Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 12 юли 2013 21:33

LIMASSOL написа:http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/130712/exclusive-brendan-rodgers-constant-communication-luis-suarez-liverpool-f-2014
Интервю на БР от тази сутрин.Казва че почти всеки ден говори с Луис.Клуба го цени много и иска да го задържи.Казва че ще бъдат привлечени още няколко играча.

супер новини
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 юли 2013 21:57

Ами да Юнайтед искаха Инс и тука половината форум, дето беше ревнал как сме го продали на безценица и накрая как щеше да отиде в Юнайтед. Вместо него обаче взеха оня негър Заха ли е, Саха ли е не го знам и се отказаха от Инс. Ама повечето тука са във форума от 1 месец макс и не знаете за какво иде реч. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 юли 2013 00:20

Liverpool have had a combine 32.5m bid accepted for duo Christian Eriksen and Toby Alderweireld according to several reports. they will both fly over at the end of the week for a medical.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 юли 2013 00:22

Liverpool forever_95 написа:Liverpool have had a combine 32.5m bid accepted for duo Christian Eriksen and Toby Alderweireld according to several reports. they will both fly over at the end of the week for a medical.

Да, това го имаше и вчера мисля....ще видим какво ще става, но май не ми се вярва толкова бързо да стане.... :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 13 юли 2013 00:28

Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:Liverpool have had a combine 32.5m bid accepted for duo Christian Eriksen and Toby Alderweireld according to several reports. they will both fly over at the end of the week for a medical.

Да, това го имаше и вчера мисля....ще видим какво ще става, но май не ми се вярва толкова бързо да стане.... :lol:

И на мен. Алдервейрелд май ще отиде в Норич, а Ериксен не го знам. Може и никъде да не отиде и да си остане в Аякс и този сезон.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 13 юли 2013 00:32

Liverpool forever_95 написа:
Gil-galad написа:

И на мен. Алдервейрелд май ще отиде в Норич, а Ериксен не го знам. Може и никъде да не отиде и да си остане в Аякс и този сезон.

Не ми се вярва....договора му изтича тоя сезон и той не иска да подпише...поне такава е информацията де....а и последно се заговори за интерес на Рома към него.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 юли 2013 00:38

Gil-galad написа:

Ами честно казано Ериксен не е толкова нужен на отбора в момента,Алдервейрелд разбира се ще пасне идеално,поне аз така смятам.
Дясното крило и евентуално привличане на дефанзивен халф са доста по-важни зони за подсилване според мен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 юли 2013 00:39

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:То и аз смятам да изкарам от летния сезон един милион ама трудно упражнение . :)
Смятал той ,кво ми смяташ ве смотльо ..смятал .Че и самочуствие изкара тоя паляк. Той да се радва ,че с тия посредствени качества игра толкова време във ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ и да спре да смята. Да разказва един ден на децата си и на внуците си ..това ще му остане .
Даунинг е един от мършите на Далглиш ,които ми скъсаха нервите от първия си ден в клуба. В Ливърпул няма място за мъртви души ..трябват класни играчи с акъл ,голяма спортна злоба и манталитет на победители.
По миналия сезон ,още след 12 кръг ,казах тук в тоя форум ,че Даунинг няма да вкара гол до края на сезона и така и стана . :) За цял сезон нямаше отбелязан гол и асиститенция !? Ако аз играя крило и имам такива показатели ,веднага окачам обувките на пирона ..от срам . :) Леееееко си подобри играта през втората половина на този сезон ,но и това ниво не е достатъчно , да играе в тоя клуб. По далече от Ливърпул !
Исках Хесус Навас на негово място ,но не ми се получи ...

Даунинг не става за Ливърпул,но явно лебеда мисли по друг начин.
Все още не е купил крило с което да го замени,ако не се активизира и привлече КЛАСЕН футболист за крилото,догодина Даунинг пак ще го гледаме титуляр...
Няма качества за Ливърпул просто,тоя човек има 2 финта дето даже аз му ги научих,а за защитниците не знам. :lol:
Само искам да ми обясниш,защо при Краля Шкъртел стана играч на сезона и заедно с Агер бяха определяни като една от най-стабилните защитни двойки в Англия,а при Роджърс е забит на пейката и явно нарочен от лебеда за едва ли не изкупителна жертва,защото нещата в защита не вървят.
Може пък проблема да е в Роджърс,а не в защитниците ни? :roll:
[offtopic]Като казах лебед,какво стана с твоя приятел джон барнс,нещо се загуби последните месеци?[/offtopic]

Веднага ти обяснявам .Шкъртел не може да играе подобен стил,тъй като е дърводелец . Не можа да свикне и да се впише и направи много грешки.
На Брендън му трябват защитници ,които да могат да разиграват трайно топката и да я изнасят в предни позиции ,когато се наложи.
Освен това Шкъртел лично за мен е и зле тактически ,освен технически . За 6 години при нас има един сезон на ниво. Ти май много бързо забрави преди какви детиснки грешки допускаше ?
А и незнам какво ми го хвалиш толкова миналия сезон при положение ,че завършихме на ..8 место :)

Незнам за Джони ...нямам представа защо го няма ...може би е силно разстроен ,че Брендън остана начело на клуба а Рафаелчо пое Наполи :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 юли 2013 00:45

Пълни глупости. Само като погледнеш сумичката и трябва да ти стане ясно ,че е пълна измислица .
Аякс искат за белгиеца 7,5 млн ...но и те се видяха много на Леверкузен и не ги платиха.
Другия струва 15 млн . Общо прави 22,5 млн . Кви са тия 32,5 за тия прехвалените ? :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 юли 2013 00:55

Liverpool forever_95 написа:Сусо е преотстъпен на Алмерия под наем за един сезон: http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... -suso-loan

Подкрепям Брендън Роджърс, но не мога да разбера, защо праща един от младите ни и креативни халфове под наем, при положение, че постоянно говори за широчина на състава и тем подобни. Сусо според мен е готов във всеки един момент да влезе на терена и да свърши добра работа за отбора. Една опция по-малко имаме през следващия сезон, и при това един много класен младок. Ба*ти, що не вземат да продадат Хендерсън и Даунинг и да оставят младоците да играят при нас, ами ги пращаме на манчо в кътния уж да играят и да се развиват, но един Бог знае колко мача ще изиграят...

Ще играят ,спокойно. Хората щом го искат ,значи му гарантират титулярно място,малко или много.
И на мен ми е криво за Сусо ,но нищо не можем да направим .Решението го взима мениджъра . Той си поема отговорноста за всеки негов ход.
Ще видим ,какво е намислил до 2 септември .Чак тогава ще е ясно ..кой си отива и кой остава за новия сезон .

Върни се в “Ливърпул”