Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

an4o_321
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот an4o_321 » 10 юли 2013 15:08

HoUs4oOL написа:Не си прав,именно футболисти като Суарес могат да върнат Ливърпул в ШЛ.
Висшата Лига се превърна в много конкурентно първенство,нужни са футболисти от най-висока класа,за да си в Топ4 и да си в борбата за титлата.
Трябва да го задържим на всяка цена,да му предложат по-голяма заплата ако трябва!

Че е класен футболист - класен е! Но как ще ни помогне като 1/4 от сезона отсъства... а и като се върне в игра след 6-7 кръга пак ще го накажат за нещо, независимо дали е виновен или не... :roll:

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 10 юли 2013 15:10

HoUs4oOL написа:
KingKenny написа:Без него това без него онова... с него видяхме какво стана. Да класен е, но отношението, което показа към отбора и феновете в последствие ме кара да го изритам от Ливърпул. Да, като иска да си ходи знае къде е вратата, лекета не ни трябват.

Не си прав,именно футболисти като Суарес могат да върнат Ливърпул в ШЛ.
Висшата Лига се превърна в много конкурентно първенство,нужни са футболисти от най-висока класа,за да си в Топ4 и да си в борбата за титлата.
Трябва да го задържим на всяка цена,да му предложат по-голяма заплата ако трябва!

Да , да му вдигнем заплатата ще е най добре-ще стане най-скъпоплатения футболист в света - от 38 кръга ще играе 20-25, през другото време ще е наказан за добро поведение.Приемете го, че се маха и да търсим класен нападател - за около 30 милиона може да се намери такъв.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 10 юли 2013 15:11

К'ви са ти предложенията за класен нападател за 30 млн.Аз се сещам за Йоветич...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 юли 2013 15:29

http://www1.skysports.com/football/news ... witterfeed

От Скай казват, че има интерес към това момче от Гана, което в момента е на Световното под 20 години.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 15:31

ciao написа:
suareshampion написа:Момче ,не ми се обяснсявай ами си направи труда да погледнеш темите след мачовете на Ливърпул от първия ден до последния му мач и темите за Луис Суарес във всичките 4 бг форума .Погледни за какво става въпрос ... и ако не те е срам ,пак ми тръгни да ми се обясняваш .
Аз съм отнесъл хиляди обиди от вас ,заради това ,че го защитавах .ХИЛЯДИ ! Няма фен на Ливърпул ,който да не е плюл Суарес . И в студиото на ония мазен червей ,като имаше фенове на ЛИвърпул беше същата картинка. Ония грозник динко гоцев и той не спря да плюе всеки път ...и най смешното е ,че повечето пъти го плюехте за сметка на коня .Коня бил по добрия играч ,коня трябвал да играе и т.н и т.н....а сега всички обърнахте плочата ..дойдохте на моята и плюете коня и се радвате ,че го продадохме. Хендерсън и Даунинг бяха обявени от вас за новите Шави и Меси . :)
Всичките ви проблеми идват ,от това ,че сте пристрастни към някои играчи... и от това ,че не разбирате от футбол и не можете да разберете кой играч е добър и кой слаб.А докато разберете ,вече сте изписали един тон глупости.Няма такъв смях .От две години съм във форуми и толкова не съм смял никога . :)
Освен това и мазния червей не разбира от футбол а вие го слушате и попивате всичко,като гъби .. казано от него и от неговите мишоци . Ако тия манипулатори ги няма на екран всеки ден ..тогава картинката съм убеден ,че ще е много по добре.
Искам Луис да отиде в арсенал или друг английски отбор и тогава вече поне ще знае момчето ,защо го плюете . Нека да усетите тръпката . :)

Ти ако сериозно мислиш, че си единствения нормален фен на Ливърпул, а всички други са тъпи и малоумни и нищо не разбират, съм сигурен, че имаш някакъв проблем. А и щом не ти харесва интернет обществото на феновете на Ливърпул, защо още го посрещаваш? По твои думи всички сме тъпи и неразбиращи, само ти си просветлен, а все си тук да общуваш с малоумните. Аз спирам дотук (че стана и бая офтопик), то се е видяло, че едно нормално и логично мнение няма да напишеш, а само нападаш.

Че и се сърдите на всичкото отгоре ,като ви кажат ,че не чувате петела :) Фактите са си факти и няма как да ги промениш. :)
Естествено ,че има и нормални фенове тук,но те се броят на пръсти.Те си знаят кои са.
Вие ме нападате всекидневно и не можете да се усетите .Аз съм нападал.
В крайна сметка ,това е спорт а не война . Важното е отбора е да върви ..тия форуми са пълен ташак.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 15:41

Gil-galad написа:
@HLNinEngeland

Christian Benteke only wants to join Spurs. Liverpool made an enquiry, but he told them he
wasn't interested.

Бентеке иска в Тотнъм. Ливърпул са отправили запитване, но той е казал, че няма интерес.

AC Milan have reportedly offered €4m for Sebastian Coates.

(via @footballuruguay)

Слух, че Милан са предложили 4 милиона евро за Коатес.

Real Madrid are poised to launch a £40m bid for 'come and get me' Luis Suarez. Reports.,

Слух, че Реал ще предложат 40 милиона за Суарез.

Bolton have been rebuffed in a request for Raheem Sterling on loan. They also want Jay Spearing if his move to Blackburn falters. [Daily Mail]

от Мейл казват, че сме отказали на Болтън да пуснем Стърлинг под наем, и че имат интерес към Спиъринг, ако трансфера му в Блекбърн се провали.

Ето знаех си ,че Бентеке иска в Тотнъм ,но и без това не съм му голям фен .
Новината за Коатес е добра ,въпреки ,че пак сме набутани ,като имаме предвид сумичката ,която Далглиш плати за него .Но там е ония дърт циганин Галиани и много ме съмнява всичко да мине по мед и масло . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 15:57

Gil-galad написа:http://www1.skysports.com/football/news/11669/8816265/?utm_source=twitterfeed

От Скай казват, че има интерес към това момче от Гана, което в момента е на Световното под 20 години.

Тия Гана ги гледах срещу Чили ,направиха страхотен мач и двата отбора .Харесах си трима четирима ..страшни машини. Днес обаче срещу Франция ще им е доста трудничко ..

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 10 юли 2013 16:05

Не ме разбирате. Няма проблем нека остава в Ливърпул проблема е там, че той не иска да остане и да играе футбол за Ливърпул. Каза го точно 48 хиляди пъти, а вие "трябва да го задържим". Трябва защо ? Нима един футболист струващ 60 млн. не може да ни вкара в Топ4 (40 от Суарез + 20 от собствениците ако смятат да градят някакъв отбор) ? Нали Брендо затова направи тези трансфери за Топ4.

ЛУИС СУАРЕЗ Е ПЪТНИК ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ, АКО ОСТАНЕ В ЛИВЪРПУЛ ТОВА ЩЕ Е МНОГО ЛОШ ХОД ОТ СТРАНА НА КЛУБА, РАЗБИРА СЕ, АКО Е ИМАЛО ОФЕРТИ НАД 40МЛН.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 16:31

KingKenny написа:Не ме разбирате. Няма проблем нека остава в Ливърпул проблема е там, че той не иска да остане и да играе футбол за Ливърпул. Каза го точно 48 хиляди пъти, а вие "трябва да го задържим". Трябва защо ? Нима един футболист струващ 60 млн. не може да ни вкара в Топ4 (40 от Суарез + 20 от собствениците ако смятат да градят някакъв отбор) ? Нали Брендо затова направи тези трансфери за Топ4.

ЛУИС СУАРЕЗ Е ПЪТНИК ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ, АКО ОСТАНЕ В ЛИВЪРПУЛ ТОВА ЩЕ Е МНОГО ЛОШ ХОД ОТ СТРАНА НА КЛУБА, РАЗБИРА СЕ, АКО Е ИМАЛО ОФЕРТИ НАД 40МЛН.

Kaжи го още веднъж и ще ти е за първи път . :)
Аз ако съм ,ще си взема 50 млн от Луис и ще ги дам за защитници ,дефанзвиен халф и крило .Нападател няма да взимам поне до зимата .Ще разчитам на НЕВЕРОЯТНИЯ Стъридж във важните мачове от ВЛ ,като Аспас ще му е смяна .Борини ще го ползвам предимно за купите ,но ако покаже израстване и него ще пускам .
Ливърпул има заместник на Суарес и той се казва Даниел Стъридж ! Чакам да се възстанови по най бързия начин и да е готов за първия кръг .

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 10 юли 2013 17:03

KingKenny написа:Не ме разбирате. Няма проблем нека остава в Ливърпул проблема е там, че той не иска да остане и да играе футбол за Ливърпул. Каза го точно 48 хиляди пъти, а вие "трябва да го задържим". Трябва защо ? Нима един футболист струващ 60 млн. не може да ни вкара в Топ4 (40 от Суарез + 20 от собствениците ако смятат да градят някакъв отбор) ? Нали Брендо затова направи тези трансфери за Топ4.

Добре бе, кажи ми един нападател за 60 милиона, който ще дойде в Ливърпул, след като дори цървулът Мхитарян ни отряза? Един пълен анонимник до миналата година с един силен сезон зад гърба си предпочете да играе ШЛ вместо в Ливърпул, а ти ми говориш, че ще вземем някой за 60 млн (още повече, че в света реално 2-3 нападатели струват толкова). Айде, чакам да чуя? И не ми казвай Кавани - кажи ми някой, който струва 60 милиона и не избира между Реал, Челси, Сити, ПСЖ и Монако. Още ли мислиш, че има такъв? ROFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Върни се в “Ливърпул”