Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот we are the champions » 08 юли 2013 14:57

Червени_шампиони написа:Да се забавят още малко с трансферите и нито Илори, Алдервейрелд, Ериксен или Сисоко ще дойде.

Колко да се забавили напълно нормално според мене... :roll: до тука всичко върви по план.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 08 юли 2013 15:06

Всички новини са много точни,освен тази на дейли фейл за Илори.
Вие на Джей Спиъринг колко повече му искате ? 5 млн ?
Сисоко е много добър футболист,а за тези пари си е направо бомба.Трябва да се възползваме от лошото финансово състояние на Валенсия и да го отмъкнем час по скоро.
Трябва да се действа скоростно по привличането на Алдервейрейлд и Ериксен иначе наистина ще ги изтървем и после ще се чудим к'во да правим.Ако ще се правят опити за Хонда,то трябва да се правят по най-бързия начин.
Какви са ни другите опции за централен защитник освен Илори и Алдервейрейлд ?
Тия Арсенал големи копелета излезнаха,а с тоя Игуаин ще цъфнат и вържат...Дано се набутата 30 млн поне :mrgreen:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юли 2013 16:08

http://www.sportal.bg/news.php?news=436211
Тая алчна свиня Мино Райола ни еба майката. Обърка ми сметките . Шансовете за топ 4 ..леко намаляха с тоя провален трансфер. На всяка цена ,трябва да се задържи Луис Суарес !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 08 юли 2013 16:14

suareshampion написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=436211
Тая алчна свиня Мино Райола ни еба майката. Обърка ми сметките . Шансовете за топ 4 ..леко намаляха с тоя провален трансфер. На всяка цена ,трябва да се задържи Луис Суарес !

Изчакай сериозен вестник да го потвърди..Билд е немския "Шок" :)
Стига си мислете,че тоя арменец щеше толкова много да повлияе на представянето ни.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 юли 2013 16:18

Не сме изпуснали кой знае какъв футболист.
Но наистина в сравнение с другите летни трансфер на Роджърс,Мхитарян си е класа.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юли 2013 16:22

daduradam написа:

Изчакай сериозен вестник да го потвърди..Билд е немския "Шок" :)
Стига си мислете,че тоя арменец щеше толкова много да повлияе на представянето ни.

Е кво да чакам бе ...освен след малко да падне от терасата на хотела си и да си счупи някой крак ...не виждам друга пречка ,довечера да не бъде обявен за играч на германците .
Не можели били Дортмунд да направят такъв трансфер ,не можели те да дадат толкова много пари ...ай ся четете и пак си помислете дали не могат .
Аз ви казах ,хората спечелиха доста пари този сезон и е нормално да си променят в един момент трансферната политика ,ако искат още и още да израстват.
А и нали трябва да изместят Байерн от върха ?
И както прогнозирах цената ще е някъде между 25 и 30 млн евро.
Да им е честит арменеца . Мен ме е яд на дебелата свиня Мино ...бял ден да не види дано тоя угоен шопар .
Последна промяна от suareshampion на 08 юли 2013 16:25, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 08 юли 2013 16:25

HoUs4oOL написа:

Но наистина в сравнение с другите летни трансфер на Роджърс,Мхитарян си е класа.

За толкова пари ? По добре Ериксен да вземем.Не вярвам това арменче да стане човек.Ще го видим какво ще направи в Германия.И дали си е заслужавало

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юли 2013 16:33

hatemu написа:
HoUs4oOL написа:

За толкова пари ? По добре Ериксен да вземем.Не вярвам това арменче да стане човек.Ще го видим какво ще направи в Германия.И дали си е заслужавало

Ама разбира се ,че Ериксен е нашия ангел спасител . С него на 100 % сме шампиони 5 години подред .
Ако поне един от вас беше изгледал преди един месец Дания -Армения 0-4 ..сега нямаше да повтаряте като папагали всеки ден името на тоя спрял влак.
Мхитарян изпъкна много повече от това момче ,което както и срещу нас ,незнам дали изобщо беше на терена . Не му чух името. Подава я на два метра в средата и това е .
Арменеца е много по бърз ,по пробивен ,по агресивен и вкара уникален гол .
Както и да е ...спирам да говоря по темата за Мхитарян и Ериксен ,тъй като съм убеден че нито един от двамата нямат да играе при нас .Няма смисъл да се хабя.Гледаме напред..
Само се замислете защо Дортмунд не взеха за 15 млн Ериксен а двойно по скъпия Мхитарян ? Много е прост и елементарен отговора . Защото според тях Мхитарян е с класи над това прехвалено датчанче. :)

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 08 юли 2013 16:46

Усещам лека нервност у някой върли защитници на трансферната ни политика.Изтървахме Мхитарян ,на път сме след 3 седмици преговори и усуквания да изтървем и Илори по същия начин.Не казвам, че сме изтървали футболист от световна класа,но това уж ни бяха целите това лято.Ако така протакаме и със Сисоко и него ще изтървем.Изобщо лято 2012 се повтаря 1:1.Да кажеш, че няма пари не е така - 16 милиона за Керъл,6 милиона за Шелви, 1,75 милиона за Спиъринг, евентуално 8-9 милиона за Рейна,35-40 милиона ( да не разсърдя някой) за Суарез и още поне 10 милиона за някой други от рода на Коатес и се получават едни 70-75 милиона приходи от продажби.Купили сме играчи за 25 милиона.Е, остават едни 50 милиона за трансфери и то без да дадат и долар американците.Мъдреците още са го казали,че ако повториш една и съща грешка 2 пъти, значи си глупак.Не искам да коментирам повече.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юли 2013 16:52

kadett1 написа:Усещам лека нервност у някой върли защитници на трансферната ни политика.Изтървахме Мхитарян ,на път сме след 3 седмици преговори и усуквания да изтървем и Илори по същия начин.Не казвам, че сме изтървали футболист от световна класа,но това уж ни бяха целите това лято.Ако така протакаме и със Сисоко и него ще изтървем.Изобщо лято 2012 се повтаря 1:1.Да кажеш, че няма пари не е така - 16 милиона за Керъл,6 милиона за Шелви, 1,75 милиона за Спиъринг, евентуално 8-9 милиона за Рейна,35-40 милиона ( да не разсърдя някой) за Суарез и още поне 10 милиона за някой други от рода на Коатес и се получават едни 70-75 милиона приходи от продажби.Купили сме играчи за 25 милиона.Е, остават едни 50 милиона за трансфери и то без да дадат и долар американците.Мъдреците още са го казали,че ако повториш една и съща грешка 2 пъти, значи си глупак.Не искам да коментирам повече.

Манипулатора пак се обади неподготвен. :) Момче ,да има нервност у мен ..признавам си .И е нормално ,тъй като аз смятах този трансфер за сигурен ,както и оставането на Луис .
Но ти не знаеш причините защо ,арменеца не дойде при нас ...така ,че спри да говориш наизуст ?

Върни се в “Ливърпул”