Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool_EC » 08 юли 2013 23:10

suareshampion написа:
PeterForsberg написа:.А ние сме жертва на подобни изнудвания от много,много време.И благодарение на куп безумни суми,които платихме за желани от нас играчи,сме на тоя финансов и спортно-технически хал..

Заради кой ни изнудват бе моето дете ? Заради кой сме на тоя хал ?
Вашия любим татко Кени , супер селекционер и невероятен мениджър с набито око за добри играчи... ни докара до тоя хал. Заради него сега ни бъзикат и ни изнудват .
Станахме за смях пред целия свят заради тоя глупав човек с мегаизгодните и сполучливи сделки на Керъл ,Хендерсън и Даунинг .

Aбе ти не забелязваш ли,че колкото повече пишеш-толкова повече глупости почваш да пишеш.И 'кво постоянно нападаш другите ,че са объркани,при положение че ти започна да си противоречиш брутално
последната седмица :lol:
Ти прочете ли оня товариш Палкин,като каза че не е имало официална оферта от Ливърпул.Ами тогава как да ги надцакаме Борусия,чрез вестниците ли? Какво ти е виновен Райола(той че е мазна хиена-такъв е),че си гледа интереса и този на клиента му ли? Ти за Ериксен,поинтересувал ли си се защо му е такава цената-изтича му договора догодина,не че му е паднала цената.Ако не беше този фактор,нямаше да е по-евтин от арменеца.Датчанина от 3 г е обявен от всякакви специалисти,за най-талантливия плеймейкър,ама добре,че си ти да го разкриеш,че е спрял влак.Момчето е на 21г,Мхитарян на 24.Ти Мхитарян беше ли го чувал,като беше на 21?Ти изгледа един мач на Мхитарян и как разбра,че той не спира влака през следващите 2,3? Веднага го обяви за месията на Ливърпул.Ами тогава защо БР не надцака Борусия,нали мислите по-един начин,защо така се разминахте този път :lol:
За Суарез писа,че бил привлечен от Комоли,ама Керъл за два дена разлика го привлече Далглиш викаш!Абсолютно всички привлечени 2011 ги доведоха,заради супер статистиките им.И заради тези статистики се платиха тези луди пари за тях.И заради тези статистики Комоли си замина преди Далглиш.Правиш ли връзката,нали си логично мислещ?
Вземи се в ръце накрая и се дръж малко на положение,никой не ти е виновен,че се поддаваш на провокациите от Диема и Ливърпул.бг.Седи мирен и гледай мача бе пич :roll:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 юли 2013 23:21

@indykaila: Well you can call this a "world exclusive". Great news coming up regarding Liverpool football club. ‎#LFC

Това момче казва, че се очакват големи новини скоро около Ливърпул, а обикновено е прав... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 юли 2013 23:23

suareshampion написа:
wolf написа:
suareshampion написа:
PeterForsberg написа:.А ние сме жертва на подобни изнудвания от много,много време.И благодарение на куп безумни суми,които платихме за желани от нас играчи,сме на тоя финансов и спортно-технически хал..

Вашия любим татко Кени , супер селекционер и невероятен мениджър с набито око за добри играчи... ни докара до тоя хал. Заради него сега ни бъзикат и ни изнудват .
Станахме за смях пред целия свят заради тоя глупав човек с мегаизгодните и сполучливи сделки на Керъл ,Хендерсън и Даунинг .

Айде, айде да кажеш че още от времето на Сунес чупим трансферни рекорди за кретени, но не ти е Кени виновен

Айде стига наизуст да говорим вече ? :) Вярно е че Сунес ни еба майката и закупи само трагедии ,но най скъпия му трансфер беше за 2 млн !?
Сунес взе защитника Нийл Ръдок за 2 млн ,тоя направо ги обезкостяваше . :) Все нападателя Найджъл Клъф ,също за 2 млн ,синът на Браян Клъф ,но той беше по ялов и от конската опашка. :) Взе вратаря Дейвид Джеймс за 1 млн ,който е по голяма рибка и от Рейна. :) w
Взе некадърните Ищван Козма ,Торбен Пиехник ,Майкъл Томас го взе ,защото преди това той ни прецака и направи Арсенал шампион в последната минута на нашия стадион ..но Майкъл Томас при нас беше трагедия.
Марк Райт и Дийн Соундърс горе долу биваха ,но и те бяха по 2 млн . Стиг Инге Бьорнебие даже беше и по ефтин ,както и Роб Джоунс.
Всъщност ти на колко си години ?
http://liverpoolfc.wikia.com/wiki/Graeme_Souness/Transfers ти знаеш ли колко пари са 3 млн за онея времена бе суаресчо?? Че той Ръш струваше 3.1 млн на дузпе.некадърник до некадърник за трансферни рекорди и отказал предложен му кантона много преди носа да го лапне

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юли 2013 23:40

wolf написа:
suareshampion написа:
wolf написа:
suareshampion написа:

Айде, айде да кажеш че още от времето на Сунес чупим трансферни рекорди за кретени, но не ти е Кени виновен

Айде стига наизуст да говорим вече ? :) Вярно е че Сунес ни еба майката и закупи само трагедии ,но най скъпия му трансфер беше за 2 млн !?
Сунес взе защитника Нийл Ръдок за 2 млн ,тоя направо ги обезкостяваше . :) Все нападателя Найджъл Клъф ,също за 2 млн ,синът на Браян Клъф ,но той беше по ялов и от конската опашка. :) Взе вратаря Дейвид Джеймс за 1 млн ,който е по голяма рибка и от Рейна. :) w
Взе некадърните Ищван Козма ,Торбен Пиехник ,Майкъл Томас го взе ,защото преди това той ни прецака и направи Арсенал шампион в последната минута на нашия стадион ..но Майкъл Томас при нас беше трагедия.
Марк Райт и Дийн Соундърс горе долу биваха ,но и те бяха по 2 млн . Стиг Инге Бьорнебие даже беше и по ефтин ,както и Роб Джоунс.
Всъщност ти на колко си години ?
http://liverpoolfc.wikia.com/wiki/Graeme_Souness/Transfers ти знаеш ли колко пари са 3 млн за онея времена бе суаресчо?? Че той Ръш струваше 3.1 млн на дузпе.некадърник до некадърник за трансферни рекорди и отказал предложен му кантона много преди носа да го лапне

Питах те колко си годишен ? Срам те е от годините ли кво ? :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юли 2013 23:55

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:

Aбе ти не забелязваш ли,че колкото повече пишеш-толкова повече глупости почваш да пишеш.И 'кво постоянно нападаш другите ,че са объркани,при положение че ти започна да си противоречиш брутално
последната седмица :lol:
Ти прочете ли оня товариш Палкин,като каза че не е имало официална оферта от Ливърпул.Ами тогава как да ги надцакаме Борусия,чрез вестниците ли? Какво ти е виновен Райола(той че е мазна хиена-такъв е),че си гледа интереса и този на клиента му ли? Ти за Ериксен,поинтересувал ли си се защо му е такава цената-изтича му договора догодина,не че му е паднала цената.Ако не беше този фактор,нямаше да е по-евтин от арменеца.Датчанина от 3 г е обявен от всякакви специалисти,за най-талантливия плеймейкър,ама добре,че си ти да го разкриеш,че е спрял влак.Момчето е на 21г,Мхитарян на 24.Ти Мхитарян беше ли го чувал,като беше на 21?Ти изгледа един мач на Мхитарян и как разбра,че той не спира влака през следващите 2,3? Веднага го обяви за месията на Ливърпул.Ами тогава защо БР не надцака Борусия,нали мислите по-един начин,защо така се разминахте този път :lol:
За Суарез писа,че бил привлечен от Комоли,ама Керъл за два дена разлика го привлече Далглиш викаш!Абсолютно всички привлечени 2011 ги доведоха,заради супер статистиките им.И заради тези статистики се платиха тези луди пари за тях.И заради тези статистики Комоли си замина преди Далглиш.Правиш ли връзката,нали си логично мислещ?
Вземи се в ръце накрая и се дръж малко на положение,никой не ти е виновен,че се поддаваш на провокациите от Диема и Ливърпул.бг.Седи мирен и гледай мача бе пич :roll:

Ами ето точно там е проблема ,че избират играчи само по статистики,без да си ги наблюдавали конкретно преди това . :) Точно от там идва и проблема на дебелата свиня статистика борко борисов . Той съди за футбола само и единствено от една гола статистика . Точно от там идва и твоя проблем моето дете . А моя проблем е ,че влизам в спор вече толкова време със такива котенца като теб ,които си нямат хал хабер от тая игра. :) Сигурно не знаеш от коя страна се рита топката иначе ми се ежиш тука ,като пърле пред майка си . :) И да се плюнчиш и да не се плюнчиш ,аз много добре ти виждам нивото ...опс нивцето. :)
Ок ,според теб,сме нямали никакъв интерест за Михтарян и медиите писаха един месец ,само да си продават вестничетата ? :) Дръж се естествено моля ти се котенце палаво . :)
И като е обявен от специалистите ,мен кво ме топли бе моето дете ? Аз също съм специалист и си имам собствена преценка.Аз не го виждам тоя спрял влак във цялата картинка ,разбираш ли ме моето дете ? Аз не го виждам ...пак повтарям ..аз не го виждам . Ся ясно ли ти е или пак да ти повторя ? Не ме кефи бе малкия ...просто не ме кефи и не искам да играе в моя отбор тоя обинковен момък .Ок ли си ? Вчера примерно гледах едни младежи на 20 годинки на Гана и Чили и мога да ти кажа ,че видях поне 4 халфа и от двата отбора ,които са много по добре от тоя прехваления ,дето има един пряк свободен и до сме до там. :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 юли 2013 00:00

Аз ли на колко съм? На 22, не съм ти 15 годишен неориентиран пубер летящ в облаците спокойно

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 юли 2013 00:12

wolf написа:Аз ли на колко съм? На 22, не съм ти 15 годишен неориентиран пубер летящ в облаците спокойно

Тогава не ми говори на мен за пари..аз много добре знам за какво става въпрос..тези лайна на татко ви кени не могат да си сравнят с нищо в цялата история на клуба !

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 юли 2013 00:46

suareshampion написа:И като е обявен от специалистите ,мен кво ме топли бе моето дете ? Аз също съм специалист и си имам собствена преценка.Аз не го виждам тоя спрял влак във цялата картинка ,разбираш ли ме моето дете ? Аз не го виждам ...пак повтарям ..аз не го виждам . Ся ясно ли ти е или пак да ти повторя ? Не ме кефи бе малкия ...просто не ме кефи и не искам да играе в моя отбор тоя обинковен момък .Ок ли си ?

Не мога да разбера щом не виждаш в цялата картинка ''спрелия влак'' Ериксен,то тогава как виждаш Аспас и Луис Алберто...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 09 юли 2013 00:48

Non LFC: £25m rated Striker Christian Benteke hands in transfer request at Aston Villa.

Бентеке е подал молба за трансфер.

Andy Hunter - Liverpool have held talks with West Ham United over a possible move for Stewart Downing

Анди Хънтър от Гардиън казва, че са водени разговори с Уест Хем за евентуална продажба на Даунинг.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 юли 2013 00:52

Gil-galad написа:
Andy Hunter - Liverpool have held talks with West Ham United over a possible move for Stewart Downing

Анди Хънтър от Гардиън казва, че са водени разговори с Уест Хем за евентуална продажба на Даунинг.

Не знам вече да се радвам ли на евентуална раздяла с Даунинг или не...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”