Tony Barrett - Liverpool have reaffirmed their desire to keep Luis Suárez during talks with Pere Guardiola.
Също така Тони Барет казва, че от Ливърпул са казали на агента на Суарез, че искат да го задържат.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tony Barrett - Liverpool have reaffirmed their desire to keep Luis Suárez during talks with Pere Guardiola.
suareshampion написа:wolf написа:Аз ли на колко съм? На 22, не съм ти 15 годишен неориентиран пубер летящ в облаците спокойно
Тогава не ми говори на мен за пари..аз много добре знам за какво става въпрос..тези лайна на татко ви кени не могат да си сравнят с нищо в цялата история на клуба !
Gil-galad написа:Tony Barrett - Liverpool have reaffirmed their desire to keep Luis Suárez during talks with Pere Guardiola.
Също така Тони Барет казва, че от Ливърпул са казали на агента на Суарез, че искат да го задържат.
Gil-galad написа:Non LFC: £25m rated Striker Christian Benteke hands in transfer request at Aston Villa.Andy Hunter - Liverpool have held talks with West Ham United over a possible move for Stewart Downing
Eriksen is back on as a target. (@kopwatch)
Luis Suarez has told the club he wants out but no formal transfer request has been handed in. Via @Musker_LFC
daduradam написа:Гил-галад,къде ги четеш тия работи бре
Gil-galad написа:В интернетТе сами ме намират
Via @philmcnulty (BBC):
Liverpool still retain an interest in Sporting Lisbon defender Tiago Llori - but believe there is a substantial difference in valuations.
Luis Suarez's agent has reiterated the Uruguayan's desire to play for a Champions League club during talks with Liverpool boss Brendan Rodgers and managing director Ian Ayre. [ BBC ]
Liverpool_EC написа:suareshampion написа:Тогава не ми говори на мен за пари..аз много добре знам за какво става въпрос..тези лайна на татко ви кени не могат да си сравнят с нищо в цялата история на клуба !
Абе специалисте,пак се изказваш неподготвен...жалко,че се биеш в гърдите,че следиш,какво става в клуба и че си му фен от 80те.
Примера,който ти даде колегата Вълов е повече от уместен и е абсолютно сравним с Керъл.По времето на Сунес рекордния трансфер в Англия беше Шиърър в Блекбърн,ако не се лъжа 3,5 мил паунда. По същото време ние посписваме със защитника Ръдък за 2,5 милИ ти ми казваш,че това не са мнг пари за онова време.Или пък Найджъл Клъф за 2.75 мил...'Кво направи Клъф и какво направи Шиърър???
И ми казваш,че не е съпоставимо. Какво ми приравняваш всички,че обръщат футбола в статистика и малките деца знаят кой беше човека,избиращ играчите според статистиката им.Кой го доведе с бейзболните препоръки и колко време той беше доверено лице и харчеше пари на вятъра.Комоли ли беше или Далглиш? Kой собственик дава 55 мил за харачене на треньор,който е ВРЕМЕННО НАЗНАЧЕН от 3 седмици и може да го няма след 3 седмици(ако си спомняш ситуацията с Далглиш тогава)? Защо Далглиш,като толкова мнг е искал Керъл го заби пейка след 7,8 кръга,като го видя,че ник'в ХАЙ не става от него и го върна,чак като наказаха Суарез през декември и после пак го сложи пейка?
За Мхитариян сиг сме имали интерес,може и да е бил №1 в списъка на БР,ама как се купува играч без да се направи официална оферта за него.И пак те питам,защо не надцакахме Дортмунд.Ето ние предлагахме (според вестниците) 20 мил паунда,Борусия го взеха за 21,5.Защо не извадихме 23? Може би не си е струвало,според твоя единомисленик Б.Роджърс...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост