Тия чукове ,ако ни вземат трети спрял влак ,ще ми станат любимци.

Дано поне изкарат половината на това ,което татко кени даде за тая балерина. ..но много ме съмнява..
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gil-galad написа:Non LFC: £25m rated Striker Christian Benteke hands in transfer request at Aston Villa.
Бентеке е подал молба за трансфер.
Via Ghanasoccernet:
Christian Atsu is edging closer to his dream move to LFC after he was left out of Porto’s pre-season tour of Holland.
Via GhanaWeb:
Atsu was sent to train with the youth side of Porto on Monday afternoon as the entire first team squad left for Holland.
Via BBC @philmcnulty:
West Ham's interest in Liverpool winger Stewart Downing in the very early stages - but there is a deal to be done there.
suareshampion написа:Liverpool_EC написа:suareshampion написа:От пиле мляко ще изкараш само и само да прехвърлиш вината на всеки друг ,но не и на татко си ,който еба майката на Ливърпул.
2 млн от 90 години не могат да се сравнят с 40 млн евра от сега ,колкото и да ми се пъниш и издребняваш. И Нийл Ръдок поне играеше на ниво ,за разлика от тоя футболен инвалид ..за какво изобщо ми го даваш за пример ?
Тоя изумителен трансфер на коня няма аналог в историята на Ливърпул . Запомни го от батко си .![]()
Кви 7-8 кръга бе ..ми той първите 7-8 кръга до колкото си спомням беше контузен коня . Твоя татко ,даде 40 млн евро за контузен играч ,който не може да спира топката![]()
За Мхитарян пак само празни работи ми дърдориш . Когато някой от клуба излезе и обясни ситуацията ,тогава ми се плюнчи ..сега само си ги насосваш ,както ти отърва .Ти си човека слух .
И само ,който слух е против Брендън и американците ,само за него се хващаш.
![]()
Объркан съм бил ...да объркан съм ,оная вечер на 5то питие в Бедрум бях много объркан..чудех се коя да взема русата или черната .
daduradam написа:Гил-галад,къде ги четеш тия работи бре
Liverpool_EC написа:http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Premier+League/Liverpool
HoUs4oOL написа:suareshampion написа:И като е обявен от специалистите ,мен кво ме топли бе моето дете ? Аз също съм специалист и си имам собствена преценка.Аз не го виждам тоя спрял влак във цялата картинка ,разбираш ли ме моето дете ? Аз не го виждам ...пак повтарям ..аз не го виждам . Ся ясно ли ти е или пак да ти повторя ? Не ме кефи бе малкия ...просто не ме кефи и не искам да играе в моя отбор тоя обинковен момък .Ок ли си ?
Не мога да разбера щом не виждаш в цялата картинка ''спрелия влак'' Ериксен,то тогава как виждаш Аспас и Луис Алберто...
suareshampion написа:Признавам си ,че незнам Луис Алберто къде точно ще играе ..но като изгледам един -два мача и ще си направя изводите и ще коментираме и него.
Но ако тия двамата паснат идеално ,както паснаха Стъридж и Коутиньо ..тогава няма ли да изглежда смешен въпроса ти ?
HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Признавам си ,че незнам Луис Алберто къде точно ще играе ..но като изгледам един -два мача и ще си направя изводите и ще коментираме и него.
Но ако тия двамата паснат идеално ,както паснаха Стъридж и Коутиньо ..тогава няма ли да изглежда смешен въпроса ти ?
Луис Алберто както и Аспас според мен ще са втори избор,защото при наличието на Стъридж и Суарес ще им бъде много трудно да се наложат.
А Луис Алберто мисля,че може да играе и като ляво крило?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта