Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 01:05

Tony Barrett - Liverpool have reaffirmed their desire to keep Luis Suárez during talks with Pere Guardiola.

Също така Тони Барет казва, че от Ливърпул са казали на агента на Суарез, че искат да го задържат.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 09 юли 2013 03:37

suareshampion написа:
wolf написа:Аз ли на колко съм? На 22, не съм ти 15 годишен неориентиран пубер летящ в облаците спокойно

Тогава не ми говори на мен за пари..аз много добре знам за какво става въпрос..тези лайна на татко ви кени не могат да си сравнят с нищо в цялата история на клуба !

Абе специалисте,пак се изказваш неподготвен...жалко,че се биеш в гърдите,че следиш,какво става в клуба и че си му фен от 80те.
Примера,който ти даде колегата Вълов е повече от уместен и е абсолютно сравним с Керъл.По времето на Сунес рекордния трансфер в Англия беше Шиърър в Блекбърн,ако не се лъжа 3,5 мил паунда. По същото време ние посписваме със защитника Ръдък за 2,5 мил :!: И ти ми казваш,че това не са мнг пари за онова време.Или пък Найджъл Клъф за 2.75 мил...'Кво направи Клъф и какво направи Шиърър???
И ми казваш,че не е съпоставимо. Какво ми приравняваш всички,че обръщат футбола в статистика и малките деца знаят кой беше човека,избиращ играчите според статистиката им.Кой го доведе с бейзболните препоръки и колко време той беше доверено лице и харчеше пари на вятъра.Комоли ли беше или Далглиш? Kой собственик дава 55 мил за харачене на треньор,който е ВРЕМЕННО НАЗНАЧЕН от 3 седмици и може да го няма след 3 седмици(ако си спомняш ситуацията с Далглиш тогава)? Защо Далглиш,като толкова мнг е искал Керъл го заби пейка след 7,8 кръга,като го видя,че ник'в ХАЙ не става от него и го върна,чак като наказаха Суарез през декември и после пак го сложи пейка?
За Мхитариян сиг сме имали интерес,може и да е бил №1 в списъка на БР,ама как се купува играч без да се направи официална оферта за него.И пак те питам,защо не надцакахме Дортмунд.Ето ние предлагахме (според вестниците) 20 мил паунда,Борусия го взеха за 21,5.Защо не извадихме 23? Може би не си е струвало,според твоя единомисленик Б.Роджърс...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 09 юли 2013 04:02

Gil-galad написа:
Tony Barrett - Liverpool have reaffirmed their desire to keep Luis Suárez during talks with Pere Guardiola.

Също така Тони Барет казва, че от Ливърпул са казали на агента на Суарез, че искат да го задържат.

Одеве в един сайт четох,как и агента е казал,че Суарез е щастлив на Анфийлд и не мисли да напуска...после в Индепендънт излезе,че мнг искал да ходи в Реал и затова Гуардиола се срещнал с Роджърс и Айре.Обще взето,се знае че е имало среща и се е започнало със свободните съчинения в пресата.Така ще е до последните дни на август според мен,това ще е супер сагата на лято'13.Всяка година има по една такава. От последния половин час пък два сайта излязоха,че Челси подготвят оферта от 40мил паунда за Суарез...Не знам Байерн спът ли 'кво правят :lol: ама на нас ни трябват едни 50мил да си стегнем отбора отвсякъде 8-)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 09 юли 2013 10:03

Gil-galad написа:
Non LFC: £25m rated Striker Christian Benteke hands in transfer request at Aston Villa.

Andy Hunter - Liverpool have held talks with West Ham United over a possible move for Stewart Downing

На Бентеке цената му е не повече от 20 млн паунда и си е живо ограбване ако ни вземат повече.
Дано ако продадем Даунинг да подновим интереса си към Атсу.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 11:00

Eriksen is back on as a target. (@kopwatch)

Ето почнаха слуховете, че Ериксен отново е цел на клуба.

Luis Suarez has told the club he wants out but no formal transfer request has been handed in. Via @Musker_LFC

Друг слух пък, че Суарез е казал, че иска да напусне, но няма официални оферти за него.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 09 юли 2013 12:01

Гил-галад,къде ги четеш тия работи бре :roll:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 12:07

daduradam написа:Гил-галад,къде ги четеш тия работи бре :roll:

В интернет :lol: Те сами ме намират 8-)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 09 юли 2013 12:11

Gil-galad написа:В интернет :lol: Те сами ме намират 8-)

Навярно е така,щом аз нищо не намирам.
Борусия Дортмунд са платили 27.5 млн евро на Шахтьор,не 22,не 25,а 27,5 млн евро :).

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 12:37

Via @philmcnulty (BBC):

Liverpool still retain an interest in Sporting Lisbon defender Tiago Llori - but believe there is a substantial difference in valuations.

От BBC казват, че все още има интерес към Илори, но има значително разминаване в трансферните суми между Ливърпул и Спортинг.

Luis Suarez's agent has reiterated the Uruguayan's desire to play for a Champions League club during talks with Liverpool boss Brendan Rodgers and managing director Ian Ayre. [ BBC ]

Също така от BBC казват, че агента на Суарез е казал на Айре и Роджърс, че той иска да играе в клуб, който участва в ШЛ.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 12:51

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:Тогава не ми говори на мен за пари..аз много добре знам за какво става въпрос..тези лайна на татко ви кени не могат да си сравнят с нищо в цялата история на клуба !

Абе специалисте,пак се изказваш неподготвен...жалко,че се биеш в гърдите,че следиш,какво става в клуба и че си му фен от 80те.
Примера,който ти даде колегата Вълов е повече от уместен и е абсолютно сравним с Керъл.По времето на Сунес рекордния трансфер в Англия беше Шиърър в Блекбърн,ако не се лъжа 3,5 мил паунда. По същото време ние посписваме със защитника Ръдък за 2,5 мил :!: И ти ми казваш,че това не са мнг пари за онова време.Или пък Найджъл Клъф за 2.75 мил...'Кво направи Клъф и какво направи Шиърър???
И ми казваш,че не е съпоставимо. Какво ми приравняваш всички,че обръщат футбола в статистика и малките деца знаят кой беше човека,избиращ играчите според статистиката им.Кой го доведе с бейзболните препоръки и колко време той беше доверено лице и харчеше пари на вятъра.Комоли ли беше или Далглиш? Kой собственик дава 55 мил за харачене на треньор,който е ВРЕМЕННО НАЗНАЧЕН от 3 седмици и може да го няма след 3 седмици(ако си спомняш ситуацията с Далглиш тогава)? Защо Далглиш,като толкова мнг е искал Керъл го заби пейка след 7,8 кръга,като го видя,че ник'в ХАЙ не става от него и го върна,чак като наказаха Суарез през декември и после пак го сложи пейка?
За Мхитариян сиг сме имали интерес,може и да е бил №1 в списъка на БР,ама как се купува играч без да се направи официална оферта за него.И пак те питам,защо не надцакахме Дортмунд.Ето ние предлагахме (според вестниците) 20 мил паунда,Борусия го взеха за 21,5.Защо не извадихме 23? Може би не си е струвало,според твоя единомисленик Б.Роджърс...

От пиле мляко ще изкараш само и само да прехвърлиш вината на всеки друг ,но не и на татко си ,който еба майката на Ливърпул.
2 млн от 90 години не могат да се сравнят с 40 млн евра от сега ,колкото и да ми се пъниш и издребняваш. И Нийл Ръдок поне играеше на ниво ,за разлика от тоя футболен инвалид ..за какво изобщо ми го даваш за пример ?
Тоя изумителен трансфер на коня няма аналог в историята на Ливърпул . Запомни го от батко си . ;)

Кви 7-8 кръга бе ..ми той първите 7-8 кръга до колкото си спомням беше контузен коня . Твоя татко ,даде 40 млн евро за контузен играч ,който не може да спира топката :)
За Мхитарян пак само празни работи ми дърдориш . Когато някой от клуба излезе и обясни ситуацията ,тогава ми се плюнчи ..сега само си ги насосваш ,както ти отърва . :) Ти си човека слух . :) И само ,който слух е против Брендън и американците ,само за него се хващаш. :)
Объркан съм бил ...да объркан съм ,оная вечер на 5то питие в Бедрум бях много объркан..чудех се коя да взема русата или черната . :)
Последна промяна от suareshampion на 09 юли 2013 13:28, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”