Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 23:18

KingKenny написа:
suareshampion написа:Мисля ,че той не харесва и двамата.

То пък на тия двамата какво да им харесваш :lol: :lol: :lol:

Единия го харесвах много ,даже ми се насълзиха очите ,като си тръгна ...но сега е пълен смях .Вече играе на забавен кадър ...или по точно е като спрял влак ..както аз обичам да се изразявам. :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 10 юли 2013 23:29

Дортмунд ще направят по-силен отбор от преди, в това съм сигурен. Подценяваният Марко Ройс е не по-лош от Гьотце, а Мхитарян ще пасне като дялан камък в схемата на Клоп. Аз очаквам да са шампиони. Чеп ще съсипе газещият танк Байерн с циганиите, които е научил от Барса.

Мисля да сложа определена сума пари на Дортмунд и Бенфика за шампион преди началото на сезона.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 23:35

leoric написа:Дортмунд ще направят по-силен отбор от преди, в това съм сигурен. Подценяваният Марко Ройс е не по-лош от Гьотце, а Мхитарян ще пасне като дялан камък в схемата на Клоп. Аз очаквам да са шампиони. Чеп ще съсипе газещият танк Байерн с циганиите, които е научил от Барса.

Мисля да сложа определена сума пари на Дортмунд и Бенфика за шампион преди началото на сезона.

Не не ..не съм съгласен за Пеп . Много добър треньор.
Иначе е ясно ,че Дортмунд пак ще са силни и ще са основен фактор както в Германия ,така и в ШЛ ..но кажи ми как може да отидат тия двамата точно там бе бах му майката ? Ебати унижението.
Все едно най добрите играчи на Ливърпул да отидат при мангалите или карамелчетата ? Абсурд!
Последна промяна от suareshampion на 10 юли 2013 23:43, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 10 юли 2013 23:37

suareshampion написа:Аз не мога разбера и другия парадокс ?! Как може най добрите играчи на Дортмунд -Гьотце и Левандовски ..да отиват в най големия конкурент Байерн Мюнхен ???? Това е голямо унижение ,както за футболния клуб ,така и за феновете . Тия двамата ,според мен са за линч.
Незнам причината ,но най вероятно е за по големи заплати разбира се ..

Просто Байерн не изпускат никой от Бундеслигата, не знам как го правят. Сякаш винаги са първи кандидат за даден играч и едва ако те се откажат или сделката с тях пропадне, тогава даденият футболист има шанс да заиграе извън Германия.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 юли 2013 23:45

suareshampion написа:Аз не мога разбера и другия парадокс ?! Как може най добрите играчи на Дортмунд -Гьотце и Левандовски ..да отиват в най големия конкурент Байерн Мюнхен ???? Това е голямо унижение ,както за футболния клуб ,така и за феновете . Тия двамата ,според мен са за линч.
Незнам причината ,но най вероятно е за по големи заплати разбира се ..

Една от причините поне за Гьотце е,че искаше да играе под ръководството на Гуардиола. ;)
А Левандовски все още не е играч на Байерн и едва ли ще стане този трансферен прозорец,защото Замер каза,че отбора няма да прави повече трансфер,освен ако някой не се контузи...
Иначе и от Борусия не искат да дадат Лева на Байерн,явно са склонни да си тръгне като свободен агент,но да не го дадат на баварците това лято.
А и как да не отидат в Байерн,като в момента това е най-силния отбор в световен мащаб. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 юли 2013 00:05

Само да отбележа ,че онова трагично арменче ,което бе оплюто набързо от гл.....а част от феновете на Ливърпул ...днес още с първото си участие за новия си отбор ..се разписа във вратата на Базел в контролна среща и подаде за гола на Ройс ..завършила 1-3 за Дортмунд.
http://hereisthecity.com/2013/07/10/vid ... nd-assist/?
Много ме е яд за тоя ..мноого .Играе много УМНО ..а аз обожавам да гледам УМНИ играчи в Ливърпул !
Джонджо също вкара първия си гол за Суонзи в приятелска среща.

make76
Контакти:

Мнениеот make76 » 11 юли 2013 01:06

suareshampion написа:
leoric написа:Дортмунд ще направят по-силен отбор от преди, в това съм сигурен. Подценяваният Марко Ройс е не по-лош от Гьотце, а Мхитарян ще пасне като дялан камък в схемата на Клоп. Аз очаквам да са шампиони. Чеп ще съсипе газещият танк Байерн с циганиите, които е научил от Барса.

Не не ..не съм съгласен за Пеп . Много добър треньор.
Иначе е ясно ,че Дортмунд пак ще са силни и ще са основен фактор както в Германия ,така и в ШЛ ..но кажи ми как може да отидат тия двамата точно там бе бах му майката ? Ебати унижението.
Все едно най добрите играчи на Ливърпул да отидат при мангалите или карамелчетата ? Абсурд!

за 1ви път да не съм съгласен с тебе Гуардиола не сме го видяли в друг отбор,а и спотред мен е много хитър отиде в готов отбор на тоя отбор и аз и ти да сме треньори ще мачка.

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 11 юли 2013 06:18

suareshampion написа:Тоя Моуриньо го усещам как ще скочи с голяма офертичка за нашия . Взеха му Фалкао ,взеха му Кавани ...те не останаха звездни нападатели а както знаем Моуриньо без звезди неможе . Той всъщност последния сезон показа ,че и със звезди пак не може.
Според мен ,въпреки думите на нашия ..Моуриньо ще направи всичко възможно да го вземе .Абсурдно е да започне сезона със свършилия Торес и Ба.
Мисля ,че той не харесва и двамата.

кавани кой го е взел пък?Честно да ви кажа за суарез добър играч е, ама прави много глупости.Да не говорим че сам поиска да се маха от отбора.Да не говорим че ако поиска няма да игра както трябва.Ако има кандидати който дават хубави пари, да се маха след като иска.Ще бъде супер тъпо, но неможеш да държиш някой против волята му някъде където не иска.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 юли 2013 08:35

Ajax midfielder Christian Eriksen is holding talks with both Tottenham Hotspur and Liverpool, potentially triggering a transfer war between the two English Premier League clubs.(Daily Star)

Според Дейли Стар, Ериксен преговаря с Тотнъм и Ливърпул.

Real Madrid are ready to hijack Arsenal's bid to sign Liverpool striker Luis Suarez and are set to offer £40m for the 26-year-old Uruguayan.
Source: The Times..

Таймс казват, че Реал са готови да предложат 40 милиона паунда за Суарез.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 11 юли 2013 08:42

"Източник, близък до “Анфийлд”, отхвърли слуховете, че “Фенуей Спортс Груп” са отказали да осигурят необходимите средства за закупуването на Хенрих Мхитарян.
Американците са получавали информация за трансфера почти всеки ден и са били готови да финансират сделката.
Брендън Роджърс е отказал да направи оферта като тази на “Борусия Дортмунд” или по-добра. Йън Айре е трябвало да направи това, което Роджърс е искал."

Май ще излезе, че не са виновни американците,ами нашия супер треньор.Ами защо да го взима - да беше от "Б" отбора на Шахтьор сигурно щеше да наддава за него,ама момчето е звездата на "А" отбора, а на него звезди не му трябват.Има нов, революционен подход - титли и купи със средностатистически играчи ще се печелят, това е.

Върни се в “Ливърпул”