Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 19 юли 2013 23:03

shelvey33 написа:
Jay_78
Young ‪#‎LFC‬ goalkeeper, Danny Ward drafted up to the club tour (Via Scottlfc87) Which could mean something big is happening with Pepe Reina.

Момчета, май плешо си заминава :? Младия вратар Дани Уорд е извикан на турнето, което значи, че някои от вратарите ще си заминава. Има вероятност това да е Брад Джоунс, но за него нищо не се чуваше май..

Да, това щях да пиша и аз тъкмо, Уорд е включен в турнето.

Pepe Reina's Agent:
"Napoli's a possibility and it's mutual because it would be a welcome destination for Pepe."

А междувременно се носи слуха, че агента на Рейна е казал, че Наполи е възможност за него.

[offtopic]http://sulia.com/lfc_proudnews/f/7c85b3b2-48b0-4755-889c-7d4b30baf73b/?guid=7c85b3b2-48b0-4755-889c-7d4b30baf73b

А слуховете са, че това ще е стартовия състав за утре.[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юли 2013 23:22

shelvey33 написа:
Jay_78
Young ‪#‎LFC‬ goalkeeper, Danny Ward drafted up to the club tour (Via Scottlfc87) Which could mean something big is happening with Pepe Reina.

Момчета, май плешо си заминава :? Младия вратар Дани Уорд е извикан на турнето, което значи, че някои от вратарите ще си заминава. Има вероятност това да е Брад Джоунс, но за него нищо не се чуваше май..

Да ,това е интересна новина . Един от двамата гори .Аз вече казах днес ,че очаквам това да е Джоунс. Но и да е Рейна ,няма да плача.
Ако Рейна все пак напусне ,аз искам да се вземе още един вратар на негово място .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юли 2013 23:32

Gil-galad написа:[offtopic]http://sulia.com/lfc_proudnews/f/7c85b3b2-48b0-4755-889c-7d4b30baf73b/?guid=7c85b3b2-48b0-4755-889c-7d4b30baf73b

А слуховете са, че това ще е стартовия състав за утре.[/offtopic]

Ако Джоунс играе утре ,това за мен означава ,че Рейна изобщо няма да ходи на турнето .Явно Рафаелчо отново си го прибира под крилото си . Халал да му е . :) Ще видим колко парички ще даде за тоя шаран . Предполагам малко над 10 млн..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 юли 2013 00:15

Tony Barrett
Pepe Reina close to joining Napoli on loan.

Тони Барет казва, че Рейна е близо до преминаване в Наполи под наем. Това лично за мен е безумно, освен ако няма те да му плащат цялата заплата....а и не виждам защо да го мъчим с наем...като го искат да дават парите и да го вземат...какви са тея наеми, глупости.....

@tancredipalmeri

Liverpool and Napoli found a deal to get Reina on loan (Sky Italy). Deal it's up to find agreement for the player's wages, which ain't easy

И Танкреди Палмери казва, че има договорка Рейна да отиде под наем в Наполи, остава само да се разберат за заплатата на играча, което не е лесно.

James Pearce @JamesPearceEcho

Pepe Reina on his way to Napoli on a season-long loan. Danny Ward has flown to Oz to provide back up to Mignolet and Jones.

И Пиърс от Ехо го потвърди! Значи чакаме само официално потвърждение от клуба....аз лично не виждам никаква логика в тоя трансфер, ако няма договорка или опция да стане постоянен другото лято.

Ако трябва да ползвам форумната терминология - това го отчитам като грешка на Брендън, поне за момента.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 юли 2013 00:46

Слуховете за напускането на Суарес май позатихнаха,а? :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 юли 2013 00:50

HoUs4oOL написа:Слуховете за напускането на Суарес май позатихнаха,а? :)

Ма да бе, дърпай дявола за опашката... :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 20 юли 2013 07:56

И Пиърс от Ехо го потвърди! Значи чакаме само официално потвърждение от клуба....аз лично не виждам никаква логика в тоя трансфер, ако няма договорка или опция да стане постоянен другото лято.

Ако трябва да ползвам форумната терминология - това го отчитам като грешка на Брендън, поне за момента.

Логиката ти сам си я каза преди 2,3 страници-няма отбор с двама равностойни вратари,особено пък резерва с такава заплата.Логиката е,че Валдес обърка всичко с оставането си в Барса и сега го шитваме под наем Пепето,а догодина за постоянно в Барса..Даже и те не могат да си позволят резерва с такива заплати и затова ще изчакат до следващото лято.Изобщо не е грешка на БР според мен,колкото и да ни хвърля прах в очите с 'конкуренцията на вратарския пост',е бил наясно със всичко още от начало и после си караше със заучените фрази,докато му намерят отбор.Пък и честно казано,не ми трябва никаква логика,стига веднъж да се оттървем от клоуна :) А Рафата,ако си прибере и Шкъртел наистина ще покаже,че обича Ливърпул :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 юли 2013 09:27

Gil-galad написа:И Пиърс от Ехо го потвърди! Значи чакаме само официално потвърждение от клуба....аз лично не виждам никаква логика в тоя трансфер, ако няма договорка или опция да стане постоянен другото лято.

Грешка на Брендън ? Аз не мисля ,че Брендън иска подобен развой на събитията .
Селския тарикат Рафаелчо е предложил тая схема плюс агента на Рейна ...дано нашите не се съгласят .
Какви са тия глупости и цигански номера не мога да разбера ??
Защо го искат под наем ? Пари ли нямат ? 124 млн бюджет обявиха тая седмица ! Не се е доказал ли ,че го искат под наем ? Имат съмнения в качествата му ли ? Аз имам :) ..ама Рафаелчо го познава много добре и щом отново го иска ,не виждам защо не изкара едни 12 млн и да го взима за постоянно ??
И да си купуваме някой млад и талантлив вратар за заместник ...другия шаран Джоунс ли пак ще ни е втори вратар ??
И не стига ,че не дават пари за трансфер ами и за заплатата му не можели още да се разберат ..ебати селския тарикат тоя рафаелчо . Ся остава и да не му я поемат цялата заплата а само част от нея а останалата част Ливърпул ...както беше с Коул и Акуилани ?! Смях.
Чакам с нетърпение да чуя коментара на Роджърс за ситуацията !!!

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 20 юли 2013 10:00

БР говори за селекцията http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... er-5161028
I am looking for players who are hungry to become stars

Очаква се да подпишем с още 1-2 играча,казва че е разочарован от провала с арменеца и че не е имал възможност да говори лично с него.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 юли 2013 10:26

LIMASSOL написа:БР говори за селекцията http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... er-5161028
I am looking for players who are hungry to become stars

Очаква се да подпишем с още 1-2 играча,казва че е разочарован от провала с арменеца и че не е имал възможност да говори лично с него.

Значи първо ,след това интервю ..искам да чуя коментарчето на оная анти групичка без мозък ,начело с кадетчо ???
Аз като говоря ,ще ме слушате ей момченца . :) Дебелия алчен ******** Мино Райола не е допуснал Брендън да говори с Мхитарян ,точно заради причините ,които споменах .Ако бяхте помислили логично и без злоба ,нямаше да ми изпишете 100 страници със глупости и лайна срещу Брендън и мен .

Така ,тоя случай го приключваме ,сега чакам да чуя коментар за шарана от Роджърс . Най мразя наши играчи да играят за други клубове а ние да им плащаме заплата?! Това е пълен смях . Всичко тръгна от Бенитес ,който подписа дългосрочен договор с голяма заплата на Акуилани . След това Ходжсън повтори същата глупост с Коул и след това Далглиш удължи дългосрочно договора на Рейна при същите условия. Ливърпул не можеше да се отърве от първите двама ,имено заради високите им заплати . Само ги подмятаме от отбор на отбор ..с нищо не са ни полезни .. плащаме част от заплатите им и накрая ги подаряваме на безценица ?! Особено човека на Рафаелчо Акуилани излезе златен на клуба ! Сега и с Рейна и с Шкъртел е същото положението.
На футболен клуб Ливърпул все трябва да му е в гъзъ наврян ....винаги ще се намерят некадърни треньори ,които да изсерат големите си миризливи лайна
Последна промяна от suareshampion на 20 юли 2013 10:34, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”