leoric написа:Alonso_Massa написа:Брендо обаче хич не е глупав. Ако Суарез за пореден път му каже, че иска да напуска есетствено в началото няма да го продаде на Арсенал за 40 милиона. Обаче Арсенал биха вдигнали офертата, което е логично. Ако няма оферти от други клубове обаче, Брендо ще се принуди да го продаде там, защото ако седи на пейката половин сезон, цената му автоматично пада с поне едни 15 милиона и зимата ще бъде продаден за много по-малко пари отколкото сега предлагат Арсенал. Така че според мен Брендо ще изчака до последно да види как ще се развият нещата и ако реално няма друга оферта освен тази на Арсенал и Суарез още се прави на сърдита госпожица, Брендо ще бъде принуден да го прдаде на Арсенал.
Някой да не му е насочил калашник към главата, че да е принуден? Ти следи ли преди 2 години драмата с Модрич, когато се разрева за Челси? Помниш ли кво направиха собствениците и мениджъра? Тропнаха с крак, Модрич не се нацупи и изигра още по-силен сезон и след това го продадоха за повече пари. Принуден бил той. Суарез точно е човек, който се раздава във всеки един мач, защото обича играта, а не е като някои куци инвалиди като кончето и даунинг, които като не върви, стоят с ръцете на кръста на буквата Ф. Цената на Суарез няма да падне, може само да се качва. Затова и оня боклук Венгер така се облизва и е казал, че ще чака, защото му е ясно, че сега му е шанса, ако успее да излъже лебеда да го продаде. Нека чака. И ние чакаме купа от френско-циганския гарнизон, ама дали ще доживеем...
Добро мнение ,започваш да ми харесваш .
Кой каза бе Алонсо ,че Суарес няма да играе половин сезон ? Момче ти му еба майката на Луис бе

Суарес е още в Ливърпул и ще стане легенда на тоя отбор . След някоя друга година ,пак ли ще лъжеш ,че не си го плюл ?
Как може да повтаряте като сектанти че ,Никой не бил по голям от клуба ? Това е сектанстско и глупаво мислене .
Пичове ,гледайте да си пазите най добрите играчи . Това трябва да е закон за вас. Защото тоя отбор има нужда от тия играчи.Не трябва да ви ебе кой кво направил и казал . Важното е да излезе на терена ,да се раздаде от първата до последната минута ,да вкара гол и да ви донесе трите точки всяка седмица ! Всичко друго е второстепенно ,с оглед 23 годишната суша.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.