Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот HoUs4oOL » 16 юли 2013 21:51

Alonso_Massa написа:Аз пък мисля, че ще започне да прави циркове и нищо чудно да му се свали цената.

Какво имаш предвид като казваш циркове?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 юли 2013 22:14

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... /4121945/-?
Кофти новина . Аз все пак се надявам ,че Брендън ще отправи оферта за тоя добър играч..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юли 2013 22:16

suareshampion написа:http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/07/16/4121945/-?
Кофти новина . Аз все пак се надявам ,че Брендън ще отправи оферта към тоя добър играч..

Е те гол са толкова достоверни колкото и Метро от където тръгна слуха за Шакири :lol:

Иначе той Суарез цирковете като цяло си ги прави цяло лято с тея интервюта където дава....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 юли 2013 22:23

Gil-galad написа:Иначе той Суарез цирковете като цяло си ги прави цяло лято с тея интервюта където дава....

Напълно нормално ,след всичката помия ,която се изля върху него да дава подобни интервюта.
След поредното смешно наказание от 10 мача и след пасивността на всички в Ливърпул ...вече се знаеше ,че от Луис може да се очаква всичко .
Никой не го защити от клуба . Логично е той да се почуства обиден и да говори какви ли не глупости след това .
Последна промяна от suareshampion на 16 юли 2013 22:35, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 юли 2013 22:27

suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2013/07/16/4121945/-?
Кофти новина . Аз все пак се надявам ,че Брендън ще отправи оферта към тоя добър играч..

Е те гол са толкова достоверни колкото и Метро от където тръгна слуха за Шакири :lol:

Иначе той Суарез цирковете като цяло си ги прави цяло лято с тея интервюта където дава....

Когато се цитира определен човек ,мисля че няма значение ,колко е достоверен източника .Хората цитират Румениге ..няма място за съмнения.

Е и ти имаш право, ама не веднъж се е случвало един човек да го цитират различно на различни места. :lol:

Но няма значение, това че така е казал Румениге, не значи че няма интерес и че няма да има оферта в близкото бъдеще.. :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 16 юли 2013 22:30

Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:

Когато се цитира определен човек ,мисля че няма значение ,колко е достоверен източника .Хората цитират Румениге ..няма място за съмнения.

Е и ти имаш право, ама не веднъж се е случвало един човек да го цитират различно на различни места. :lol:

Но няма значение, това че така е казал Румениге, не значи че няма интерес и че няма да има оферта в близкото бъдеще.. :)

Да ,и това го има .Но общо взето тук няма за какво да се хванат ,за да го цитират по друг начин. ;)
Абе означава си то ,отвсякъде ,че до момента всичко е било само спекулации на медиите.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 16 юли 2013 22:42

Rummenigge on Shaqiri:"Liverpool didn't make an offer.We neither want to loan him out nor sell him.Pep rates him very highly."

[via @dan_bu]
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 юли 2013 01:03

Liverpool are monitoring Atletico Mineiro winger, Bernard. [Times].

И от Таймс казват за интерес към Бернард.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 17 юли 2013 01:16

Селекцията се бави.... или няма да купуваме нищо повече :roll:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 юли 2013 01:24

we are the champions написа:Селекцията се бави.... или няма да купуваме нищо повече :roll:

Спокойно де :lol: Купени са 4 нови играча и са продадени 2-ма....а и бяха готови още преди официалното отваряне на прозореца....Роджърс се каза, че ще има поне 3 нови попълнения още(цитирам по памет), а и Айре каза, че се водят преговори....ако при нас се бави селекцията, не знам Юнайтед какво трябва да кажат... :lol:

Stewart Downing has informed Liverpool he won't join West Ham. Allardyce was prepared to pay £8 million for the winger. (Telegraph)

А от Телеграф казват, че Даунинг е отказал трансфер в Уест Хем, а Алърдайс е бил готов да плати 8 милиона паунда за него.

Върни се в “Ливърпул”