Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот an4o_321 » 10 юли 2013 20:43

Реал, били приготвили 46.5 мил. евро за Суарез, което си е точно 40 мил. паунда. Ако питат мен (но, не ме питат) бих казал, да дават 50 мил. евро и "алал да им е"

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 10 юли 2013 21:42

9lives написа:
Karsa Orlong написа:
KingKenny написа:Не ме разбирате. Няма проблем нека остава в Ливърпул проблема е там, че той не иска да остане и да играе футбол за Ливърпул. Каза го точно 48 хиляди пъти, а вие "трябва да го задържим". Трябва защо ? Нима един футболист струващ 60 млн. не може да ни вкара в Топ4 (40 от Суарез + 20 от собствениците ако смятат да градят някакъв отбор) ? Нали Брендо затова направи тези трансфери за Топ4.

ЛУИС СУАРЕЗ Е ПЪТНИК ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ, АКО ОСТАНЕ В ЛИВЪРПУЛ ТОВА ЩЕ Е МНОГО ЛОШ ХОД ОТ СТРАНА НА КЛУБА, РАЗБИРА СЕ, АКО Е ИМАЛО ОФЕРТИ НАД 40МЛН.

Добре бе, кажи ми един нападател за 60 милиона, който ще дойде в Ливърпул, след като дори цървулът Мхитарян ни отряза? Един пълен анонимник до миналата година с един силен сезон зад гърба си предпочете да играе ШЛ вместо в Ливърпул, а ти ми говориш, че ще вземем някой за 60 млн (още повече, че в света реално 2-3 нападатели струват толкова). Айде, чакам да чуя? И не ми казвай Кавани - кажи ми някой, който струва 60 милиона и не избира между Реал, Челси, Сити, ПСЖ и Монако. Още ли мислиш, че има такъв? ROFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Монако да не би да е играе в ШЛ ? Собствениците имат пари просто не искат да дават. За един сезон се продадохме от много хора с големи заплати, което значи че могат да се даде и заплата от 200 000 ама американеца не иска

При Монако ситуацията е съвсем друга. Там е ясно, че ще се наливат пари, така че отборът да се бори да спечели всичко във Франция и да се представи добре в ШЛ (участието в която през следващия сезон дори не се поставя под съмнение). Изобщо нямаше смисъл от това сравнение - ти сам си го казал, техните шефове искат, нашите - не и съвсем логично звездите отиват при първите. Всички от т.нар. "изкуствено създадени отбори" - Челси, Сити, ПСЖ, Малага, Монако си привличат големи имена без проблем, защото там се дават тройно по-високи заплати и успехите най-много след година са гарантирани. Докато при нас - харчим въпросните 60 милиона този трансферен прозорец за двама и през следващия разполагаме с 10-15. Никой играч от световна класа не иска да играе в такъв отбор, това е положението в момента. Ако не ми вярвате вижте колко такива сме привлекли след Суарез - николко, а от тогава минаха 2,5 години.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 21:46

kadett1 написа:Да си ходи.Въобще няма да съжалявам за този помияр.Преди за Торес ми беше тегаво 1 седмица , но този вече ми е безразличен.Отначало версията беше за лошите медии,колко много го развявали, пък то , виж на нямало за какво - човека не хапе, не се забърква в расистки скандали, не се мята като шаран на терена.Сега версията е , че иска да играе в Шампионска лига, а ние не можем да му я осигурим.Ами да го беше казал това още от начало - тогава по можеше да се приеме.Сега става само по жалък.Може да е добър футболист, ама е едно рядко лайно.

Ей само заради това мнение Луис Суарес трябва да отиде в Арсенал и всеки мач да чука Ливърпул с 3-4 гола .
Реал и Арсенал дават 45 млн за да си купят хапач ,расист и шаран . :) :) :) Не ги ли е срам
Ей заради такива, като разни кадети мадети кинг кенита и анчовци ..Ливърпул няма 23 години титла и няма да има още 100 !
Хоарата гледат ФУТБОЛНИТЕ КАЧЕСТВА а нашите п....и, гледат всичко останало . :) Ей за това хората ще вдигат титли а ние ще лапаме мухите.
Боли ги дали Суарес се скарал с някой на терена ...важното е да вкара гол и да им донесе трите точки ..изобщо не ги ебе останалото .
А и те ще покажат една голяма любов и уважение към тоя велик играч от самото начало и съм убеден ,че няма да има повече никакви скандали .Защото един играч ,когато получава любов от феновете ...това му помага да се концентира изцяло върху играта .. играе с настроение ..не е изнервен и не прави глупости. Знам го от личен опит.
Бягай Луис ,тия не те заслужават !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 10 юли 2013 21:48

Нали едни катарци искаха да ни стават спонсори, аз викам направо да вземат да ни купят и да ни дават по 100 милиона на трансферен прозорец да видите как бързо, бързо ще се върнем там където ни е мястото. Ама за съжаление такава сделка е малко вероятна...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 юли 2013 22:00

The Premier League has confirmed to ESPN that the summer transfer window will be extended to Monday September 2 this year, as August 31 falls on a Saturday.

Тази година прозореца в Англия ще затвори на 2-ри септември.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 22:03

Gil-galad написа:
Liverpool midfielder Suso set to join Almeria on loan.

(via @SkySportsPeteO)

Сусо най-вероятно ще отиде под наем в Алмерия....очаква се там да получи доста шансове за игра.

Кофти новина ...искаше ми се малкия да е част от отбора тоя сезон.
Това вече със сигурност ,означава че Брендън ще вземе още един разиграващ халф .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 23:08

Тоя Моуриньо го усещам как ще скочи с голяма офертичка за нашия . Взеха му Фалкао ,взеха му Кавани ...те не останаха звездни нападатели а както знаем Моуриньо без звезди неможе . Той всъщност последния сезон показа ,че и със звезди пак не може.
Според мен ,въпреки думите на нашия ..Моуриньо ще направи всичко възможно да го вземе .Абсурдно е да започне сезона със свършилия Торес и Ба.
Мисля ,че той не харесва и двамата.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 10 юли 2013 23:08

Как кой ще вземем ? Собствениците ако искат могат да купят, който си пожелаят. Това, че не искат е техен проблем. Фалкао за колко пари отиде в Монако ? Левандовски за колко мислиш ще отиде някъде ? Като не са за 60мл. ще дойдат 2-ма за 30-35, но желание да се дадат тези пари няма.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 10 юли 2013 23:09

suareshampion написа:Мисля ,че той не харесва и двамата.

То пък на тия двамата какво да им харесваш :lol: :lol: :lol:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 23:13

Аз не мога разбера и другия парадокс ?! Как може най добрите играчи на Дортмунд -Гьотце и Левандовски ..да отиват в най големия конкурент Байерн Мюнхен ???? Това е голямо унижение ,както за футболния клуб ,така и за феновете . Тия двамата ,според мен са за линч.
Незнам причината ,но най вероятно е за по големи заплати разбира се ..

Върни се в “Ливърпул”