Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 13:20

http://gong.bg/view_article.php?article_id=358291
Тия чукове ,ако ни вземат трети спрял влак ,ще ми станат любимци. :)
Дано поне изкарат половината на това ,което татко кени даде за тая балерина. ..но много ме съмнява..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 13:25

Gil-galad написа:
Non LFC: £25m rated Striker Christian Benteke hands in transfer request at Aston Villa.

Бентеке е подал молба за трансфер.

Според мен Бентеке отива в Тотнъм.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 13:32

Via Ghanasoccernet:

Christian Atsu is edging closer to his dream move to LFC after he was left out of Porto’s pre-season tour of Holland.

Via GhanaWeb:

Atsu was sent to train with the youth side of Porto on Monday afternoon as the entire first team squad left for Holland.

От Гана идват слухове, че Атсу се приближава до Ливърпул, след като отбора на Порто е заминал Холандия, а Атсу е останал да тренира с юношите в Португалия.

Via BBC @philmcnulty:

West Ham's interest in Liverpool winger Stewart Downing in the very early stages - but there is a deal to be done there.

Също така от BBC казват, че има интерес на Уест Хем към Дауниг, но всичко е в много ранна фаза, но има потенциал за сделка.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 09 юли 2013 16:05

suareshampion написа:
Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:От пиле мляко ще изкараш само и само да прехвърлиш вината на всеки друг ,но не и на татко си ,който еба майката на Ливърпул.
2 млн от 90 години не могат да се сравнят с 40 млн евра от сега ,колкото и да ми се пъниш и издребняваш. И Нийл Ръдок поне играеше на ниво ,за разлика от тоя футболен инвалид ..за какво изобщо ми го даваш за пример ?
Тоя изумителен трансфер на коня няма аналог в историята на Ливърпул . Запомни го от батко си . ;)

Кви 7-8 кръга бе ..ми той първите 7-8 кръга до колкото си спомням беше контузен коня . Твоя татко ,даде 40 млн евро за контузен играч ,който не може да спира топката :)
За Мхитарян пак само празни работи ми дърдориш . Когато някой от клуба излезе и обясни ситуацията ,тогава ми се плюнчи ..сега само си ги насосваш ,както ти отърва . :) Ти си човека слух . :) И само ,който слух е против Брендън и американците ,само за него се хващаш. :)
Объркан съм бил ...да объркан съм ,оная вечер на 5то питие в Бедрум бях много объркан..чудех се коя да взема русата или черната . :)

Ти допреди 2 г не помниш какво е било,тръгнал си да ми спориш за преди 20 :lol:
Торес 50,Керъл 35=Шиърър 3,5,Клъф 2,75.За Клъф кажи,не за Ръдък,кажи как не е съпоставим,а го разкарахме на следващия сезон :!:
Керъл май забрави,че беше контузен пролетта,а след първите 7,8 кръга на есента седна пейка.Забрави ли,че и той като тебе псуваше Далглиш,като не му издържаха нервичките...
За Мхитариян повечето инфо така или иначе е слухове и какво съм казал против Роджърс? Щото те питах 'що не надцака Борусия ли? Това ли е изказване ПРОТИВ треньора :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 09 юли 2013 16:19

daduradam написа:Гил-галад,къде ги четеш тия работи бре :roll:

Ето ти ей тука един линк за новини за Ливърпул публикувани във всевъзможни сайтове,ъпдейтват се сами на 10мин,даже не е нужно да рефрешваш :lol:
Само дето едни и същи неща се повтарят по 15 пъти,просто преписани в различни медии,ама ако си маняк на Ливърпул и имаш свободно време,можеш да си го запълваш със слухове :lol:
Казвам ти го,като човека-слух 8-)
http://www.newsnow.co.uk/h/Sport/Football/Premier+League/Liverpool

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 09 юли 2013 17:00

Данке,братле :).
Уест Хам верно ни купиха всичките баберици...
Нормално е след като започнаха слухове за продажба на Даунинг,да започнат слухове за покупка на Атсу.Аз лично се надявам да го видя в Ливърпуул.Общо взето е много бърз,но да видим колко акъл и техника има т'ва момче :).
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 18:51

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:И като е обявен от специалистите ,мен кво ме топли бе моето дете ? Аз също съм специалист и си имам собствена преценка.Аз не го виждам тоя спрял влак във цялата картинка ,разбираш ли ме моето дете ? Аз не го виждам ...пак повтарям ..аз не го виждам . Ся ясно ли ти е или пак да ти повторя ? Не ме кефи бе малкия ...просто не ме кефи и не искам да играе в моя отбор тоя обинковен момък .Ок ли си ?

Не мога да разбера щом не виждаш в цялата картинка ''спрелия влак'' Ериксен,то тогава как виждаш Аспас и Луис Алберто...

Ами най малкото и двамата са взети от Брендън ,с идеята да му паснат на стила.
Значи разберете ,че много е важно ,да се взимат правилните трансфери ,които да пасват на вижданията на моментия треньор на Ливърпул .
Тук постояно се споменават различни ваши желания от типа на Фелайни ,Диаме,Дзеко ,Гомес и т.н и т.н ..но ако те не пасват на стила ,като тип играчи ..колкото и да са добри ,няма да дойдат при нас ..тъй като няма кой да ги вземе ;)
Придържайте се към тази философия и начин на игра на треньора на Ливърпул.
Пак ти казвам ,Ериксен може и да го харесва тук целия форум ,но аз не съм убеден ,че този играч е подходящ .Най малкото аз незнам къде ще играе той при наличието в средата на Коутиньо и Джерард и зад тях Лукас ? А не мисля,че този млад играч ,ще отиде някъде с мисълта да е резерва ? На тая възраст му трябват мачове ,за да израства и се развива.
А примерно Михтарян с бързината си ,техниката и футболната мисъл ,която притежава ,според мен щеше да играе на дясното крило ,на мястото на Даунинг.
А примерно Аспас съм сигурен ,че ще ни играе централен нападател ..или в схемата на Роджърс фалшива деветка. Знаем ,че в момента там нямаме човек .Единия е трайно контузен а другия е наказан за първите 5 кръга и проблемен разбира се .
Признавам си ,че незнам Луис Алберто къде точно ще играе ..но като изгледам един -два мача и ще си направя изводите и ще коментираме и него.
Но ако тия двамата паснат идеално ,както паснаха Стъридж и Коутиньо ..тогава няма ли да изглежда смешен въпроса ти ?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 юли 2013 19:03

suareshampion написа:Признавам си ,че незнам Луис Алберто къде точно ще играе ..но като изгледам един -два мача и ще си направя изводите и ще коментираме и него.
Но ако тия двамата паснат идеално ,както паснаха Стъридж и Коутиньо ..тогава няма ли да изглежда смешен въпроса ти ?

Луис Алберто както и Аспас според мен ще са втори избор,защото при наличието на Стъридж и Суарес ще им бъде много трудно да се наложат.
А Луис Алберто мисля,че може да играе и като ляво крило? :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 19:08

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Признавам си ,че незнам Луис Алберто къде точно ще играе ..но като изгледам един -два мача и ще си направя изводите и ще коментираме и него.

Луис Алберто както и Аспас според мен ще са втори избор,защото при наличието на Стъридж и Суарес ще им бъде много трудно да се наложат.
А Луис Алберто мисля,че може да играе и като ляво крило? :?

Ами да и според мен Брендън ги взима за дълбочина ,но ако примерно Стъридж е готов чак за 5 кръг и както имаме наказан и проблемен Суарес ..кво прайм ? Излизаме 5 мача с Аспас ,нали така ? Представи си ,че тия 5 мача Аспас избухне и вкара 5 гола ? Тогава кво прайм ? Дали след това Брендън няма да му намери титулярно място ? Може пък и да е трагедия в тия 5 мача .Всичко е много относително и нищо не се знае .
Но е голяма грешка още преди да са изиграли момчетата и един мач и да тръгваш да ги обявяваш за посредствени и едва ли не за трансферни грешки . ;)
Ами ето ти още един пример тогава ...щом според тебе Луис АЛберто ще играе на лявото крило ,защо тогава да не е титуляр ?
Коутиньо ако си продължи да играе в средата и Стърлинг не покаже добра форма ,тогава защо Луис Алберто да не играе там ?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 19:27

http://www.sportal.bg/news.php?news=436470
Значи ако приемем ,че Суарес е готов да отиде в Арсенал ,тогава за мен ,няма медиите ,журналистите ,съдиите и ФА да са му виновни ....а единствено и само глупавите легенди и фенове на Ливърпул !
Ако той отиде в друг клуб в Англия ,тогава е ясно на 10000000 % ,че е ЖЕСТОКО ЗАСЕГНАТ И СЪРДИТ на вас феновете ! И с едно евентуално преминаване в друг английски клуб ,той ще търси начин да засегне и вас и да ви го върне. И аз бих го разбрал .
Втория вариант е ШЛ ,но като знам Арсенал колко далече стигат ,много ме съмнява. Изключвам този вариант.
Последна промяна от suareshampion на 09 юли 2013 19:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”