ciao написа:suareshampion написа:Aз ли ? Аз съм единствения бг фен ,който защитаваше Суарес от всички бг фенове във всички бг форуми на Ливърпул от първия му ден в клуба ,до сега ! Единствения .
Ми мен ми се еба майката бе пич . Не знам от кога си тук ,но може да погледнеш темите след всеки наш мач още от времето на Далглиш и да видиш за какво става въпрос ? Ми я погледни и във ливърпул-българия .ком....ми я погледни в гол.бг ...ми я погледни при ребуфчо ...ти знеш ли ,че ребуфчо ме изгони на втория ден от форума ,защото казах ,че Суарес е с класи над Керъл ? Ай стига сте се правили на луди бе алоууу ????
Ся разбра ли кой съм аз ? Ся разбра ли ,защо аз така ги усещам нещата,че е жестотко обиден ? Ся разбра ли защо имам този тон и съм толкова краен към всички тук с малки изключения ? Защото всичко тук е извратено .И аз го защитавах ,не защото ми е сипматичен или искам да го еба ..а защото Е ДОБЪР ФУТБОЛИСТ ! Аз винаги защитавам добрите играчи и критикувам мършите ...и така трябва и вие да правите ,но правите ...обратното ?! Извратена работа и смешна .Ей за това казвам глупави фенове а не защото ме обидили мене .Остави ме мене , плюйте ме боли ме кура ,но уважавайтЕ ДОБРИТЕ ИГРАЧИ на Ливърпул ,които СЕ РАЗДАВАТ ЗА ВАС ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА МИНУТА ! ЗА ВАС ...НЕ ЗА НЯКОЙ ДРУГ А ЗА ВАС !
И голям принос за това има всичките манипулатори от деима ,които мразят Суарес и които промиха мозъците и настроиха феновете на Ливърпул срещу него.
Освен това ,аз виждам и отноешнието на легендите ...ми то нямаше ден ,в който някоя легенда да не го наплюе бе ...ми я виж в сайтчето на ребучфо стотиците интрвюта против него ?
Ми нали погледнах и в английските форуми за какво става въпрос ?
И това от първия ден още ???????????? Първо много изпускал ...после много симулирал ...после много ръкомахал...после бил расист ...после ,заради него коня не можел да разкире потенциала си ?! СМях....после бил зъбат ...после нарочно настъпвал простивниците и ги блъскал и ги ****...после бил канибал ..после незнам си кво и незнам си кво и незнам си кво еееееееее
Не разбирам и защо трябва да те плюя, кво общо има темата с теб? Ребъф и неговия форум не мисля, че има нужда да ги коментираме, там е ясно положението. Кво значи, че си единствения фен, който защитава Суарес. От достатъчно време влизам по форуми и сайтове, знам точно какво е положението. Има и фенове, които са по-консервативни и не го харесват, но по-голямата част го боготворят. Не виждам защо се изкарваш като ангел хранител на Суарес, при положение, че по-голямата част от феновете го харесват. Или поне харесваха. След изказванията му за Реал вече почнаха масовите обиди. Но до този период да кажеш, че е нямал подкрепа от феновете е чисто и просто невярно. Както казах и в предишния си пост, на всеки мач му се пее песента, дори и да не играе. Веят се и плакати. Това, че си видял няколко човека да го плюят и сега да хиперболизираш, че ти си единствения, който го е защитавал, не ти дава право да обиждаш и останалите фенове. Ако така ти е по-лесно да приемеш евентуална раздяла с него и думите му за Реал - добре. Не обиждай обаче останалите фенове, наричайки ни тъпи и малоумни.
Ей ,че и не си признавате

Момче ,не ми се обяснсявай ами си направи труда да погледнеш темите след мачовете на Ливърпул от първия ден до последния му мач и темите за Луис Суарес във всичките 4 бг форума .Погледни за какво става въпрос ... и ако не те е срам ,пак ми тръгни да ми се обясняваш .
Аз съм отнесъл хиляди обиди от вас ,заради това ,че го защитавах .ХИЛЯДИ ! Няма фен на Ливърпул ,който да не е плюл Суарес . И в студиото на ония мазен червей ,като имаше фенове на ЛИвърпул беше същата картинка. Ония грозник динко гоцев и той не спря да плюе всеки път ...и най смешното е ,че повечето пъти го плюехте за сметка на коня .Коня бил по добрия играч ,коня трябвал да играе и т.н и т.н....а сега всички обърнахте плочата ..дойдохте на моята и плюете коня и се радвате ,че го продадохме. Хендерсън и Даунинг бяха обявени от вас за новите Шави и Меси .

Всичките ви проблеми идват ,от това ,че сте пристрастни към някои играчи... и от това ,че не разбирате от футбол и не можете да разберете кой играч е добър и кой слаб.А докато разберете ,вече сте изписали един тон глупости.Няма такъв смях .От две години съм във форуми и толкова не съм смял никога .

Освен това и мазния червей не разбира от футбол а вие го слушате и попивате всичко,като гъби .. казано от него и от неговите мишоци . Ако тия манипулатори ги няма на екран всеки ден ..тогава картинката съм убеден ,че ще е много по добре.
Искам Луис да отиде в арсенал или друг английски отбор и тогава вече поне ще знае момчето ,защо го плюете . Нека да усетите тръпката .