KingKenny написа:Не ме разбирате. Няма проблем нека остава в Ливърпул проблема е там, че той не иска да остане и да играе футбол за Ливърпул. Каза го точно 48 хиляди пъти, а вие "трябва да го задържим". Трябва защо ? Нима един футболист струващ 60 млн. не може да ни вкара в Топ4 (40 от Суарез + 20 от собствениците ако смятат да градят някакъв отбор) ? Нали Брендо затова направи тези трансфери за Топ4.
ЛУИС СУАРЕЗ Е ПЪТНИК ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ, АКО ОСТАНЕ В ЛИВЪРПУЛ ТОВА ЩЕ Е МНОГО ЛОШ ХОД ОТ СТРАНА НА КЛУБА, РАЗБИРА СЕ, АКО Е ИМАЛО ОФЕРТИ НАД 40МЛН.
Добре бе, кажи ми един нападател за 60 милиона, който ще дойде в Ливърпул, след като дори цървулът Мхитарян ни отряза? Един пълен анонимник до миналата година с един силен сезон зад гърба си предпочете да играе ШЛ вместо в Ливърпул, а ти ми говориш, че ще вземем някой за 60 млн (още повече, че в света реално 2-3 нападатели струват толкова). Айде, чакам да чуя? И не ми казвай Кавани - кажи ми някой, който струва 60 милиона и не избира между Реал, Челси, Сити, ПСЖ и Монако. Още ли мислиш, че има такъв? ROFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!