Освен това ,гледа ли Илори поне веднъж ,че го използваш и неговия случай .. срещу Брендън и американците ? Мисля ,че не ...така ли е ?
Аз го гледах и мога да ти кажа ,че изобщо няма да е голяма загубата . Дори и да бъде взет ,той на тоя етап няма да играе важна роля в Ливърпул .
За Сисоко същата работа .Вие всеки ден хвалите Енрике ,нали ? Е тогава кво те боли кура ,дали ще вземеше Сисоко или не ?
Цялата работа е ,че ти използваш всеки един слух ...за да нападаш . Според мен ти на 10000 % идваш от сектата на ребъфчо ..ливърпулбг.ком ..прав ли съм ? Там всички сектанти масово плюяте Брендън ,Суарес и американците по 100 пъти на ден .
Днес излиза Джерард и казва ,"аз се вълнувам от този сезон ...аз очаквам топ 4 ..аз очаквам много от треньора и от играчите" ...но ти излизаш и пак почваш да плюеш .
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Селекцията в Ливърпул
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
Ама малък чакай ся ...почваш да ме дразниш сериозно ??? Ония мишок може да обижда всички от ръководството ,че са глупаци ..и ти не го триеш ..а аз като почна да ги защитавам и ме триеш ??? Смях.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Ама малък чакай ся ...почваш да ме дразниш сериозно ??? Ония мишок може да обижда всички от ръководството ,че са глупаци ..и ти не го триеш ..а аз като почна да ги защитавам и ме триеш ??? Смях.
Обижда ръковдството на Ливърпул....добре защитавай ги, изкажи тезата си ама не го обиждай него...не знам ръководството на Ливърпул да са ти роднини или близки за да го обиждаш лично, за изказвания по техен адрес. А ти обиждаш Далглиш(или някой друг) и другите нямат право да ги защитават.....едва ли на ръководството на Ливърпул му пука, че някой в тоя форум го обижда...единствено не се обиждайте един друг...защото не виждам той да е написал някаква лична обида към теб, за да го обиждаш и ти на личностна основа....а собственици, треньори и легенди си обиждайте който когото и както пожелае...всеки си има лично мнение.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
suareshampion написа:kadett1 написа:Усещам лека нервност у някой върли защитници на трансферната ни политика.Изтървахме Мхитарян ,на път сме след 3 седмици преговори и усуквания да изтървем и Илори по същия начин.Не казвам, че сме изтървали футболист от световна класа,но това уж ни бяха целите това лято.Ако така протакаме и със Сисоко и него ще изтървем.Изобщо лято 2012 се повтаря 1:1.Да кажеш, че няма пари не е така - 16 милиона за Керъл,6 милиона за Шелви, 1,75 милиона за Спиъринг, евентуално 8-9 милиона за Рейна,35-40 милиона ( да не разсърдя някой) за Суарез и още поне 10 милиона за някой други от рода на Коатес и се получават едни 70-75 милиона приходи от продажби.Купили сме играчи за 25 милиона.Е, остават едни 50 милиона за трансфери и то без да дадат и долар американците.Мъдреците още са го казали,че ако повториш една и съща грешка 2 пъти, значи си глупак.Не искам да коментирам повече.
Манипулатора пак се обади неподготвен.Момче ,да има нервност у мен ..признавам си .И е нормално ,тъй като аз смятах този трансфер за сигурен ,както и оставането на Луис .
Но ти не знаеш причините защо ,арменеца не дойде при нас ...така ,че спри да говориш наизуст ?
Един път да сме на едно мнение - и аз исках арменеца повече от Ериксен и затова ме е яд , че изтърваме целите си ей така.Не мога да приема ,обаче довода с дебелата свиня - това е да търсиш под вола теле.Казваме - пак сбъркахме и продължаваме напред.
-
С кеф да му изкъртиш зъбаците на тоя нещастник ребъфчо .Гледай как им промива мозъците бе нашия ?
Слушай го тоя ,търси всеки ден ,за какво да се хване и да плюе ? Ся мрънка за трансферната ни политика ,че била като миналата година .
Ние направихме 4 трансфера още миналия месец ....аз незнам дали някой друг клуб има толкова трансфери толкова рано ...той обаче мрънка ,че сме били спали ?
Тръгнал ся за Сисоко да мрънка ? Слуха от два дни излезе ...той обаче така говори ,все едно един месец стоим и се ослушваме .А дали изобщо има нещо вярно в тия слухове ..за това да не говорим изобщо . Илори още мляко има на устата ,много несигурно лапе ,но той мрънка все едно изпускаме Тиаго Силва. Ами утре ако го вземем ко прайм ?
Не бе човек ,такива ,аз много добре ги оправям ,ама много ми е далече .
Слушай го тоя ,търси всеки ден ,за какво да се хване и да плюе ? Ся мрънка за трансферната ни политика ,че била като миналата година .
Ние направихме 4 трансфера още миналия месец ....аз незнам дали някой друг клуб има толкова трансфери толкова рано ...той обаче мрънка ,че сме били спали ?

Не бе човек ,такива ,аз много добре ги оправям ,ама много ми е далече .

-
kadett1 написа:suareshampion написа:kadett1 написа:Усещам лека нервност у някой върли защитници на трансферната ни политика.Изтървахме Мхитарян ,на път сме след 3 седмици преговори и усуквания да изтървем и Илори по същия начин.Не казвам, че сме изтървали футболист от световна класа,но това уж ни бяха целите това лято.Ако така протакаме и със Сисоко и него ще изтървем.Изобщо лято 2012 се повтаря 1:1.Да кажеш, че няма пари не е така - 16 милиона за Керъл,6 милиона за Шелви, 1,75 милиона за Спиъринг, евентуално 8-9 милиона за Рейна,35-40 милиона ( да не разсърдя някой) за Суарез и още поне 10 милиона за някой други от рода на Коатес и се получават едни 70-75 милиона приходи от продажби.Купили сме играчи за 25 милиона.Е, остават едни 50 милиона за трансфери и то без да дадат и долар американците.Мъдреците още са го казали,че ако повториш една и съща грешка 2 пъти, значи си глупак.Не искам да коментирам повече.
Манипулатора пак се обади неподготвен.Момче ,да има нервност у мен ..признавам си .И е нормално ,тъй като аз смятах този трансфер за сигурен ,както и оставането на Луис .
Но ти не знаеш причините защо ,арменеца не дойде при нас ...така ,че спри да говориш наизуст ?
Един път да сме на едно мнение - и аз исках арменеца повече от Ериксен и затова ме е яд , че изтърваме целите си ей така.Не мога да приема ,обаче довода с дебелата свиня - това е да търсиш под вола теле.Казваме - пак сбъркахме и продължаваме напред.
е и аз мога да кажа ,че търсиш под вола теле ,нали ? аз се хващам за тоя слух дето излезе за райола и разсъждавам логично ..това е .
suareshampion написа:Освен това ,гледа ли Илори поне веднъж ,че го използваш и неговия случай .. срещу Брендън и американците ? Мисля ,че не ...така ли е ?
Аз го гледах и мога да ти кажа ,че изобщо няма да е голяма загубата . Дори и да бъде взет ,той на тоя етап няма да играе важна роля в Ливърпул .
За Сисоко същата работа .Вие всеки ден хвалите Енрике ,нали ? Е тогава кво те боли кура ,дали ще вземеше Сисоко или не ?
Цялата работа е ,че ти използваш всеки един слух ...за да нападаш . Според мен ти на 10000 % идваш от сектата на ребъфчо ..ливърпулбг.ком ..прав ли съм ? Там всички сектанти масово плюяте Брендън ,Суарес и американците по 100 пъти на ден .
Днес излиза Джерард и казва ,"аз се вълнувам от този сезон ...аз очаквам топ 4 ..аз очаквам много от треньора и от играчите" ...но ти излизаш и пак почваш да плюеш .
Ако си забелязал аз казах само,че изтърваме уж трансферните си цели по глупав начин.Не съм казал,че Илори е супер класа, но си ни е цел.Щом БР го е харесал, а ти не си, значи ли по твоята логика, че БР не става за мениджър? За Сисоко и ти беше на мение, че ни е нужен още един ляв бек и затова ме боли.... дали ще го вземем. И не нападам всеки трансфер - да си ме чул да кажа лоша дума за Миньоле - казах,че е единствения класен трансфер.А Джерард няма какво да каже друго, освен това, което каза.Той март месец казваше, че можем да влезем в четворката, ама не влязохме, нали?Суарез не съм го хулил до преди месец, месец и половина, откакто взе да реве колко много иска Реал.Американците ще ги критикувам докато разберат , че това не е бейзбол, а европейски футбол и има определени принципи в трансферната политика в Европа, които явно се различават от тези в Щатите - почнеш ли много дълго да се усукваш и се намира някой да те прецака, а после търсиш глупави оправдания за грешките си, които продължаваш да повтаряш.
OFFICIAL:Mkhitaryan has joined Dortmund for €25m on a 4-year contract. (Kicker)
Явно е официално вече.

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:OFFICIAL:Mkhitaryan has joined Dortmund for €25m on a 4-year contract. (Kicker)
Явно е официално вече.Гледаме напред към следващата цел....която още не е ясна....
Да,щом и Кикър потвърдиха

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Не искам просто да чета поредната доза идиотии написани от едни и същи във форума. Факта, че не ни извиха ръцете за този арменец, който няма с какво толкова повече да впечатли от Ериксен, е чудесен. Дори да не бъде взет Ериксен предпочитам евентуалните 30млн. за Мхитарян, тази безумна сума откъдето и да се погледне, да бъде вложена в школата. Абе 30млн евро.... За 38млн. Сити взе Агуеро !?!?!?!?!? Можете ли да сравните Серхио Агуеро с този арменец ? Безобразни изисквания от Шахтьор за Мхитарян. Реалната му цена е не повече от 15-17 млн. паунда.
Радвам се, че не го привлякохме.
Радвам се, че не го привлякохме.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]