HoUs4oOL написа:suareshampion написа:То и аз смятам да изкарам от летния сезон един милион ама трудно упражнение .
Смятал той ,кво ми смяташ ве смотльо ..смятал .Че и самочуствие изкара тоя паляк. Той да се радва ,че с тия посредствени качества игра толкова време във ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ и да спре да смята. Да разказва един ден на децата си и на внуците си ..това ще му остане .
Даунинг е един от мършите на Далглиш ,които ми скъсаха нервите от първия си ден в клуба. В Ливърпул няма място за мъртви души ..трябват класни играчи с акъл ,голяма спортна злоба и манталитет на победители.
По миналия сезон ,още след 12 кръг ,казах тук в тоя форум ,че Даунинг няма да вкара гол до края на сезона и така и стана .

За цял сезон нямаше отбелязан гол и асиститенция !? Ако аз играя крило и имам такива показатели ,веднага окачам обувките на пирона ..от срам .

Леееееко си подобри играта през втората половина на този сезон ,но и това ниво не е достатъчно , да играе в тоя клуб. По далече от Ливърпул !
Исках Хесус Навас на негово място ,но не ми се получи ...
Даунинг не става за Ливърпул,но явно лебеда мисли по друг начин.
Все още не е купил крило с което да го замени,ако не се активизира и привлече КЛАСЕН футболист за крилото,догодина Даунинг пак ще го гледаме титуляр...
Няма качества за Ливърпул просто,тоя човек има 2 финта дето даже аз му ги научих,а за защитниците не знам.
Само искам да ми обясниш,защо при Краля Шкъртел стана играч на сезона и заедно с Агер бяха определяни като една от най-стабилните защитни двойки в Англия,а при Роджърс е забит на пейката и явно нарочен от лебеда за едва ли не изкупителна жертва,защото нещата в защита не вървят.
Може пък проблема да е в Роджърс,а не в защитниците ни?
[offtopic]Като казах лебед,какво стана с твоя приятел джон барнс,нещо се загуби последните месеци?[/offtopic]
Веднага ти обяснявам .Шкъртел не може да играе подобен стил,тъй като е дърводелец . Не можа да свикне и да се впише и направи много грешки.
На Брендън му трябват защитници ,които да могат да разиграват трайно топката и да я изнасят в предни позиции ,когато се наложи.
Освен това Шкъртел лично за мен е и зле тактически ,освен технически . За 6 години при нас има един сезон на ниво. Ти май много бързо забрави преди какви детиснки грешки допускаше ?
А и незнам какво ми го хвалиш толкова миналия сезон при положение ,че завършихме на ..8 место
Незнам за Джони ...нямам представа защо го няма ...може би е силно разстроен ,че Брендън остана начело на клуба а Рафаелчо пое Наполи

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.