Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Liverpool_EC » 23 юли 2018 01:44

Gil-galad написа:
SgtLiberty написа:
dNelbandian написа:Може ли клип от допуснатия гол?

Ако имаш Sofascore там ги има и 2-та гола на Комоцио,дано го убият някъде честно.

Айде стига глупости...."дано го убият"??? Е за т'ва е на това дередже....Сбърка и ни коства финала на ШЛ да, но едва ли, хилядите пожелания за смърт на него и на семейството му са помогнали да се възстанови психически от тея грешки....

Малко по-сериозно моля ви се - първо това е само игра в крайна сметка и второ - това е предсезонна подготовка - всяка година си ги говорим тея неща....всички са боклуци и не стават по време на подготовката...

Да направо му разказаха играта на това момче, забелязали на контролите в англия, как на всяко подаване към него нашите фенове го осмиваха преди да докосне топката. Не съм виждал такова чудо...по-добре да се маха и да ходи да си търси късмета другаде.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 юли 2018 01:52

Отношението към Кариус е ужасно, но донякъде разбираемо. Няма фен на Ливърпул, който да не е изстрадал страшно много в последните години и точно когато имахме шанс да се върнем на върха, елементарни грешки, които децата в ДЮШ не правят ни костваха не кой да е трофей, а самата Шампионска лига. Не казвам, че без двете му грешки задължително щяхме да бием, но със сигурност щяхме да сме в далеч по-добра позиция. Няма фен на Ливърпул, нито в България, нито в Англия, нито в Америка, нито никъде по света, който да не е бил разочарован, ядосан и наранен от глупостите на Кариус. Но чак смъртни заплахи, е да, това вече е доста крайно. Миналата есен имаше такива и по адрес на Ловрен, а след Нова година и пристигането на ВВД е нов играч и е супер машина. Дано и на вратарчето така му повлияят, въпреки, че най-вероятно ще е в друг отбор. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 юли 2018 02:03

KOPScousers написа:Отношението към Кариус е ужасно, но донякъде разбираемо. Няма фен на Ливърпул, който да не е изстрадал страшно много в последните години и точно когато имахме шанс да се върнем на върха, елементарни грешки, които децата в ДЮШ не правят ни костваха не кой да е трофей, а самата Шампионска лига. Не казвам, че без двете му грешки задължително щяхме да бием, но със сигурност щяхме да сме в далеч по-добра позиция. Няма фен на Ливърпул, нито в България, нито в Англия, нито в Америка, нито никъде по света, който да не е бил разочарован, ядосан и наранен от глупостите на Кариус. Но чак смъртни заплахи, е да, това вече е доста крайно. Миналата есен имаше такива и по адрес на Ловрен, а след Нова година и пристигането на ВВД е нов играч и е супер машина. Дано и на вратарчето така му повлияят, въпреки, че най-вероятно ще е в друг отбор. :oops:

Ти си шокиран от смъртните заплахи към Кариус ли :shock: :shock: :shock: Не беше ли ти човека който написа след финала, че щял да му среже гърлото ;) Абе ти май всеки ден си го почваш на чисто, а? Ех колко удобно ;)

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 юли 2018 02:06

Liverpool_EC написа:
KOPScousers написа:Отношението към Кариус е ужасно, но донякъде разбираемо. Няма фен на Ливърпул, който да не е изстрадал страшно много в последните години и точно когато имахме шанс да се върнем на върха, елементарни грешки, които децата в ДЮШ не правят ни костваха не кой да е трофей, а самата Шампионска лига. Не казвам, че без двете му грешки задължително щяхме да бием, но със сигурност щяхме да сме в далеч по-добра позиция. Няма фен на Ливърпул, нито в България, нито в Англия, нито в Америка, нито никъде по света, който да не е бил разочарован, ядосан и наранен от глупостите на Кариус. Но чак смъртни заплахи, е да, това вече е доста крайно. Миналата есен имаше такива и по адрес на Ловрен, а след Нова година и пристигането на ВВД е нов играч и е супер машина. Дано и на вратарчето така му повлияят, въпреки, че най-вероятно ще е в друг отбор. :oops:

Ти си шокиран от смъртните заплахи към Кариус ли :shock: :shock: :shock: Не беше ли ти човека който написа след финала, че щял да му среже гърлото ;) Абе ти май всеки ден си го почваш на чисто, а? Ех колко удобно ;)

Аргументирах се защо мисля, че отношението е ужасно, но разбираемо. Разбирам го, и аз съм се отнасял по такъв начин към него, но вече ми е просто безразличен и броя дните, които остават докато Алисон се присъедини към отбора. Пък и в такъв момент, в такава емоция и леко на градус, какво очакваш, да му купя самолет ли, или да му бера детелинки? Естествено, че режа гърлото 8-)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 юли 2018 02:11

KOPScousers написа:
Liverpool_EC написа:

Аргументирах се защо мисля, че отношението е ужасно, но разбираемо. Разбирам го, и аз съм се отнасял по такъв начин към него, но вече ми е просто безразличен и броя дните, които остават докато Алисон се присъедини към отбора. Пък и в такъв момент, в такава емоция и леко на градус, какво очакваш, да му купя самолет ли, или да му бера детелинки? Естествено, че режа гърлото 8-)

:lol: :lol: :lol: Е тука вече сцепи от съчувствие. Лека нощ от мен!

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 23 юли 2018 02:19

Добре нека живее, но някъде далеч от любимия ми отбор, и да вземе Морено заедно с него. Ловрен донякъде се реабилитира в очите ми, но Кариус е мъртъв за мен.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 23 юли 2018 04:41

Тоя е и нагъл,вместо да си мълчи и да е по-нисък от тревата.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 23 юли 2018 04:52

KOPScousers написа:И двата гола са скандални, при първия изобщо не мръдна, при втория тая лека топка не я хвана, а я боксира директно в играча на Дортмунд... Да не говорим, че другия тумор Гомез го събори с хватка от кеча и така или иначе щеше да има дузпа... Изравнителния гол няма да го коментирам изобщо, по-абсурдна дузпа и от тази на финала на Световното.

Общо взето: Ливърпул се опитваше да играе, Дортмунд не можа да върже два паса, Оджо нацели греда след намеса на вратаря на Борусия за 2-0 и след това най-нелогичното нещо с оглед събитията на терена се случи. Това 3-1 е най-лъжливия резултат, който скоро съм виждал, но както и да е. Пак ще се повторя, че от повечето резерви чеп за зеле не става. :oops:

Май ви стана практика да се оправдавате с хватки от кеча. :lol: Кариус има вина само за третият гол понеже при вторият нямаше какво да направи след като топката мина между краката на защитник и така го хвана в крачка. Просто нямаше как да види цялата ситуация при такова положение.

Onq

Мнениеот Onq » 23 юли 2018 07:41

За късопаметните желаеещи смърт [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eQVsLM8dZ0k[/youtube]
Кариус няма кой знае каква вина. Със защита Гомес, Филипс, Клаван и Морено всяка атака е голова. Да не говорим грешките на Соланке при изнасяне. Аз видях доста добри неща. ВВД диригент на защитата и класа както винаги. Анди на обичайното топ ниво. Стъридж в топ форма със супер извеждащи пасове. Кейта втори мач е супер. Уудбърн все по-добър в новата си роля. Фабиньо е стабилен. Другите играли малко ме интересуват. Дълбоки резерви , които така или иначе няма да играят.

Върни се в “Ливърпул”