този трансфер,но определено не бях прав за него.
Миньоле също днес много ми хареса определено този сезон ще гледаме един по-стабилен вратар в Ливърпул.

Момче ,аз никога не говоря празни приказки само и само да се правя на някой или да се заяждам . Аз говоря с факти ,говоря с наблюдения ..с аргументи ..със знания . Така че като ти казвам ,някои неща ще ме слушаш .
Не само за Аспас и Миноле ще си промениш мнението а и за Туре ,за Алберто също . Да не говорим ,че Коутиньо и Стъридж са едни от най добрите играчи в момента във ВЛ.Алън също възвръща формата си .Единствено Борини за сега е разочарование а вие изпсахте от една година насам хиляди обиди и негативизъм против Брендън и неговите трансфери . Смях.
Това е умен треньор ..този факт ,трябва да ви успокоява малко или много .Аз наблюдвам внимателно всеки негов ход и действие от както е дошъл в клуба и определено съм спокоен за бъдещето на Ливърпул. Доверете му се на човека . Той много добре знае какво да направи ,за да върне славата на клуба.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2013 18:44

Петърчо ,стига повтаря като грамофонна плоча 5 месеца едно и също ? :) Сигурно имаш към 300 мнения ,че на Ливърпул му трябва нов дефанзивен халф .Смях.
Всички разбрахме ,че не харесваш Лукас ,но важно е ,че Брендън го харесва и смисъла да си папагал е никакъв . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 юли 2013 18:58

Greek media reporting that LFC have made a £14m bid for Kyriakos Papadopoulos, despite BR recently suggesting that he won't buy another CB.

(Sentragoal.gr)

От Гърция казват за оферта от 14 милиона паунда за Пападопулос.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 юли 2013 19:01

Отново се появиха слуховете за Ериксен! Супер новина! :) Другата добра новина е че и Пападопулос са го върнали в списъка за желани играчи! Тези двамата плюс Сисоко и нещата стават супер. Дори и госпожичката да напусне имаме Аспас, който се справя супер! Имаме и Стъридж! Ако не се намери заместник това лято до зимата все ще съумеем да изкараме с тези двамата. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 28 юли 2013 19:13

Alonso_Massa написа:Отново се появиха слуховете за Ериксен! Супер новина! :) Другата добра новина е че и Пападопулос са го върнали в списъка за желани играчи! Тези двамата плюс Сисоко и нещата стават супер. Дори и госпожичката да напусне имаме Аспас, който се справя супер! Имаме и Стъридж! Ако не се намери заместник това лято до зимата все ще съумеем да изкараме с тези двамата. :)

Не искам да споря и да се карам с никого, но за мен Ериксен е един от най-надценените играчи в Европа. Още повече, че титулярната му позиция е зад нападателя, където несменяем титуляр е Коутиньо плюс, че там могат да играят Джерард, Хендерсън и който се сетиш от всичките ни нападатели. Кощунство за мен ще е да се дадат 15 милиона за него.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2013 19:14

Gil-galad написа:
Greek media reporting that LFC have made a £14m bid for Kyriakos Papadopoulos, despite BR recently suggesting that he won't buy another CB.

(Sentragoal.gr)

От Гърция казват за оферта от 14 милиона паунда за Пападопулос.

Ами до миналия месец Пападопулос все още се е възстановявал от контузия на коляното и реално нямаше как да премине медицинските тестове .
Но сега четох ,че е напълно здрав и няма проблеми да премине медицинските .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2013 19:20

Karsa Orlong написа:
Alonso_Massa написа:Отново се появиха слуховете за Ериксен! Супер новина! :) Другата добра новина е че и Пападопулос са го върнали в списъка за желани играчи! Тези двамата плюс Сисоко и нещата стават супер. Дори и госпожичката да напусне имаме Аспас, който се справя супер! Имаме и Стъридж! Ако не се намери заместник това лято до зимата все ще съумеем да изкараме с тези двамата. :)

Не искам да споря и да се карам с никого, но за мен Ериксен е един от най-надценените играчи в Европа. Още повече, че титулярната му позиция е зад нападателя, където несменяем титуляр е Коутиньо плюс, че там могат да играят Джерард, Хендерсън и който се сетиш от всичките ни нападатели. Кощунство за мен ще е да се дадат 15 милиона за него.

Ето и тук виждам едно добро мнение . Браво бе ще влезете в час леко полеко . :)
Ами аз поне от 4те му мача които съм гледал ,това момче не игра нищо . Абсолютно посредствена игра . Това е един медиен талант ,на който Аякс искат да вземат колкото се може повече пари .Но така като гледам ,никой рибок няма да им се върже и най вероятно ще си остане в холандския тим .
На нас ни трябват играчи ,които да са по добри от наличните и да вдигант още повече класата . Тоя Ериксен е на светлини години от Коутиньо а му искат два пъти по висока цена от бразилеца ? Брендън трябва да е луд да направи подобен трансфер. Ах как ме е яд още за Мхитарян ..но бъди сигурен ,че Роджърс ще вземе още един класен атакуващ играч .

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 юли 2013 19:40

Не мисля, че трябва да се подценява футболист на 21 години със 200 мача зад гърба си на клубно и национално ниво. За да е титуляр на 21 години в шампиона на Холандия три години трябва да има нещо. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 28 юли 2013 20:18

suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:Не мисля, че трябва да се подценява футболист на 21 години със 200 мача зад гърба си на клубно и национално ниво. За да е титуляр на 21 години в шампиона на Холандия три години трябва да има нещо. :)

Абе 200 мача трябва още доста да се напъне ,докато ги направи . Ей няма такава лъжкиня като тебе госпожичке . :)
Карса ,погледни още едно мнение ,което е само на база статистика. Тук всички мнения са 99 % такива .Мислиш ли ,че Алонса е гледала някога Ериксен ? Но си го иска в Ливърпул и това . Нека си го иска ..ще си остане с искането :)

Не знам, аз съм гледал повечко мачове на Ериксен, понеже още от малък много харесвам Аякс и какво да ти кажа ... не е лош футболист, но не е като да нямаме по-добри от него в момента. Нашумя много преди 2 години някъде, говореше се дори, че Барса са го договорили, но явно са се усетили, че няма да се развие много повече от тогава и наистина така и стана. Статистиката му е добра, защото изпълнява почти всички статични положения, от там идват и многото му асистенции, но пасове зад гърба на защитата като Коутиньо ще прави само в някой друг живот. Мачовете срещу България (и в националния отбор като цяло) не го олицетворяват точно, може повече от това, но е далеч от класата, която му приписват. Честно казано предпочитам, ако Коутиньо се контузи или го накажат, Хендерсън да изиграе 3-4 мача като титуляр, отколкото да дадем 15 милиона за Ериксен вместо за ляв бек, централен защитник или дефанзивен халф.

Върни се в “Ливърпул”